ullana
Mamy październikowe 2007
witam się
rany Fiolecik - ale masz farta ;-) dobrze by było jednak chyba zbadać oczy
jak Arturro ? zdrowy ? bo chyba zaraz macie mieć wizytę ?
i mam nadzieję, że kasa szybko wróci
Mou - Ty to masz pomysły oby był efekt &&&&
moja szyjka, cóż....już jej nie ma ponad 2 tygodnie, mam dziurę - zaraz jak mi szew zdjęli, to zanikła szyjka i zrobiła się dziura
ale trzymam się
właśnie rano miałam USG i oprócz wagi mojej kluchy nie mam powodów do zmartwień
Malutki Gigancik urósł od 12-go prawie 300g naprawdę nie wiem z czego
dr kazał odstawić wszystkie witaminy i jeść mało mięsa zdziwił się, bo ja ani tego ani tego
witaminami się nie dożywiam, bo mam wszystkie analityczne w normie, to po co
ogólnie wymiarami jest 2 tygodnie do przodu, czyli tak jak była, ale rośnie równomiernie i tylko ta waga
dr kazał mi się na cc początek maja szykować...a ja nie chcę bardzo :-( no ale chyba muszę to przemyśleć....
poza tym nieco czopa mi wyciągnął przy badaniu, ale powiedział, że wszystko ładnie się trzyma mimo tego rozwarcia i pęcherz mocny
to może i to prawda, że skoro mam mocny pęcherz płodowy i leki regularnie biorę przeciwskurczowe, to dociągnę może nawet do terminu
Mama z Lilą pojechała do siebie i mi smutno, ale nie ma innego wyjścia :-(
za to mój A. załapał straszny syndrom wicia gniazda...zaplanował przestawianie mebli, więc znając jego skończy się remontem a mnie jakoś zupełnie to nie rusza
w sumie większość rzeczy już mam - zrobię fotki i wrzucę co nieco ;-)
spadam na obiadek :-)
rany Fiolecik - ale masz farta ;-) dobrze by było jednak chyba zbadać oczy
jak Arturro ? zdrowy ? bo chyba zaraz macie mieć wizytę ?
i mam nadzieję, że kasa szybko wróci
Mou - Ty to masz pomysły oby był efekt &&&&
moja szyjka, cóż....już jej nie ma ponad 2 tygodnie, mam dziurę - zaraz jak mi szew zdjęli, to zanikła szyjka i zrobiła się dziura
ale trzymam się
właśnie rano miałam USG i oprócz wagi mojej kluchy nie mam powodów do zmartwień
Malutki Gigancik urósł od 12-go prawie 300g naprawdę nie wiem z czego
dr kazał odstawić wszystkie witaminy i jeść mało mięsa zdziwił się, bo ja ani tego ani tego
witaminami się nie dożywiam, bo mam wszystkie analityczne w normie, to po co
ogólnie wymiarami jest 2 tygodnie do przodu, czyli tak jak była, ale rośnie równomiernie i tylko ta waga
dr kazał mi się na cc początek maja szykować...a ja nie chcę bardzo :-( no ale chyba muszę to przemyśleć....
poza tym nieco czopa mi wyciągnął przy badaniu, ale powiedział, że wszystko ładnie się trzyma mimo tego rozwarcia i pęcherz mocny
to może i to prawda, że skoro mam mocny pęcherz płodowy i leki regularnie biorę przeciwskurczowe, to dociągnę może nawet do terminu
Mama z Lilą pojechała do siebie i mi smutno, ale nie ma innego wyjścia :-(
za to mój A. załapał straszny syndrom wicia gniazda...zaplanował przestawianie mebli, więc znając jego skończy się remontem a mnie jakoś zupełnie to nie rusza
w sumie większość rzeczy już mam - zrobię fotki i wrzucę co nieco ;-)
spadam na obiadek :-)