reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Fiolecik - to ja czekam na zdjecia :tak: i nie ma co byc obiektywnym :-) ja tez nie jestem hi hi

no i antybiotyk po raz kolejny cholera jasna!!!!!!!! i to 4 razy dziennie po 2 tabletki przez 7 dni. ku..... jak juz jeden wzielam tak juz leci.

reklama
no to ja dalej w dwupaku :happy2: serio nie sądziłam, że tak pociągnę :happy2:

cc mam umówione na 9.05 czyli terminie, chociaż dr u którego dziś byłam to omawiać wszystko przeanalizował i termin na 26.05 mi ustalił ....bo ja 1.08 miałam @ i że niby trzeba od niej liczyć
noooo, tylko, że wtedy żadne pomiary USG by się nie zgadzały, bo byłyby mocno zawyżone
no nic.....nad tym nie będę się za bardzo zastanawiać
dziecię i tak wielki wyszło
byłam w pt na USG - maskarka :szok::szok::szok: 3120g Hipolince wybiło na liczniku
wymiary główki, nogi itp też w ten deseń
kolejna klucha się szykuje, stąd to cc
ale dr jest bardzo optymistycznie nastawiony :rofl2:
twierdzi, że do końca kwietnia się rozpakuję, a że mam rozwarcie, to urodzę szybko i bez pomocy
a gdybym dotrwała do terminu z USG czyli 9.05, to mnie potnie :tak:

no więc chiba dobry układ, nie ???

poza tym u mnie straszliwe zamieszanie, więc później napiszę więcej :sorry2:

ullana to w sumie pierwsze gratulacje, koniec 36 tygodnia - wow napiszę to choć pewnie i tak bb uzna że jesteśmy dziećmi i wygwiazdkuje ;-)
zajebiście
naprawdę się cieszę że dałyście radę
trzymam kciuki za bezbolesny poród :-D szybki i tak pewnie będzie ;-)

mou no właśnie mąż niby wyciął te fotki, ale coś nie może ich wysłać mi mailem, nie chcę za bardzo mu kolejny raz przypominać, bo widziałam ż coś tam do roboty rzeźbi

Hejka :)

Antybiotyk zdziałał cuda. W końcu się wyspałam. do tego dostałam fluconazol co by znowu sie grzybek nie przyplatal.
Kupilam wczoraj testa ale oczywiscie minus.
@ dalej nie ma ale juz zaczyna cos pobolewac. no szkoda.

Ula - swietnie ze wszystko jest dobrze. chyba wszystkie Ci kibicujemy zebys dotrwala do konca choc juz teraz jest bezpieczna malutka :tak:

Fiolecik - no dooobra. poczekam na te fotki :-)

hej kochane,

inforumuję, że o Was myślę i jestem z Wami, ale czasu brak, jak zajrzę na FB to zazwyczaj z phonu, a na BB ciężko...postaram się ogarnąć i zaglądać częściej...teraz mam trochę załatwiania spraw wz z kredytem a raczej refinansowaniem, więc moja głowa tym zawalona

całuję Was mocno

no dobra jakieś fotki mi zgrał, choć buziak gdzieś pod koniec filmu był ładniejszy
ale nie męczę tego mojego chłopa, jak ciężko pracuje by kasę zarobić [na mojego ryzjera hehehe bo wczoraj spotkałam w netto i muszę się umówić, już tyle czasu nie byłam]

więc tak po kolei profil, buzia i siusiak bok.jpgbuzia.jpgfacet.jpg

heh tego siurka z jajkami to tak dziwnie uchwycił, taki balonik :-)
ale mówi, że widać już zarys jąderek, więc łądnie zeszły do moszny

Załączniki

• bok.jpg
    bok.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 28
  • buzia.jpg
    buzia.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 25
  • facet.jpg
    facet.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 25
nom, u mnie w rodzinie wszyscy stracili nadzieję na dziewczynkę ;-)
no tego się nie da z niczym pomylić :-D

heh a ja się załamałam naszą polska złużbą zdrowia, zastanawiam się czy Filipka nie zacząć zapisywac do specjalistów - zapisałam męża na kolonoskopię na lipiec - to wam chyba pisałam o "prezencie" na rocznicę ślubu ;-)
dziś udało mi się dodzwonić do rejestracji gastrologicznej - taaa termin 19.11
normalnie teraz to chyba muszę się cieszyć że w tym roku :/

Aloha :)

wpadlam sie przywitac. Piekna pogoda dzis u nas. Chyba wyjde z niunia na rowerek.

Fiolecik - WoW! słyszalam ze takie terminy w pl. tylko nie fajnie ze czasami trzeba to poczuc na samym sobie. dzwon i pytaj czy ktos nie zrezygnowal.

Ja pierdziuuu.. listopad!

reklama
Do góry