reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
U mnie te nadchodzi@ brzuch mnie boli ,cycki tez..Buuuu znow sie nie udalo..mam dola..

Dziewczynki my tak gadu gadu a moze bysmy sie lepiej poznaly co????

Ostatnia edycja:
Gastone ja jestem jak najbardziej za, ale od czego zacząć:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:.
no i witaj w klubie...ja pewnie jutro będę mieć boleści, że poród mi się przypomni. Zacznę obserwację. Ja dopiero pierwsze podejści więc nie nakręcam się, a Ty które? Bo już się pogubiłam????

Witam się, Byłam dziś na usg i się okazało ,że owulacja już była albo w niedzielę albo w poniedziałek , bo mam już ciałko żółte ok 15 mm, więc aż się boję kolejnego rozczarowania:-(. W życiu nie miałam tak wcześnie owulacji dziś dopiero 16 dc a ja po owulacji:sorry: jestem w szoku.
Ja tez jak najbardziej za poznaniem się:tak::-D
Pozdrawiam

A kerna i gastone dopóki nie ma@ jest nadzieja.:tak:

Kerna 44 próba, a więc bardzo bardzo długo. Więc wiesz skąd takie myśli.
Dzisiaj czuję lewy jajnik boli jak d...;-). Chyba zbliża się owu.

No to lopop chyba dobrze, że boli:cool2: Oh trzymam kciuki mocno za jajko i żołnierza:tak: 44 próba....................................................................ważne, że się nie poddajecie!!!!
bombelek ja już nadzieję w tym cyklu straciłam, bo po co tu się nakręcać bez potrzeby zresztą plamienia mam więc.... Faktycznie wczesna owulka:eek: a skoro robisz obserwację to jak Ci to umknęło????? Ah czy nie mogłoby to wszystko być łatwiejsze:-( Ale miejmy nadzieję, że to co miało zaskoczyć to zaskoczyło:-) Od jutra zaczynam obserwację.....żeby mi się tylko zbyt szybko nie znudziło:zawstydzona/y:

Kerna w tym miesiącu odpuściłam , a poszłam do gina ,żeby zobaczyć co i jak , czy jest ok bo w tym miesiącu nie brałam clo, i tu taka niespodzianka:sorry:, moje cykle trwają od 30 do 35 dni więc jestem w szoku:sorry:

Lopop jaka ty jesteś dzielna, podziwiam Cię:tak:i życzę szybko dzidzi z całego serca:tak:

Lopop jaka ty jesteś dzielna, podziwiam Cię:tak:i życzę szybko dzidzi z całego serca:tak:
Dziękuję, ale nie zawsze jestem taka dzielna. Szczególnie przed @ jest załamka i to duża. Jestem jeszcze młoda to liczę, że sie uda. Na razie mam jednego skarba i staram się o tym nie myśleć. Zajmuję się pracą i wymyślam następny remont, żeby zająć myśli.Bo tylko to mi zostało- a nie poddaję się bo u mnie (oprócz prolaktyny) i u mojego M wszystko jest ok. Więc czekamy na duży cud może sie kiedyś doczekamy fasolki.

reklama
LOPOP no to pewnie, że się doczkacie fasolki. Kwestia tylko kiedy, no niestety trzeba odczekać swoje i trudno się mówi. ale twarda sztuka z Ciebie;-)

Do góry