reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nie no ja się nastawiałam ale tak do około 28 dc. Póżniej już wiedziałam,że nic z tego ;-)
no to dobrze,,ze tak to przyjmujesz...bo wiesz,niektorzy płacza,,zły humorek,,ale to trzeba dalej sie starac bzykac itp itd:-D:-D
ja pierwsze 2 razy sie nastawialam,,tone testow,,ale po co,,to ja nie wiem,,,teraz to czekam do dnia @,,potem z dwa dni i dopiero moge testowac.....ale jakos ostatnio nie trafiamy wogole w dni z mężem,,jego nie am i nie ma,,,wtedy jak jest potrzebny...dopiero po świętach około sylwka bedzie można probowac,,bo bliższego terminu nie ma...

reklama
Właśnie zauważyłam,że przeoczyłam dwa posty.
Mamusiasynusia i Sylcia dziękuję za kciuki ale to na pewno nie implantacja bo za późno po owu. I do tego coraz bardziej czuję się jak podczas @.
Ewcia no ja też sobie płakała podczas pierwsego cyklu, no i w tym jak po owu spadała tempka zamiast się wspinać, ale już mi przeszło

Dziewczynki jestesmy na 20 stronie teraz i tutaj bede zapisywac nasze testowanka, jesli ktoras bedzie chciala spojzec na fakt, ktora jest w kolejce, to zapraszam tutaj:

1. kasia_2005: 11 listopad

2. Dorota27 : 12-15 listopad

3. Sylcia31: 18-20 listopad

4. Elzbietka ok 6 grudnia

5. Gwiazdeczka ok polowy stycznia ;-)

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (660x58, 67KB).

1. Mamusiasynusia

2. Izabelka
oki bedziemy pamietali,,stronka 20!!!
a mnie mozna tam wrzucic na date 25 stycznia ,,,,,tak fajnie bym siebie zobaczyła,,moze bym jakies cudo miała,,heeee

Właśnie zauważyłam,że przeoczyłam dwa posty.
Mamusiasynusia i Sylcia dziękuję za kciuki ale to na pewno nie implantacja bo za późno po owu. I do tego coraz bardziej czuję się jak podczas @.
Ewcia no ja też sobie płakała podczas pierwsego cyklu, no i w tym jak po owu spadała tempka zamiast się wspinać, ale już mi przeszło
Dorotko, ale następnym razem się uda.
Ja to co cykl gadałam sobie, że nie będe myślec otym i nie będe się nastawiać, a zawsze jak @ przychodziła to łezka poleciała ... z żalu, smutku i złości na siebie i durne nastwianie się. Powiem was szczerez, że w tym cyklu nie nastwaialm się i może to wlaśnie poskutkowało (oby poskutkowało).

Dziewczynki jestesmy na 20 stronie teraz i tutaj bede zapisywac nasze testowanka, jesli ktoras bedzie chciala spojzec na fakt, ktora jest w kolejce, to zapraszam tutaj:

1. kasia_2005: 11 listopad

2. Dorota27 : 12-15 listopad

3. Sylcia31: 18-20 listopad

4. Elzbietka ok 6 grudnia

5. Gwiazdeczka ok polowy stycznia ;-)

6. Ewcia 81 : 25 stycznia

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (660x58, 67KB).

1. Mamusiasynusia

2. Izabelka
Fajnie, że nas umieściłaś tz mnie i Izabelke. Mam nadzieje, że teraz ten słupek pod spodem niedługo zrobi się dłuższy niż ten na górze. Szczerze w to wierzę. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE!!!!!!

Witam porannie :-). Skopiuję to samo co napisałam na innym wątku bo nie bedę pisać jeszcze raz tego samego hih :-pi. No więc:

Zrobiłam sobie teścik i oczywiście wynik negatywny. Ale co zabawne dzisiaj tempka podskoczyła haha do 36.8. Póki co od rana @ nie ma, czekam aż się łaskawie pojawi ( a pojawi się na pewno bo z nocy tamponik był trochę podbarwiony krwią) zacznę nowy wykresik, tym razem nie starankowy :sorry2::crazy:;-).
Gwiazdeczko unuń moje testowanko z listy bo już nie aktualne.
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu

Dorotko, ale następnym razem się uda.
Ja to co cykl gadałam sobie, że nie będe myślec otym i nie będe się nastawiać, a zawsze jak @ przychodziła to łezka poleciała ... z żalu, smutku i złości na siebie i durne nastwianie się. Powiem was szczerez, że w tym cyklu nie nastwaialm się i może to wlaśnie poskutkowało (oby poskutkowało).

Fajnie, że nas umieściłaś tz mnie i Izabelke. Mam nadzieje, że teraz ten słupek pod spodem niedługo zrobi się dłuższy niż ten na górze. Szczerze w to wierzę. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANE!!!!!!
no nie dziekujemy i wsyztskie na to czekamy....buziaki

Gwiazdeczko dzieki za dodanie do listy:tak::-)

reklama
Dziendoberek z ranka mamuśki moje.

Dorotkaa to ci zagwostka dopiero.Ale wiesz co..ja bym sie wcale nie zdziwiła,gdybyś miała późniejsze owulację,albo druga,albo co. Tempka niezła :)) Zobaczymy co z tego wyniknie

no a u mnie,licząc dni od owu,to jest 14 (owu byla wczesniej niz suwaczek pokazuje) no i teoretycznie powinna pojawić się @. Tempka faktycznie spadła,ale nie wiem czy to można uznać za spadek bo i tak jest wysoko 36,9 (a bylo 37,1-37,2) no ale w nocy wstawalam wiec ona troche nieteges może być. Ale również teraz czuję że podskoczyła mi. Jak dziś nie przyjdzie i jutro rano będzie wysoka tempka,to zatestuję sobie

A co najlepsze,nas synek kochany dał dziś pospać, bo leżał sobei grzeczniutko do 9 a ja obudziłam sie z wielgachnym bólem głowy. Tiaaa..za długo spałam, hihi

Nawet sloneczko na dworze,wiec optymistycznie.Tylko trzeba sie wybrać na jakies zakupy,bo jutro znów sklepy pozamykane (w Polsce wymyślili pozamykane sklepy wszystkie z okazji ŚWIĄT)

Do góry