reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Gwiazdeczko miło Cię widzieć...

Jarzebinko oj to się namęczysz, a pewnie na drzemke w ciągu dnia nie masz szans, zważywszy na to, że masz synka... ale my chyba wszystko jesteśmy w stanie znieśc...

Dziewczynki a ja jesli dziś @ nie przyjdzie to jutro z rana testuję, bo @ spóźnia mi się już 3 dzien... tylko, że objawów ciążowych nie mam i jakoś na dwie kreseczki się nie nastawiam...
Trzymam kciuki za jutro.Koniecznie daj rano znać.

reklama
Dzięki Sylwijka nie zapomnę:tak:... jak się czuję? chyba normalnie... na razie na spokojnie do tego podchodze... czuję coś w podbrzuszu, ale to nie ból... troszkę piersi się powiększyły, ale na prawdę tylko troszkę... myślałam, że jak już raz byłam w ciązy to teraz na bank rozpoznam czy jestem czy nie, a tu zonk...:baffled:;-):-)... zero objawów do @... może jedynie to, że zawsze przed @ miałam takie ból/skurcze, a teraz tego nie było...także chyba najlepiej na spokojnie czekac do @ i nie wypatrywac niczego na siłę... no i świeże fluidki ślę:

Dzięki Sylwijka nie zapomnę:tak:... jak się czuję? chyba normalnie... na razie na spokojnie do tego podchodze... czuję coś w podbrzuszu, ale to nie ból... troszkę piersi się powiększyły, ale na prawdę tylko troszkę... myślałam, że jak już raz byłam w ciązy to teraz na bank rozpoznam czy jestem czy nie, a tu zonk...:baffled:;-):-)... zero objawów do @... może jedynie to, że zawsze przed @ miałam takie ból/skurcze, a teraz tego nie było...także chyba najlepiej na spokojnie czekac do @ i nie wypatrywac niczego na siłę... no i świeże fluidki ślę:
No to szybciutko je łapię:tak:
Jej to Twój synuś na 3 urodzinki dostanie prezencik w postaci rodzeństwa:-)
Jakoś czułam że Ty zaciążona;-)
A tak ogólnie to już któraś z rzędu osoba co będzie mieć dziecko w tym samym miesiącu co pierwsze:tak: chyba cos w tym jest. Szwagierka ma pierwszego synka z września, drugiego z sierpnia miał się urodzić we wrześniu ale wywołali.
Koleżanka synka z grudnia 2007, córkę grudzień 2008.
Kolejna córka wrzesień 2006, kolejne wrzesień 2009:-D
Coś w tym jest to ja poczekam do maja:-( bo córcie mam z lutego:-D

Elisabeth gratuluję, ogromnie cieszę się z Waszego walentynkowego szczęścia:tak: Spokojnych 9 miesięcy:) A Sylwijka to chyba ma rację, u nas Oti z czerwca, a drugie też termin na czerwiec:)

Elisabeth!!! GRATULACJE!!! Spokojnych i szczesliwych 9miesiecy!!!

I lapiemy fluidki :)

U mnie 2gi cykl staran, mam nadzieje, ze szczesliwszy od poprzedniego. Ostatnio mam duzo zmartwien i stresu(wlasciwie od miesiaca juz), pewnie to mnie tez w jakis sposob blokuje...Ale musi byc dobrze!

Elisabeth!!!OGROMNE GRATULACJE;-)bardzo sie ciesze...
Rayanna nie martw sie bedzie dobrze...nie denerwuj sie to stres nie jest dobry jak chcecie sie starac o bobasa....
ja mam tez juz drugi cykl staran ale nie wiem czy teraz sie uda...maz jakos nie jest skory do staran wolalby miec dziecko na poczatku roku lub na wiosne a nie pod koniec roku...a ja chce juz....dziewczyny czy jak bedzie owulka to czy po nie tez sa jakies szanse na zajscie w ciaze??buziaki kochane
:-)

Dzięki Dziewczynki... w następnym tygodniu mam wizytę, mam nadzieję, ze coś będzie widac...

Royanna ja ten cykl tez miałam pełen stresu, oboje z mężem byliśmy przeziębieni, pogrzeb babci, do tego brałam globulki na zapalenie, a jednak się udało....

A ja zawsze chciałam dzidzie w drugiej połowie roku.... i nawet cieszę sie że to październik, bo i Kuba i ja z października...

Pozdrawiam

reklama
Do góry