reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ullana fajna kołyska
my bierzemy najtańsze łóżeczko z ikea - bo mamy w sumie jedno duże i jak młody wyrośnie z tego małego to albo pójdzie do większego, albo kupimy chłopakom łóżko pietrowe

no ale u nas nie ma ikea, więc muszę zamówić, ktoś musi mi to przywieźć itd...

dziewczyny pozdrowione :-D

reklama
Ullana - wieści super :) leż i nie wstawaj, a fbk zawsze można mieć w komórce! ;P tylko konto założyć trzeba przy kompie :p a tak będziesz z nami wszystkimi na bieżąco :) a zakupy można zamówić online z dostawą do domu! wiem, że tak robi Piotr i Paweł :) oraz Tesco, Alma.

hello laseczki

Ullana no ile można gadaćz dziecmi w koncu trzeba coś dla siebie zrobić... mam 3lata na powrot do pracy i naukę języka i chcę go mieć opanowanego na poziomie min średnim i podszkolić angielski:) na razie ciężko jest mi to wszystko opanować na raz,ale się staram:)

Sebek już odpampkowany na 90 % te 10 to na noc:) ale jest dobrze:)

Witam drogie staraczki :)
Widze ,że już wszystkie sie znacie :) ja na tym forum jestem nowa. Byłam na na ciążowym 2011 i wraz z mężem zaczynamy staranka o rodzeństwo dla naszej niuni :)
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona ? :D

Rysia - a Ty myślisz, że jak ja robię zakupy ? ostatnio zamówiłam chemię w Auchan, bo w Almie drogo jest bardzo, ale spożywkę to u PP albo w Almie właśnie
ale czas leci - Twoja Królewna zaraz roczek będzie świętować :szok:

RiSia - i bardzo dobrze :tak: a dla synusia piąteczka za odpieluchowanie :tak:

Anna - witaj :-) i życzę krótkich staranek :tak:

a ja się zdrzemnęłam :zawstydzona/y: niby śpię w nocy dobrze, na siku nie wstaję, a w dzień muszę się kimnąć, bo taka śpiączka mnie dopada, że szok :baffled:

śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę :confused: całą niebieską :rofl2: ciekawa jestem czy to proroczy sen, bo pierwszy raz mi się śniło coś dziwnego w ciąży

a poza tym to jestem zła, bo Mama odebrała Pysię z przedszkola i okazało się, że dzieciaki znowu na ospę chorują :no: niektóre drugi raz :szok:
w sobotę jedna dziewczynka miała w zeszłą sobotę urodziny i wszystkie dzieciaki, które na nich były są chore :angry: akurat zaczął się wysyp
wkurzyłam się, bo pani powinna do mnie zadzwonić skoro wiedziała od wczoraj, że dzieciaki chorują:angry:

Pyśka znowu w domu musi zostać na tydzień :-(

:) Ja już nie pamietam co mi sie sniło jak byłam w ciąży.
Jestem ogromnie podekscytowana tym ,że w koncu sie zdecydowaliśmy.Była to dla nas trudna decyzja ,ale jednak :)
Co do choroby to współczuje :/ magia chodzenia do przedszkola. :/ My czekamy caly czas na żłobek. do wrzesnia siedzimy w domu.

reklama
no właśnie o ten brak myślenia się wkurzam
a jeszcze na początku roku o tym z panią rozmawiałam - bo ja nie chorowałam na ospę, a Lilki nie szczepiłam, bo chciałam, żeby przeszła sama
do tej pory nie zachorowała, no to trudno, zaszczepię ją latem, ale prosiłam, żeby mi zgłosić w razie czego :angry:
sala jest na piętrze i z dołu się dzwoni, żeby odebrać dziecko, więc nawet nie wiadomo ile dzieci jest w danym dniu
mam nadzieję, że i tym razem jej nie weźmie

Anna
- fajnie, że się zdecydowaliście :tak:taka decyzja jest zawsze trudna
a Ty chcesz córcię wysłać do żłobka, jak zaciążysz ? wracasz do pracy ?

Do góry