reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam,
dziewczyny, mam pytanie, co prawda mamą już jestem, więc i w ciążę zachodziłam, ale to się tak szybko zapomina.
w sierpniu odstawiłam tabletki, 14go sierp. miałam ostatnią @, no i póki co nie mam jeszcze @ a test niestety negatywny.
Powiedzcie mi jak to może wyglądać (z waszego doświadczenia), kiedy powinno się dostać @, byłoby super jak byłabym w ciąży ale obawiam się,
że niestety nie jestem (wg testu tak wynika) tyko nadal organizm się nie uregulował.
Pamiętam, że przy pierwszym dziecku odstawiłam tabletki i zaraz na następny miesiąc dostałam @ - teraz też myślałam, że tak będzie:(
Chciałabym urodzić Maleństwo jakoś w okresie wakacyjnym - byłabym najszczęśliwsza:)
Dodam, że jakoś objawy na @ raczej mam, pobolewa mnie podbrzusze, mam wrażliwe piersi, ale @ ni widać ni słychać.
A jeszcze jedno, przy pierwszym jak robiłam test to wyszedł negatywny, a byłam już jakoś w 4tg. Może i teraz tak jest - oj chyba się łudzę:(

Pozdrawiam, i życzę powodzenia wszystkim starającym się mamusią!!!
A tym zafasolkowanym GRATULUJĘ i życzę spokojnej ciąży:)

reklama
Witam,
dziewczyny, mam pytanie, co prawda mamą już jestem, więc i w ciążę zachodziłam, ale to się tak szybko zapomina.
w sierpniu odstawiłam tabletki, 14go sierp. miałam ostatnią @, no i póki co nie mam jeszcze @ a test niestety negatywny.
Powiedzcie mi jak to może wyglądać (z waszego doświadczenia), kiedy powinno się dostać @, byłoby super jak byłabym w ciąży ale obawiam się,
że niestety nie jestem (wg testu tak wynika) tyko nadal organizm się nie uregulował.
Pamiętam, że przy pierwszym dziecku odstawiłam tabletki i zaraz na następny miesiąc dostałam @ - teraz też myślałam, że tak będzie:(
Chciałabym urodzić Maleństwo jakoś w okresie wakacyjnym - byłabym najszczęśliwsza:)
Dodam, że jakoś objawy na @ raczej mam, pobolewa mnie podbrzusze, mam wrażliwe piersi, ale @ ni widać ni słychać.
A jeszcze jedno, przy pierwszym jak robiłam test to wyszedł negatywny, a byłam już jakoś w 4tg. Może i teraz tak jest - oj chyba się łudzę:(

Pozdrawiam, i życzę powodzenia wszystkim starającym się mamusią!!!
A tym zafasolkowanym GRATULUJĘ i życzę spokojnej ciąży:)

Witaj!
Moim zdaniem istnieje szansa, że jestes w ciąży. Najlepiej zrób test z krwi to wszystko bedzie jasne.
Pozdrawiam i życzę fasoleczki. :-)

Witam wszystkie nowe dziewczyny.
Widzę że się dzieje i super!!!!:happy::tak::tak::-D
Ja @ dostałam już tydzień temu:-). Niestety z pracy nici i dalej jestem w kropce. Postanowiliśmy że jakoś specjalnie się nie będziemy starać ale zabezpieczać też nie!:-)Może los zdecyduje. Pracy będę szukać dalej. :-)
Izka trzymam kciuki:tak:

Powiedzcie mi tak przy okazji, to wyniki testu z krwi będę miała od razu???
Od niedawna mieszkam w Lublinie i nie wiem jak to tu działa. No i w ogóle, czy należy jechać z samego rana?
A może się umówić trzeba? Jakaś nieogarnięta jestem:)

reklama
Do góry