reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej

ach mou, kręci się kręci, czas ucieka między palcami
a to coś uszyję, a to udaję że dziergam i się okazuje że na bb tydzień nie byłam :/ ech gdzie te czasy, gdy sie siedziało i nie nadążało z odświeżaniem strony ;)

kciuki za wyniki
ja w piątek z Arturem do gastroenterologa, hmm zobaczymy co mi tam powiedzą....

reklama
AAAAAAA udało się he he he :-D
przedwczoraj badanie, a dziś dzwonili z poradni że badanie trzeba powtórzyć bo wynik to... 2623 miu, czyli 131,15ng. Ale jazda, teraz to się dopiero zacznie normalne leczenie. Jupiii :-D w poniedziałek kolejne badanie, tym razem wezmę pół tabletki, bo się chyba przestraszyli za bardzo hi hi :-):rofl2:

Fioletowa - a Ty tyle nie dziargaj bo już się martwiłam Twoim zniknięciem... :wściekła/y:
A Artur dalej nie zdiagnozowany? Bidulek jeden :-(

WITAM WAS DZIEWCZYNY :-)

JESTEM MAMĄ 8 letnie Dziewczynki a o mały cud rosnący pod moim serduszkiem starałam się 3,5 roku.

Pisałam kiedyś w 2010 roku na tym wątku bo starałam się wtedy o drugiego malucha.

OBECNIE WYPRZEDAJĘ UBRANKA PO MOJEJ CÓRECZCE PONIEWAŻ CZEKAMY NA SYNKA
:tak::-)

Rozm. od 80 do 118!!!

METKI: H&M, Reserved, COOL CLub, Besta Plus. Ubranka są od 7 zł do maks 30 za piękny dość gruby jesienny płaszczyk.
Ciuszki są tylko po mojej córeczce i nie są zniszczone, stan określiłabym na BDB!!!!

Są czyste, wyprane.
GDYBY KTÓRAKOLWIEK Z WAS BYŁA ZAINTERESOWANA proszę o adres mailowy na priva podeślę zdjęcia!!!
GORĄCO POLECAM!!!!

I ŻYCZĘ KAŻDEJ Z WAS SZYBKIEGO ZAJŚCIA W DRUGĄ UPRAGNIONĄ CIĄŻĘ!!!!

mou wow
hiper jak ta lala i niech nie pi...lą że nie
kurde, żebym miała dostinex to bym ci wysłała
ale pewnei ci przepiszą :-D

Artur ok, najpierw nastraszyła nas jedna lekarka powtórną gastroskopią, ale potem na wizycie pogadałam z lekarką w poradni [ta sama była która go prowadziła] babka powiedziała żeby powtórzyć lamblię i że na razie nie widzi potrzeby gastroskopii
możemy nie trzymać mu diety, skoro i tak nie było zmiany
kontrola za pół roku
teraz czasem skarży się na brzuch, ale jest o niebo lepiej niż przed leczeniem na lamblię

mou - dziergam, szyję... a zamówień coraz wiecej... tylko doba się jakoś nie rozciąga

Puk puk :)

Fiolecik, no pewnie że hiper jak ta lala. :tak: Dziś miałam powtórkę badania. Tym razem wzięłam 3/4 tabletki żeby na zawał nie poschodzili :-D Pielęgniarka z taką poważną miną pyta czy wiem jak duży wynik miałam... i że to nie jest pewnie żaden błąd ale wolą się upewnić czy oby na pewno. Wyniki jeszcze w tym tygodniu. A potem decyzja czy rodzinny może mi coś przepisać czy ct głowy albo czy nie wysłać najpierw do endo. Ważne że ruszyło, chociaż też pewnie potrwa zanim coś zdecydują.

Fajnie że interes się kręci. Zawsze coś spadnie a tu zaraz święta idą, więc pracuj pracuj:tak:

No i zdrówka dla Arturka, pewnie z tego wyrośnie.
Ja i mój brat mieliśmy uczulenie na wszystko prawie. Teraz została mi alergia na kurz :-) Ale jako dziecko to ło bozie... skaza białkowa, żadnych pomidorów, czekolady, wysypki wszędzie, nawet na powiekach. Katusze. Mój brat białe plamy na całym ciele, ale wyrośliśmy gdzieś po 7 roku życia wszystko wróciło do normy.
Życzę Wam żeby z tego wyrósł :tak:

Hejka lasencje :)

No więc, ja dziś mam rozmowę z lekarzem o 12 w sprawie wyników, bo kolejne badanie też było "fajne" hi hi. Rejestratorka nie miała wyniku u siebie w systemie, więc dziś lekarz mi powie.

Fiolecik - Ty swoje szkraby tylko piersią karmisz? (tzn jednego już szkraba he he )

Cześć mamusie
Dawno mnie tu nie było...Otóż,w drugą ciążę zaszłam bez problemu w lipcu,za pierwszym podejściem...Ale straciłam dzidziusia w 13 tygodniu :-( przeraża mnie podejście lekarzy-że badania to trzeba zrobić dopiero po 3 poronieniu.O zgrozo,nie zamierzam tyle czekać i teraz muszę wykonać wszystkie badania prywatnie:za około tysiąc zlotych.
Przepraszam,że do Was zajrzałam z taką smutną wiadomością,ale jakoś trzeba żyć...

życzę Wam wszystkim udanego zaciążenia :-)

reklama
Lebara - masz rację, nie czekaj i zrób wszelkie badania. Współczuję straty, 13 tydzień... jejku. Tulam mocno.
Takie podejście lekarzy też mi się nie podoba. To okropne.
Ja też w końcu wzięłam sprawy w swoje ręce. Nie czekam już więcej na bezradność a raczej nieporadność lekarzy.
Zaglądaj częściej :tak:

Do góry