reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam,
dziewczyny, mam pytanie, co prawda mamą już jestem, więc i w ciążę zachodziłam, ale to się tak szybko zapomina.
w sierpniu odstawiłam tabletki, 14go sierp. miałam ostatnią @, no i póki co nie mam jeszcze @ a test niestety negatywny.
Powiedzcie mi jak to może wyglądać (z waszego doświadczenia), kiedy powinno się dostać @, byłoby super jak byłabym w ciąży ale obawiam się,
że niestety nie jestem (wg testu tak wynika) tyko nadal organizm się nie uregulował.
Pamiętam, że przy pierwszym dziecku odstawiłam tabletki i zaraz na następny miesiąc dostałam @ - teraz też myślałam, że tak będzie:(
Chciałabym urodzić Maleństwo jakoś w okresie wakacyjnym - byłabym najszczęśliwsza:)
Dodam, że jakoś objawy na @ raczej mam, pobolewa mnie podbrzusze, mam wrażliwe piersi, ale @ ni widać ni słychać.
A jeszcze jedno, przy pierwszym jak robiłam test to wyszedł negatywny, a byłam już jakoś w 4tg. Może i teraz tak jest - oj chyba się łudzę:(

Pozdrawiam, i życzę powodzenia wszystkim starającym się mamusią!!!
A tym zafasolkowanym GRATULUJĘ i życzę spokojnej ciąży:)

reklama
Witam,
dziewczyny, mam pytanie, co prawda mamą już jestem, więc i w ciążę zachodziłam, ale to się tak szybko zapomina.
w sierpniu odstawiłam tabletki, 14go sierp. miałam ostatnią @, no i póki co nie mam jeszcze @ a test niestety negatywny.
Powiedzcie mi jak to może wyglądać (z waszego doświadczenia), kiedy powinno się dostać @, byłoby super jak byłabym w ciąży ale obawiam się,
że niestety nie jestem (wg testu tak wynika) tyko nadal organizm się nie uregulował.
Pamiętam, że przy pierwszym dziecku odstawiłam tabletki i zaraz na następny miesiąc dostałam @ - teraz też myślałam, że tak będzie:(
Chciałabym urodzić Maleństwo jakoś w okresie wakacyjnym - byłabym najszczęśliwsza:)
Dodam, że jakoś objawy na @ raczej mam, pobolewa mnie podbrzusze, mam wrażliwe piersi, ale @ ni widać ni słychać.
A jeszcze jedno, przy pierwszym jak robiłam test to wyszedł negatywny, a byłam już jakoś w 4tg. Może i teraz tak jest - oj chyba się łudzę:(

Pozdrawiam, i życzę powodzenia wszystkim starającym się mamusią!!!
A tym zafasolkowanym GRATULUJĘ i życzę spokojnej ciąży:)

Witaj!
Moim zdaniem istnieje szansa, że jestes w ciąży. Najlepiej zrób test z krwi to wszystko bedzie jasne.
Pozdrawiam i życzę fasoleczki. :-)

Witam wszystkie nowe dziewczyny.
Widzę że się dzieje i super!!!!:happy::tak::tak::-D
Ja @ dostałam już tydzień temu:-). Niestety z pracy nici i dalej jestem w kropce. Postanowiliśmy że jakoś specjalnie się nie będziemy starać ale zabezpieczać też nie!:-)Może los zdecyduje. Pracy będę szukać dalej. :-)
Izka trzymam kciuki:tak:

Powiedzcie mi tak przy okazji, to wyniki testu z krwi będę miała od razu???
Od niedawna mieszkam w Lublinie i nie wiem jak to tu działa. No i w ogóle, czy należy jechać z samego rana?
A może się umówić trzeba? Jakaś nieogarnięta jestem:)

reklama
Do góry