reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No właśnie ja tez zrobiłam wczoraj i wyszedł ujemny. teraz oczywiście nie wiem czy po prostu nie jestem w ciąży czy za wcześnie....po co dałam się namówić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz mam 100000 myśli i oczywiście nadzieję. Ale staram się nie nakręcać.
Lopop a jak to jest możliwe, ze masz już Synusia a teraz takie problemy???:eek:
Gastone moja przyjaciółka robiła sobie testy owu i wychodziły pozytywne przez 3 dni...możliwe?? dlatego dała sobie spokój:sorry:
Bombelek Michał się chowa super, mały uparciuch ale jest extra:tak:. No ja chyba zacznę śluz i tempkę bo z samym śuzem to nie wiem. W tym cyklu właśnie patrzyłam na śluz,ale z tego co mi powiedziała gin to w tym cyklu najprawdopodobniej bedzie bez owulki:no:

No to podajmy sobie reke..Dzis mnie cholera znow podkusilo.Wczoraj kupilam early pregnacy test,w dodatku elektroniczny.No i pokazal mi...no pregnat:sorry::sorry::sorry:
Jeszcze kilk dni ale nie mam nadziei jakos.Kurcze nie wiedzialam ze to takie trudne bedzie:-(

Co do testu to raczej owulacja nie trawa 3 dni :-D, nie wiec mmoze jakis test felerny co cus, moze zle odczytywala.Ja nie mialam nigdy problemow.Jak juz mowilam mam elektroniczny i zawsze pokazywal prawidlowo,nie musialam gdybac czy kreska jest za jasna czy za ciemna.Ale wiadomo ze nic nie jest pewne w 100% wiec kolezanka poprostu miala pecha.:tak:

reklama
Gastone no miałaś słabostkę. Trudno się mówi. Za miesiąc pewnie znowu ulegniesz....tak jak i ja. Ja mam dalej dumankę czy za tydzień czasem sobie nie zrobić kolejnego. A może którejś chce się policzyć. Sex był 20 i 22 listopada a test zrobiłam 4 drudnia. Trudne to wszystko jak cholera!:wściekła/y:

Dziewczyny wykorzystujmy czas na serduszkowanie (chyba tak to nazywacie) bo tutaj już się robi wysyp fasolek i tyle fluidków płynie a i może świąteczny czar się do tego przyczyni. My ćwiczymy do upadłego może wreszcie coś się wykiełkuje(oby bo znowu będę załamana przed @), ale póki co jest nadzieja. A tak czytając to po CLO i bromergonie ja się czułam i czuję dobrze- a może właśnie to źle bo już by coś było. Póki co tulmy się do naszych M.;-)

Gastone no miałaś słabostkę. Trudno się mówi. Za miesiąc pewnie znowu ulegniesz....tak jak i ja. Ja mam dalej dumankę czy za tydzień czasem sobie nie zrobić kolejnego. A może którejś chce się policzyć. Sex był 20 i 22 listopada a test zrobiłam 4 drudnia. Trudne to wszystko jak cholera!:wściekła/y:

Ech miw sumie jeszcze 5 dni zostalo,ale coz,jakos nie mam nadzieji bo czuje sie jak przed @..
Kerna Zrob jeszcze test w dzien po oczekiwanej @

Dziewczyny czy ktoras z was miala moze cesarke?Zastanawiam sie czy dlatego nie zaskakuje..

Kerna sama się zastanawiam, skąd te problemy- wszystko u mnie i u mojego M jets ok. Mój gin twierdzi, ze to psychika. chociaż chce mnie zbadać - szczególnie plemniczki po stosunku. Ale znając życie to badanie wyjdzie dobrze. Więc chyba muszę wyłączyć myśli o dzidziusiu i powinno się udać.

no dokładnie blokada w głowie niestety skutecznie działa. Ja pół roku czekałam na bobasa. A zaszłam w ciążę jak dowiedziałam sie ze musze sie leczyć(przewlekłe zapalenie macicy i inne). Wtedy doszło do mnie ze nie ma szans i na walentynki sie udało:-):-):-)

Witam moja gin tez mi mówi że mam się wyluzować, że to pomaga:sorry:
Lopop kiedy masz to badanie?
Kerna i Gastone trzymam kciuki za wasze testy:tak:
Ja jutro idę na monitoring i zobaczę co w trawie piszczy, jajniki mnie ostro pobolewają, mam nadzieję,że to zbliżająca się owulacja;-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-D

Witam moja gin tez mi mówi że mam się wyluzować, że to pomaga:sorry:
Lopop kiedy masz to badanie?
Nie wiem, powinnam się umówić już, ale mam stracha(a jak znowu nie będzie owu?). Mój M też mnie namawia, że co szkodzi sprawdzić-a ja nie wiem czy chcę. Czy zależy mi jeszcze na tym próbowaniu. Od dwóch dni właśnie mam takie myśli. No wiecie tez tyle prób i co może to nie ma sensu. Trzedba cieszyc się jednym skarbem i żyć dalej.

reklama
Do góry