reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej,

Pajeczko
, no wielkimi krokami zbliża się ten dzień...dziś nagle power mi się załączył i zaczęłam ogarniać dom, na syndrom "wicia gniazda" jeszcze za wcześnie, ale wolę robić, gdy mam siłę, bo dni w których mulę mam niestety więcej...współczuję nie wyspania...Mały daje Ci się we znaki? boszz mnie też to wkrótce czeka, dobrze, że Ami już "dorosła" liczę, że będzię bardziej pomocna i potrzebowała opieki :tak:

ściskam Was

reklama
hej dziewczyny!

jednak jestem w ciąży tak jak myślałam tzn byłam pewna a dziś na potwierdzenie zrobiłam teścior :-) oto on:

Wy już końcówka a ja zaczynam :-) ale wiem że to szybko zleci... tak samo było w pierwszej ciąży... pierwsze kilka tygodni się ciagnęło a później lecialo ekspresem ;-)

miłego dnia kobietki!

idę położyć synka na drzemkę

ech a mi się niby dłuży, ale jak pomyślę, że niedawno byłam w szpitalu [koniec 8 tc] w październiku, a teraz jestem już w 23 tc i jest 3 miesiące później, to się zastanawiam kiedy to zleciało...

reklama
Do góry