reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam...

Bodzinko najważniejsze, że Ty się lepiej czujesz... a dzidzia? jak przyjdzie ten właściwy moment to na dzidzie też przyjdzie pora...

Jarzebinko, to byłoby fajnie spotkać się na październikówkach...

Ja byłam u gina w środę, ale jeszcze usg mi nie robiła bo stwierdziła że za wcześnie i za 2 tygodnie idę do niej ... A mnie męczy przeziębienie, lekkie nudności i też w nocy spać nie mogę...

Pozdrawiam

reklama
babaeczki dzis zamiast @ testa zrobilam i sa dwie kreseczki:) jedna slabsza ale jest hehe..jestem mega happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gie-oska - pięknie Ci gratuluję

My w tym cyklu rozpoczęliśmy starania, spodziewany termin @ to 10 marca - heheh zobaczymy czy się pojawi

Witam się i tutaj :-)

w sumie to nie wiem na którym wątku mam pisać :confused:

my staramy się już od kilku cykli, najbliższy termin (nie)spodziewanej @ to 11 marca, mam nadzieje że tym razem sie uda!

Trzymam kciuki za wszystkie starające się! :tak:

Pozdrawiam
Paula

dzieki Elisabeth za gratki!a jak u Ciebie?ktory tydzien?bylas juz u lekarza??ja sie umowilam na 20.3 zeby juz bylo cos widziec bo to wtedy bedzie koniec 7tyg:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam
dużo zdrowia szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj
dziś dla Was wszystko naj.. naj... naj.

507_max.jpg

Witajcie!
Mam na imię Magda i jestem mamusią październikową 2008.
Moje szczęście ma 4 miesiące, a razem z mężem postanowiliśmy się nie wzbraniać przed rodzeństwem.
Chciałabym zatem dołączyć tutaj do Was.
Na razie marne szanse na ciążę, bo karmię i nie miałam jeszcze okresu.
Gratuluję wszystkim 2 kreseczek i trzymam kciuki za wyczekujące.

reklama
Wiem, że teoretycznie może.
No ale pewnie szanse są mniejsze :tak:
No i w sumie nie wiem jak się zorientować, że bylabym w ciąży.
Raz robiłam test 2 tyg temu -negatywny
Może tak robić test raz/m-c???

Do góry