reklama
ullana
Mamy październikowe 2007
Mou - no to nareszcie coś ruszy ;-)
Natka ma dopiero 3 latka, więc nie masz co rozpaczać
będzie dobrze i na pewno uda się zafasolkować
w takim razie czekamy na dalsze badania
a teraz się kuruj, spadaj do wyrka, bo ledwo żyjesz przy takiej tempce
zdrówka
Natka ma dopiero 3 latka, więc nie masz co rozpaczać
będzie dobrze i na pewno uda się zafasolkować
w takim razie czekamy na dalsze badania
a teraz się kuruj, spadaj do wyrka, bo ledwo żyjesz przy takiej tempce
zdrówka
Ula - fakt. umieram doslownie. w plucach mam cala orkiestre denta.
a niunia w sobote konczy 4latka wiec do trzech to juz sie nie zalicza :-)
szczerze to mam nadzieje ze wyniki beda do d... bedzie wiadomo gdzie problem...
ATy jak sie czujesz? lezysz troche???
a niunia w sobote konczy 4latka wiec do trzech to juz sie nie zalicza :-)
szczerze to mam nadzieje ze wyniki beda do d... bedzie wiadomo gdzie problem...
ATy jak sie czujesz? lezysz troche???
enya81
Fanka BB :)
Mou cieszę sie bardzo że wreszcie się za Ciebie wzięli - extra!!! Ja uważam tak jak Ty że gdyby Cię wcześciej próbowali diagnozować to już dawno byłabyś zaciążona:-) Podejrzewam że powód jest mega błahy do wyleczenia i wystarczy trochę postymulować
Fiolecik współczuję przeżyć ale też mi sie wydaje że ta diagnoza to coś nie tego. Coś się ten lekarz chyba rozpędził w swojej diagnozie;-)
Ullana leż, leż tym razem już nie popuścisz do samego porodu :-) A to już niedługo!!!
A ja zaliczyłam wczoraj pierwszego pawika i dzisiaj rano też, w ogóle mega mnie muliło do południa. Teraz już lepiej ale zobaczymy co będzie jutro!! W sumie mnie to cieszy bo to chyba sygnał że dobrze się wszystko rozwija Jeszcze tylko 1,5 dnia do wyroku....
Fiolecik współczuję przeżyć ale też mi sie wydaje że ta diagnoza to coś nie tego. Coś się ten lekarz chyba rozpędził w swojej diagnozie;-)
Ullana leż, leż tym razem już nie popuścisz do samego porodu :-) A to już niedługo!!!
A ja zaliczyłam wczoraj pierwszego pawika i dzisiaj rano też, w ogóle mega mnie muliło do południa. Teraz już lepiej ale zobaczymy co będzie jutro!! W sumie mnie to cieszy bo to chyba sygnał że dobrze się wszystko rozwija Jeszcze tylko 1,5 dnia do wyroku....
enya to zabieraj już na dobre moje pawie - kurna chata 22 tc a ja dalej rzygam [ale cieszę się że tylko raz dziennie na czczo - próbowałam coś jeść że może nie będzie, ale wtedy róznica jest taka że zwracam jedzenie, a tak to przynajmniej śniadanie i tabsy zostają]
to jeszcze nie jest diagnoza, na razie podejrzenie
wiesz, on brzuch miał serio masakryczny, takie dziecko z etiopii, moze to wlasnie tak wygląda, a jak poczytałam w necie to opis rtg jest identyczy jak był u nas
teraz tylko poczekać do przyszłego tygodnia i zobaczymy co powiedzą w szpitalu
to jeszcze nie jest diagnoza, na razie podejrzenie
wiesz, on brzuch miał serio masakryczny, takie dziecko z etiopii, moze to wlasnie tak wygląda, a jak poczytałam w necie to opis rtg jest identyczy jak był u nas
teraz tylko poczekać do przyszłego tygodnia i zobaczymy co powiedzą w szpitalu
R
RiSiA
Gość
witam się
mam chwilke bo starszan bajki ogląda
Fioletowa ja bardzo się cieszyłam z drugiego syna szczególnie, że wszyscy wróżyli córę jak u Ciebie... a T zagrałam na nerwach jak jej mówilam, ze synek będzie i mówiłam no cóż musi mama teraz o wnuczkę pomodlic się u mlodszego)
Dotkass Ty już prawie na wyloscie na kiedy masz dokładnie termin?
Mou super, ze lekarze zaczewli działac czekam na efekt II kreseczek no i zdrówkaajaja Twoja młoda za niedługo urodzinki pamiętam bo to w ten sam dzień co ja
Enya moja gin zawsze powtarzała - żyga, ja tak, mdło, ja tak, to dobrze tak ma być znaczy, że ok
mam chwilke bo starszan bajki ogląda
Fioletowa ja bardzo się cieszyłam z drugiego syna szczególnie, że wszyscy wróżyli córę jak u Ciebie... a T zagrałam na nerwach jak jej mówilam, ze synek będzie i mówiłam no cóż musi mama teraz o wnuczkę pomodlic się u mlodszego)
Dotkass Ty już prawie na wyloscie na kiedy masz dokładnie termin?
Mou super, ze lekarze zaczewli działac czekam na efekt II kreseczek no i zdrówkaajaja Twoja młoda za niedługo urodzinki pamiętam bo to w ten sam dzień co ja
Enya moja gin zawsze powtarzała - żyga, ja tak, mdło, ja tak, to dobrze tak ma być znaczy, że ok
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
matko jak nie piszecie to nie piszecie, a jak już zaczniecie to nie wiadomo za co się zabrać
fiolecik, przytulanki dla Arturka, czyli drugi chłopak? sprawdziły się moje wyliczenia ;-)
ulcia, trzymam kciuki za szyjkę
enya, a Ty się nie stresuj i nie pisz o wyroku
Mou, no to coś się ruszy super
Pajeczko, termin mam między 31.03 a 5.04...od dziś do terminu wpisanego w książeczkę 69 dni ;-)
ściskam Was mocniutko
fiolecik, przytulanki dla Arturka, czyli drugi chłopak? sprawdziły się moje wyliczenia ;-)
ulcia, trzymam kciuki za szyjkę
enya, a Ty się nie stresuj i nie pisz o wyroku
Mou, no to coś się ruszy super
Pajeczko, termin mam między 31.03 a 5.04...od dziś do terminu wpisanego w książeczkę 69 dni ;-)
ściskam Was mocniutko
Witam sie. Dzis juz nieco lepiej. moglam wyjsc z lozka
Pajka - no fakt. w tym samym dniu macie :-) ale chyba ja zarazilismy bo m tez chory tort juz jest. gotowiec ale pyszny i sprawdzony. mniami! nie mialabym sily na pieczenie w tym stanie.
Ty pewnie pieczesz sama co??? :-) no i nie wiem czy znajomi przyjda bo maja roczne dziecko a my mamy grype... moze to przeloze na kolejny tydzien. a urodzinki spedzimy we wlasnym gronie. jeszcze nie wiem?
Dotka pewnid lezy do gory brzuchem i myzia sie po nim :-)
no ipytam jeszcze raz? wie ktos co z Kinga? dala mi adres mailowy zeby pisac ale nie odpisuje...
wiecie.. co do tego ginka wczoraj on mi mowi, ze nie widzi podztaw do hsg bo majac juz jedno dziecko z tym samym partnerem to nie jest mozliwy zaden zrost albo sklejenie... ????? na to ja ze bzdury plecie bo co ma piernik do wiatraka he????.!!!!!!!????!!!!!!! idopiero mi zlecl to badanie.
Pajka - no fakt. w tym samym dniu macie :-) ale chyba ja zarazilismy bo m tez chory tort juz jest. gotowiec ale pyszny i sprawdzony. mniami! nie mialabym sily na pieczenie w tym stanie.
Ty pewnie pieczesz sama co??? :-) no i nie wiem czy znajomi przyjda bo maja roczne dziecko a my mamy grype... moze to przeloze na kolejny tydzien. a urodzinki spedzimy we wlasnym gronie. jeszcze nie wiem?
Dotka pewnid lezy do gory brzuchem i myzia sie po nim :-)
no ipytam jeszcze raz? wie ktos co z Kinga? dala mi adres mailowy zeby pisac ale nie odpisuje...
wiecie.. co do tego ginka wczoraj on mi mowi, ze nie widzi podztaw do hsg bo majac juz jedno dziecko z tym samym partnerem to nie jest mozliwy zaden zrost albo sklejenie... ????? na to ja ze bzdury plecie bo co ma piernik do wiatraka he????.!!!!!!!????!!!!!!! idopiero mi zlecl to badanie.
reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
hej dziewczyny!
jeśli mogę to dołączę do Was na stałe :-) spóźnia mi się okres o kilka dni... myślę że to ciąża... staramy się o drugie dziecko 3 miesiące... starszy syn ma niecałe 2,5 roku... zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie :-) test zrobie dopiero w poniedziałek więc wtedy dam znać co u mnie dokładnie :-)
pozdrawiam
jeśli mogę to dołączę do Was na stałe :-) spóźnia mi się okres o kilka dni... myślę że to ciąża... staramy się o drugie dziecko 3 miesiące... starszy syn ma niecałe 2,5 roku... zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie :-) test zrobie dopiero w poniedziałek więc wtedy dam znać co u mnie dokładnie :-)
pozdrawiam