reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

JARZĘBINKO ogromne gratulacje.
My teraz 6 cykl i nic :-( Byłam w tym tygodniu u gina i wszystko jasne. Jakieś zakażenie mi się dało więc antykoncepcja jak rzadko :-(Powiedział mi, że jak po roku starań nic nie wychodzi to trzeba zacząć badania. Umówiłam się z nim, że jak do końca wakacji nie zajdę w ciąży to zaczniemy badania i leki stosować, ale mimo wszystko myślę, ze wcześniej go odwiedzę w znacznie lepszym humorze i z dobrą nowiną. A cykl rozregulował mi się na maxa więc suwaczek mogę usunąć. ostatni cykl miałam 27 dni a w tym cyklu 36:szok: Masakra

ROyanko witaj na tym wątku:-D;-)

Miłej niedzieli staraczki

reklama
Kinga85-dziekuje :) ja rowniez mam nadzieje, ze bedzie to owocny cykl i nie tylko dla mnie, ale dla nas wszystkich:)

A moj maz tak sie wczul, ze choc rozklada go choroba to studiuje wlasnie Kamasutre :)

hej kochane dawno mnie nie bylo bo z jednej grypy jelitowej wpadlam w druga grype ale zwypla masakra:(mam dosc juz chorowania!A poza tym mam obecnie dni plodne i nie wiem czy mam sie starac o bobo czy lepiej odlozyc te starania az wyzdrowieje??Jak myslicie??Poza tym nie wiecie babeczki czy jak biore kwas foliowy i lekarstwa na grype(nie antybiotyki)to czy to nie koliduje ze soba??Kwas i lekarstwa??
"royanna" rozbawilo mnie twoje stwierdzenie o mezu..czyli nie jest z nim tak zle skoro kamasutre studiuje!!Pozdrawiam Was goraco kochane!!:-D:-D:-D

"royanna" rozbawilo mnie twoje stwierdzenie o mezu..czyli nie jest z nim tak zle skoro kamasutre studiuje!!Pozdrawiam Was goraco kochane!!:-D:-D:-D

Mezulek dostal dzis zwolnienie na tydzien, ale powiedzial, ze serduszkowania nie odpusci:-D wiec twardo sie przygotowuje, hihhiihi

Ja jutro ostatnia dawka antybiotyku i juz bedziemy sie starac o rodzenstwo dla malego(Macius dalej ma zapalenie oskrzeli:-(). Ja caly czas biore kwas foliowy, nawet jak biore antybiotyk-mysle ze nie zaszkodzi. Mysle ze spokojnie mozesz brac:tak:
Milego dnia wszyskim:-)

zagladam do was drogie mamy, chcialam wypatrzec czy i u was jakies wiesci, przewinelam kilka stron i z osob, ktore mnie moga pamietac to chyba jedynie jarzebinka:happy2: Gratulacje!!

a reszcie wypatrujacych mamus przesylam moc fluidkow !

Witam...

Royanna to chyba nie taki chory ten mężulek, skoro Kamasutre studiuje he he...

Netgirl ja też Ciebie pamietam... jak się czujesz?

Pozdrawiam

reklama
royana to u nas to samo:-D moj M jest przeziebiony i ma zwolnienie do końca tygodnia ale przytulanki u nas do dziennie są! :tak::-) Trzeba wykorzystać fakt że mąż w domu jest i wypoczęty hehe.
netgirl dzieki za fluidki :happy:

Do góry