reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No wiatm was.
U mnie tak sobie,chodze do pracy a zapach perfum które dziewczyny rozlewaja sprawiaja że o 15 gdy wchodze do auta to mdli mnie:crazy:
no cóż musze chodzić i to znosic. Pracuje na wolniejszych obrotach ale i tak sie napracuje:angry:
no cóz życie!
A wsumie mam humor nie daj sie moje hormony szaleja jestem nie do zniesienia nie radze sobie z tym... jakaś dziwna jestem jak nie ja..

aldi a może hormony szaleją co? :-)

reklama
No wiatm was.
U mnie tak sobie,chodze do pracy a zapach perfum które dziewczyny rozlewaja sprawiaja że o 15 gdy wchodze do auta to mdli mnie:crazy:
no cóż musze chodzić i to znosic. Pracuje na wolniejszych obrotach ale i tak sie napracuje:angry:
no cóz życie!
A wsumie mam humor nie daj sie moje hormony szaleja jestem nie do zniesienia nie radze sobie z tym... jakaś dziwna jestem jak nie ja..
no kochana ciąża ma swoje prawa:):)
super że wsio ok:)

Hej dziewczyny!!!
U mnie zaczęły się mdłości...:no::no::no: i to takie mega :crazy: żeby nie Wiki to bym chyba tuliła kibelek cały dzień...
Agnieszka oczywiście kciuki zaciśnięte!!!

Hej dziewczyny!!!
U mnie zaczęły się mdłości...:no::no::no: i to takie mega :crazy: żeby nie Wiki to bym chyba tuliła kibelek cały dzień...
Agnieszka oczywiście kciuki zaciśnięte!!!

uuu mdłości to nie dobrze ale takie uroki ciąży,na pewno miną i to może już nie długo:)

A za kciukasy bardzo bardzo dziękuję bo na pewno się przydadzą.Jak będę strasznie ich potrzebować dam znać :tak:

KlaudusiaNK to na kiedy masz termin?

Z moich obliczeń wynika ze na 1 maja. W poniedziałek idę do lekarza, pewnie da skierowanie na USG do szpitala i w sobotę w następnym tygodniu mam nadzieje ze wypisze mi zwolnienie z pracy i ustali termin. U nas niestety bez USG nie wystawiają zwolnień. W ogóle nie są chętni do ich wypisywania.
Wiecie szukałam u mnie w okolicy lekarza, co ma USG u siebie w gabinecie ale znalazłam tylko takich co maja okropna opinie wiec wole męczyć się i chodzić do szpitala na USG ale mieć dobra ginke w zamian.

Z moich obliczeń wynika ze na 1 maja. W poniedziałek idę do lekarza, pewnie da skierowanie na USG do szpitala i w sobotę w następnym tygodniu mam nadzieje ze wypisze mi zwolnienie z pracy i ustali termin. U nas niestety bez USG nie wystawiają zwolnień. W ogóle nie są chętni do ich wypisywania.
Wiecie szukałam u mnie w okolicy lekarza, co ma USG u siebie w gabinecie ale znalazłam tylko takich co maja okropna opinie wiec wole męczyć się i chodzić do szpitala na USG ale mieć dobra ginke w zamian.
Pewnie i masz rację.
Dobry lekarz to podstawa.
Jak będziesz po usg daj znać co i jak:)
To majóweczka jesteś,fajnie:))

Fajny miesiąc na rodzenie dzieci hehe :-) Wiki jest ze stycznia. To tez super miesiąc ale ma jedna wadę: mały nauczył się chodzić w domu gdzie jest prosto, nie ma kamieni i przeszkód i później miał problemy z chodzeniem po podwórku. Kolana to ma zrypane jak potrzeba. Bo weź tu go ubierz w długie spodnie w takie upały jak były...

Fajny miesiąc na rodzenie dzieci hehe :-) Wiki jest ze stycznia. To tez super miesiąc ale ma jedna wadę: mały nauczył się chodzić w domu gdzie jest prosto, nie ma kamieni i przeszkód i później miał problemy z chodzeniem po podwórku. Kolana to ma zrypane jak potrzeba. Bo weź tu go ubierz w długie spodnie w takie upały jak były...

no tak ale co zrobisz...kochana najważniejsze aby maleństwo było zdrowiutkie a reszta będzie ok:)

Dzień dobry kochane! Nio uroki ciąży są czasami meczące hormony szaleja głód dopada po 5 min od zjedzenia;] hehe
Ja chciałam mieć na kwietnia dzidzie lub maj i będzie na 18 kwietnia :-)
Dawidek jest wrześniowy więc chodziłam w upały nie polecam straszna sprawa a tak zime przezimuje jakoś i tak sie wiekszosć siedzie w domku i wykluje sie na wiosne:-) jak sobie zapragneliśmy.. najważniejsze żeby było zdrowe a reszta się jakoś zawsze ułoży. Potem w lipcu odbiór kluczy do swojego M;-) i wszyscy zadowoleni!!!:-p
A najbardziej my!!! Pozdrawiam weekendowo i słonecznie:-)papasiu

reklama
Do góry