reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
bardzo odważyłam sie na mocne zetawienie kolorów i super to wygląda, teraz tylko panele położyć, ale zobaczymy kiedy bo mój mąż pracoholik nie ma czasu, a u ciebie w trakcie?
no to fajnie:) daj jakies fotki jak byś mogła bo ciekawa jestem;)
U nas jeszcze nie.. narazie rogówka i lampa nowa stoi. Teraz w marcu malowanie bedzie jeszcze czekamy.. na pewno dam znać;) buziak!

Hej Lopop nie odzywam się bo mi smutno.:-(
Z radosnych wiadomści to mój mąż ma dziś. 30 urodzinki:-D

A jak Twoje staranka?;-)
wszystkiego najlepszego dla męża, a moje staranka stanęły w martwym punkcie jakoś śluz płodny znikł a wczoraj był 14dc

dlaczego masz smutki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wszystkiego najlepszego dla męża, a moje staranka stanęły w martwym punkcie jakoś śluz płodny znikł a wczoraj był 14dc
Lopop a robisz testy owulacyjne? Może one by ci pomogły?

dziękuję za zyczenia:tak:
W poniedziałek idę z synkiem do okulisty bo robi zeza , martwię sie co będzie , bo nie wyobrażam sobie jego w okularach , a tym bardziej z zaklejonym okiem, bo się wścieknie.:sorry2::dry::no:

reklama
Lopop a robisz testy owulacyjne? Może one by ci pomogły?

dziękuję za zyczenia:tak:
W poniedziałek idę z synkiem do okulisty bo robi zeza , martwię sie co będzie , bo nie wyobrażam sobie jego w okularach , a tym bardziej z zaklejonym okiem, bo się wścieknie.:sorry2::dry::no:
wiem mój synek dostał (jakoś tak nie dawno miał katar) po nim takie triki nerwowe że jak stoi to jakby poskakiwał, ale on to robi przez cały czas i jak mu zwracam uwagę to nawet płacze że się boi że mu tak zostanie, do tego problemy ze stulejką- powiedz jak mu wytłumaczyć że pan bedzie mu na siłę odklejał napletek
chociaż może twój synek nie bedzie nosił okularków, skąd wiesz że będzie a może mu delikatnie jakoś odwracaj uwage od tego gdy na coś patrzy i robi tego zeza

a testów nie robię bo robiłam kiedys i nic
w połowie marca idę do nowej pani ginekolog ciekawe co mi powie? aż się boję:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry