reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Powiedzcie mi tak przy okazji, to wyniki testu z krwi będę miała od razu???
Od niedawna mieszkam w Lublinie i nie wiem jak to tu działa. No i w ogóle, czy należy jechać z samego rana?
A może się umówić trzeba? Jakaś nieogarnięta jestem:)

U mnie nie trzeba się umawiać na bete. Mi pobierali krew rano o 8.00, a wyniki były o 16.00 jeszcze tego samego dnia. Badanie kosztowało 30 pln.
Trzymam kciuki i czekam na wieści ;-)

Hejka :)

Beliz, u góry strony po prawej są "ustawienia", wchodzisz i po lewej stronie będzie "edytuj sygnaturę" tam wklej kod suwaczka :)

Marita, gratuluję jeszcze raz :) I oby reszta wyników też była w normach. Fajnie, że udało się w pierwszym cyklu :) Nam z Jasiem też udało się od razu, a teraz mam przeczucie, że nie będzie tak łatwo :/

Izka, też jestem zdania, że najbardziej wiarygodny będzie test z krwi :) Powodzenia.

Aniaj, hej :) Mam nadzieję, że z pracą się jakoś ułoży :)

Nareszcie weekend :-):-):-)

Druga :)

U mnie ciężki dzień od rana tzn od 6:25 kiedy to moje dziecko stwierdziło, że się wyspało ;) Potem w swoim szaleńczym tempie potknął się i wyrżnął nosem i zębami w kanapę. Krew się polała. Warga rozcięta, z nosa krew. Zrobiłam mu zimne okłady, pojechaliśmy na pogotowie. Na widok krwi u małego ja prawie zjazd zaliczyłam ;) Na szczęście wszystko dobrze, ale po ostatnim urazie głowy mam traumę,że sobie coś naprawdę zrobi. Z tego wszystkiego boli mnie głowa :/

Miłej soboty :)

Druga :)

U mnie ciężki dzień od rana tzn od 6:25 kiedy to moje dziecko stwierdziło, że się wyspało ;) Potem w swoim szaleńczym tempie potknął się i wyrżnął nosem i zębami w kanapę. Krew się polała. Warga rozcięta, z nosa krew. Zrobiłam mu zimne okłady, pojechaliśmy na pogotowie. Na widok krwi u małego ja prawie zjazd zaliczyłam ;) Na szczęście wszystko dobrze, ale po ostatnim urazie głowy mam traumę,że sobie coś naprawdę zrobi. Z tego wszystkiego boli mnie głowa :/

Miłej soboty :)

Blusia najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło.Biedny maluszek.
Miłej soboty!

Hej kobietki! I ja się melduje w fatalnym nastroju od kilku dni :baffled::baffled::baffled: Nie wiem co mi jest. Nie mam ochoty nawet wyjść z domu. wczoraj pojechałam na zakupy i wcale humoru sobie nie poprawiłam :crazy: Wiki jest okropny. Tylko chodzę i po nim sprzątam i tak cały dzień :eek: poza tym muszę co chwila coś jeść, bo łapią mnie mdłości i wymioty :wściekła/y: Kiedy to wszystko się skończy???? Mam już dość :zawstydzona/y:
Blusia trzymaj się!!! Miłego popołudnia dziewczynki!
Ach i oglądam właśnie prezent na święta dla Wikiego i zastanawiam się które sanki wybrać... Wiki będzie miał 2 lata więc nie wiem czy jest sens kupować mu te z tym śpiworem...
http://allegro.pl/at-sanki-duze-z-oparciem-podnozki-od-producenta-i1230195348.html
http://allegro.pl/sanki-z-oparciem-pchaczem-i-spiworkiem-wyprzedaz-i1232111563.html

Ostatnia edycja:
Jestem i ja!!:-D:-)
Domiś śpi to mama ma troszkę czasu dla siebie.
Blusia współczuje przeżyć:no::no:Mój syn jest łobuzek ale jeszcze aż tak poważnego zderzenia z niczym nie miał. Ważne że wszystko w porządku:happy:
Klaudusia mój synek dostał sanki na prezent od chrzestnego w tamtym roku. Całe drewniane z oparciem a mąż dorobił i poręcz do pchania - i ja jestem z nich bardzo zadowolona, bo są w miarę lekkie.
SANKI DREWNIANE Z OPARCIEM W SUPER CENIE !!!! (1224855652) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witajcie weekendowo:-)

Blusia dzisiaj chyba jakiś felerny dzień, bo mój synuś też wstał bardzo wcześnie jak na niego. Zwykle śpi do 8.00-9.00 a dziś pobudka o 6.40.:rofl2:, a później ze zmęczenia tak mu się nózki poplątały, że sie przewrócił i uderzył tyłem głowy o ścianę. Na szczęście u mnie nie było tak tragicznie jak u Ciebie i skonczyło sie tylko na płaczu i guzie.

Klaudusia ja też muszę pomysleć o sankach dla małego na ten sezon zimowy. Mi sie bardzo spodobały te ze śpiworkiem i pchaczem. Mój synek jest co prawda troszkę młodszy od Twojego, ale myślę, że dla Ciebie także będą one praktyczniejsze. Po pierwsze to łatwiej sie pcha niz ciągnie, po drugie jesli bedzie sroga zima (a niby taka zapowiadaja) to w spiworku zawsze cieplej niz w samym kombinezonie, a jak sie zabrudzi od bucików to zawsze mozna wyprać. Po trzecie Twoje drugie maleństwo będzie miało ok 1,5 roku za dwie zimy jak akurat bedzie mogło korzystać z tych sanek, wiec spiworek na pewno się przyda.
Róznica w cenie nie jest taka duża, a jednak te drugie są zdecydowanie praktyczniejsze. Przynajmniej moim skromnym zdaniem;-)

Do góry