reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
O kurcze dziewczyny jak Wy niektóre wcześnie wstajecie. Ja na wychowawczym mam pobudki o 8ej a ciągle chodze nie wyspana i drugiego bejbika sie zachciewa ha ha.
Agnieszka - zdrówka !
Izka, Halinka- wszystko przed Wami !
Aniaj- teraz znowu miałam regularny cykl a już sie nastawiłam na ten z poślizgiem żeby nie robić sobie nadziei i nie wydawać kasy na testy

Witajcie
Dziękuję za życzenia zdrówka:)
U mnie już trochę lepiej,gorączka minęła ale ból żołądka męczy mnie nadal,chyba przegięłam z paracetamolem:-/
Dziś wzięłam sobie wolne aby odpocząć i dojść do siebie.Jeszcze tylko jutro do pracy i 3 dniowy weekend:)

A jak tam u was dziewczyny?

Witam kobietki:-) dawno mnie nie było a tu tyle kobietek dotarło nowych;]
witam i nowe panie i życze powodzenia;]
mi brzusio rośnie hehehe wyjątkowo wcześnie mam wypukły ,wymioty powoli ustają, mdłości nie koniecznie;]
ale będzie si.
Życze milego wieczoru i tygodnia:-) tule mocno!!!

Hej dziewczynki!
Agnieszka dobrze, że już lepiej. Kuruj się.
aldi rzeczywiście dawno cię nie było :-) mi też brzuch zaczął mi rosnąć i boję się, że to bliźniaki. W sumie ginka powiedziała, że to już niemożliwe, żeby się podzieliły ale ja mam jakieś takie głupie przeczucie... Ja w tej ciąży prawie wcale nie wymiotowałam jedzeniem no ale zawsze rano mam mega mdłości i przytulam się do kibelka, bo podchodzi mi wszystko do góry.
Kupinosia wstawaj wcześniej, to bardziej będziesz wyspana hehe :-) zauważyłam to po sobie. Jak śpię do późna czyli teraz do 8 :-) to chodzę cały dzień niewyspana. Niestety ja nie mam takich luksusów, że mogę pospać do 8... Wiki wstaje czasami o 6.
Dobrze Cię rozumiem z tym jedzeniem małej. Wiki jest identyczny! Wszystko chce sam i niestety mu nie wychodzi to za dobrze i zawsze cały się ubrudzi :zawstydzona/y:

Hej!
Melduję że dostałam @, w sumie to się cieszę, bo już bałam się że coś będzie nie tak.
Bo w sumie od 15go sierpnia do dziś to trochę długi ten cykl, choć ledwo co w sierpniu odstawiłam tabletki.
Nic to, będziemy walczyć z P w tym miesiącu, najważniejsze że @ się pojawił.
A w sumie fajna zabawa z tym staraniem się o drugiego brzdąca, będzie co będzie, a próbowanie to sama przyjemność.
Zmykam więc Kobitki spać, bo niebawem dużo pracy przede mną:D

Miłej nocki i udanego weekendu!

Hej!
Melduję że dostałam @, w sumie to się cieszę, bo już bałam się że coś będzie nie tak.
Bo w sumie od 15go sierpnia do dziś to trochę długi ten cykl, choć ledwo co w sierpniu odstawiłam tabletki.
Nic to, będziemy walczyć z P w tym miesiącu, najważniejsze że @ się pojawił.
A w sumie fajna zabawa z tym staraniem się o drugiego brzdąca, będzie co będzie, a próbowanie to sama przyjemność.
Zmykam więc Kobitki spać, bo niebawem dużo pracy przede mną:D

Miłej nocki i udanego weekendu!

Izka to fajnie że @ przyszła i będziecie mogli zacząć teraz starania.Powodzenia:)

Witam was dziewczyny:)
Mi zdrowie wróciło :tak: tak się cieszę bo w końcu odzyskałam siłę :-D
A jak u was?

reklama
Do góry