reklama
ullana niech i bedzie klucha
normalnie wygląda jak zdjęcie jedne małej osóbki
heh ciekawe, nadal nie wiecie czy dziewczynka czy chłopczyk?
ech ja mam nadzieję że 5.04. tez dostanę takie zdjęcie - bo nasz młody to jajka pokazuje, ale ostatnio całe usg twarzą wtulony był w łożysko...
normalnie wygląda jak zdjęcie jedne małej osóbki
heh ciekawe, nadal nie wiecie czy dziewczynka czy chłopczyk?
ech ja mam nadzieję że 5.04. tez dostanę takie zdjęcie - bo nasz młody to jajka pokazuje, ale ostatnio całe usg twarzą wtulony był w łożysko...
ullana
Mamy październikowe 2007
no nie wiemy, bo ułożenie jest dokładnie takie samo, jak u Lili było
łożysko jest po prawej stronie na wysokości buźki, dr mówi, że nie będzie przeszkadzało i powinno samo zejść przy porodzie
a pępowina jest między nogami, dlatego nie bardzo widać
robiliśmy USG 4D u tego samego lekarza i w tym samym czasie, to mam porównanie
może i dlatego takie podobne buziaki mają
z Lilą udało się zrobić jeszcze w 35tc i wtedy dopiero się dowiedzieliśmy, że baba będzie, to może jak dotrwam, to i tym razem powtórzymy
znowu spałam no masakra jakaś....usypiam na siedząco
w dodatku wydmu****ę takie skrzepy i leci mi z nosa
nie wiem czy powinnam się z tym do dr przejść
łożysko jest po prawej stronie na wysokości buźki, dr mówi, że nie będzie przeszkadzało i powinno samo zejść przy porodzie
a pępowina jest między nogami, dlatego nie bardzo widać
robiliśmy USG 4D u tego samego lekarza i w tym samym czasie, to mam porównanie
może i dlatego takie podobne buziaki mają
z Lilą udało się zrobić jeszcze w 35tc i wtedy dopiero się dowiedzieliśmy, że baba będzie, to może jak dotrwam, to i tym razem powtórzymy
znowu spałam no masakra jakaś....usypiam na siedząco
w dodatku wydmu****ę takie skrzepy i leci mi z nosa
nie wiem czy powinnam się z tym do dr przejść
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
kochane od poniedziałku jesteśmy z Emmą już w domku, ograniam się narazie i przyzwyczajam do nowej sytuacji...postaram się na dniach znaleźć chwilę, by Wam wszystko opisać...w każdym razie u nas wszystko dobrze :-)
R
RiSiA
Gość
witam dziewczynki
Ullana no trzymaj się tam dzielnie zaciskam nogi razem z Tobą foteczki cudne u mnie przy Adusiu lekarka stawiała na % dziewczynkę - bo taka uroda- potem zagladnęla między nogi i bach jaja
Mou zaciskam zatem kciuki za następny cykl OWOCNY!
Fiolecik a Ty już spakowana przygotowujesz się już?
Dotkass super trzymaj sie tam mamuśka
Anna zaciskam kciuki za staranka
Enya Ty wiesz :* mam nadzieję, że i u Ciebie zaświeci takie światelko jak u Twoich koleżanek:*
Lebara może warto nie naciskać? jeżeli M jeszcze nie dorósł do roli podwójnego ojca?
Ullana no trzymaj się tam dzielnie zaciskam nogi razem z Tobą foteczki cudne u mnie przy Adusiu lekarka stawiała na % dziewczynkę - bo taka uroda- potem zagladnęla między nogi i bach jaja
Mou zaciskam zatem kciuki za następny cykl OWOCNY!
Fiolecik a Ty już spakowana przygotowujesz się już?
Dotkass super trzymaj sie tam mamuśka
Anna zaciskam kciuki za staranka
Enya Ty wiesz :* mam nadzieję, że i u Ciebie zaświeci takie światelko jak u Twoich koleżanek:*
Lebara może warto nie naciskać? jeżeli M jeszcze nie dorósł do roli podwójnego ojca?
Dotkass
enya81
Fanka BB :)
Dotka ale pięknie....:-)Rany kiedy ja się znowu doczekam takiego cudu??
Ullana widzisz, przemyślałam sprawę i jak też posyłam moją Alę do I klasy tym bardziej że już odbębniła "0" przedszkolną i doskonale radzi sobie z materiałem. A co do skupienia i zachowania - podobno ta I klasa nie jest cały czas w ławkach więc da radę
Co do zdjęć w 4d jestem w szoku bo jak byłam w ciąży z Alą to wydawało mi sie że takie coś nie istnieje...Nawet nie mam zapisów ze zwykłego USG jak była w brzuchu
Ullana widzisz, przemyślałam sprawę i jak też posyłam moją Alę do I klasy tym bardziej że już odbębniła "0" przedszkolną i doskonale radzi sobie z materiałem. A co do skupienia i zachowania - podobno ta I klasa nie jest cały czas w ławkach więc da radę
Co do zdjęć w 4d jestem w szoku bo jak byłam w ciąży z Alą to wydawało mi sie że takie coś nie istnieje...Nawet nie mam zapisów ze zwykłego USG jak była w brzuchu
Dotkass
wpadam życzyć miłego dnia i informować, że myślę o Was i pamiętam...powoli ograniam czas tak by mieć go jak najwięcej, ale jeszcze chwilę potrwa zanim znów z Wami popiszę...a pro po szkoły...ja Amelcię puszczam teraz do zerówki do szkoły (raz będzie miała kontakt z dziećmi, dwa im młodszy mózg szybciej "łyka" wiedzę, trzy odchodzi mi koszt przedszkola- jak dla nas dość obciążającey budżet, cztery kilka h dla siebie i młodszej)
buziam Was mocno i życzę miłego dnia
enya, doczekasz się kochana...zobaczysz, a jak już się uda to będzie to największy Skarb jaki tylko można...a jak coś mam luteinę pod językową, nawet nie napoczętą...któraś chętna? kupiłam, bo w poprzednią sobotę dostałam receptę, ale i tak zostałam w oddziale, więc dawali mi swoją
buziam Was mocno i życzę miłego dnia
enya, doczekasz się kochana...zobaczysz, a jak już się uda to będzie to największy Skarb jaki tylko można...a jak coś mam luteinę pod językową, nawet nie napoczętą...któraś chętna? kupiłam, bo w poprzednią sobotę dostałam receptę, ale i tak zostałam w oddziale, więc dawali mi swoją
reklama
ullana
Mamy październikowe 2007
witam się i ja....ze szpitala
w środę wieczorem fiknęłam - dobrze, że w łóżku, to nic mi się nie stało, ale film mi się urwał totalnie i ocknęłam się już w samochodzie:-(
na szczęście nic mi nie jest, to tylko spadek ciśnienia, ufff
dlatego taka jestem senna i śpię pewnie niż Dotki Emma niby mierzyłam ciśnienie 2 razy dziennie, ale nie było widać żadnych zmian tzn niskie, jak zawsze, ale bez skoków, więc zwaliłam to samopoczucie na aurę i spałam ile się dało
dobrze, że A. już był w domu, to mnie zawiózł do szpitala
dostałam kroplówkę, zrobili na szybko podstawowe badania - wszystko OK, nawet cukier
no ale zostałam...do jutra - obiecali mnie wypuścić, bo fenek działa i nie mam skurczy
znowu mi się udało gdyby skurcze się pojawiły, to już by mnie pocięli, więc się wywinęłam
przynajmniej mogę z kompa korzystać
dzisiaj jeszcze dostanę raz kroplówkę i będę jak nowa
Dotka - śliczna córcia, a jak się już uśmiecha :-)
Enya - to życzę żebyście Wy i Ala byli zadowoleni z wyboru
a to 4D to zrobiliśmy, żeby dowiedzieć się co rośnie w brzuchu i dalej nic pewnego
za to Lila jest zachwycona i porównuje siebie z Hipkiem dla niej to frajda ale przy okazji pomaga przyzwyczaić się do obecności bąbla w domu, zaakceptowania nowej sytuacji itp
zauważyłam, że masz nowy suwaczek :-) będę trzymać kciuki
w środę wieczorem fiknęłam - dobrze, że w łóżku, to nic mi się nie stało, ale film mi się urwał totalnie i ocknęłam się już w samochodzie:-(
na szczęście nic mi nie jest, to tylko spadek ciśnienia, ufff
dlatego taka jestem senna i śpię pewnie niż Dotki Emma niby mierzyłam ciśnienie 2 razy dziennie, ale nie było widać żadnych zmian tzn niskie, jak zawsze, ale bez skoków, więc zwaliłam to samopoczucie na aurę i spałam ile się dało
dobrze, że A. już był w domu, to mnie zawiózł do szpitala
dostałam kroplówkę, zrobili na szybko podstawowe badania - wszystko OK, nawet cukier
no ale zostałam...do jutra - obiecali mnie wypuścić, bo fenek działa i nie mam skurczy
znowu mi się udało gdyby skurcze się pojawiły, to już by mnie pocięli, więc się wywinęłam
przynajmniej mogę z kompa korzystać
dzisiaj jeszcze dostanę raz kroplówkę i będę jak nowa
Dotka - śliczna córcia, a jak się już uśmiecha :-)
Enya - to życzę żebyście Wy i Ala byli zadowoleni z wyboru
a to 4D to zrobiliśmy, żeby dowiedzieć się co rośnie w brzuchu i dalej nic pewnego
za to Lila jest zachwycona i porównuje siebie z Hipkiem dla niej to frajda ale przy okazji pomaga przyzwyczaić się do obecności bąbla w domu, zaakceptowania nowej sytuacji itp
zauważyłam, że masz nowy suwaczek :-) będę trzymać kciuki