reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Agieszka nie ja jestem na zdjęciach ale na drugim jest moja siostra rodzona a podobno jesteśmy bardzo podobne :-)
A mam swoje wstawić? :-) Nic szczególnego hehe :-)
Blusia on wie, że sisi trzeba na nocnik. Ostatnio kupiłam mu nakładkę na sedes. Bardziej mu podpasowała ale i tak nie chce siadać. Woła sisi i idzie do łazienki a jak dojdzie do drzwi to wraca się i ucieka :baffled: Na nocnik siada jak sąsiad przyjdzie (ma dwa lata i 2 miesiące i już woła siuisu nawet w nocy) a jak on pójdzie to zapomina całkiem i w pampercha wali...
kochana nie martw się nauczy się czasem nie na siłę bo skutek może być odwrotny
życzę ;powodzenia

reklama
Wiem dziewczynki cierpliwie czekam... Wiem, że nic na siłę... Ważne, że wie o co kaman tylko nie chce siadać.
Załączyłam Wam swoją fotkę z synulkiem, z wakacji i tort jaki ostatnio jadłam hehe Wiecie skóka była strasznie słodka hehe :tak::-D:-D:-D

Załączniki

• P1080777.jpg
    P1080777.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 34
  • fotka1.jpeg
    fotka1.jpeg
    35,4 KB · Wyświetleń: 27
  • fotka2.jpg
    fotka2.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Wiem dziewczynki cierpliwie czekam... Wiem, że nic na siłę... Ważne, że wie o co kaman tylko nie chce siadać.
Załączyłam Wam swoją fotkę z synulkiem, z wakacji i tort jaki ostatnio jadłam hehe Wiecie skóka była strasznie słodka hehe :tak::-D:-D:-D

klaudusia ale świetny tort :szok::-D:-D:-D superaśny!!
Śliczne zdjęcia,ładna z Ciebie mama a siostra faktycznie podobna i to bardzo:)
Synek słodki:)

:-):-):-) Dzięki agnieszka :-):-):-) dziś mam lepszy humor ale to chyba tylko dlatego, że słońce od rana pięknie świeci :tak: Aż mi przyszła ochota na tort jak przejrzałam fotki z panieńskiego :-) muszę poczekać do 2 października....

Tort faktycznie superaśny!!!!Z Ciebie Klaudusia niezła laseczka!!!
Z sikaniem nie pomogę bo to chyba indywidualna sprawa każdego dziecka. Domiś załapał jak miał 18 m-cy i już mam spokój , nawet w nocy woła. A kuzyn który mieszka na dole ma 2 lata i 3 m-cy i czasem siku zawoła ale ogólnie i kupa i siku w majty.
A co będzie 2 pażdziernika???

Klaudusia, cierpliwości jeszcze ma czas. Ja swojego zaczęłam oswajać z nocnikiem jakoś przed roczkiem, bo późno zaczął siadać. Jak wiedziałam, że po śniadanku robi kupkę to siup na nocnik i łapaliśmy ;) Ale później jak już nauczył się chodzić to z nocnika uciekał. A ja go nie zmuszałam. Teraz od stycznia jest odpieluchowywany. Wie o co chodzi, chętnie siada, ale niestety sam nie woła. Muszę go po prostu pilnować. Pielucha jest jedynie na noc.

Świetny tort, uśmiałam się :-D Ślicznie z synusiem wyglądacie :)

2 października ślub i weselicho siostry kochana. E tam laseczka... Dobrze się konserwuje jak to mąż mówi :-)
Przed ciążą miałam płasciutki brzuszek i kosteczkę :-) po ciąży została fałdka i jeden rozstęp nad pępkiem...

Ostatnia edycja:
reklama
CINDERELLA STORY~SUKNIA BALOWA~od 36 do 46 tu 36 (1237162973) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
miałam taką założyć no ale teraz to nie wiem czy się w nią zmieszczę :baffled::baffled::baffled: Mam jeszcze jedną sukienkę po swoim weselu tzn. po poprawinach kupiłam sobie taką specjalną w kolorze zielonym, żeby mi brzucha nie gniotła i jest dopasowana do piersi i póżniej rozszerzana. Super się w niej czułam a byłam w 24tc i prawie nic w niej nie było widać. Myślę, że jednak tą zieloną założę, bo wygodniejsza będzie a że nie mam z kim Wikiego zostawić to będę musiała czuć się wygodnie.

Do góry