reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

cześć dziewczynki,

wpadłam życzyć Wam miłego poniedziałku, mam nadzieję, że uda mi sę oderwać dziś od kompa i coś porobić w domku, bo już mnie męczy ta stagnacja, coś muszę pozmieniać, ale żeby się za to zabrać potrzebuję chyba porządnego kopa :dry:...a nie mówiłam Wam, a Maleństwo już tak kopie, że nie tylko ja czuję od środka, a jak się położy ręczę to czuć i jak się położy pleckami to też już czuć jak się wypina dupina :-D

miłego

reklama
Hejka :)

Dotka - o to suuuper wieści :tak:, jak ja bym chciała poczuć to znowu :-), musisz czuć się wspaniale!!!

Również miłego dzionka życzę :tak:

witam poniedziałkowo
ech po weekendzie, mi się nic ni chce robić,
zrobiłam dziś dobre śniadanko - zasada że na ciepło dalej działa, więc rano zrobiłam tosty w piekarniku, bo nie mam opiekacza takiego do kanapek :-D pycha i dobrze leży na żołądku ;-)

Wrocilam wlasnie co od lekarza i wszystko jest wporzadku,maluszka wiadomo jeszcze nie widac bo za wczesnie na to ale macica powiekszona i czysta,brazowe mazianie bylo efektem przygotowawczym nowego domku dla maluszka gdyz lekarz mi powiedzial ze to bylo poprostu oczyszczenie tego co pozostalo z poprzedniej @ i ze nie zawsze wszystko sie podczas @ tak doskonale wydali i czasem zalega,pozatym cysta rowniez zeszla ciut nizej tez moze byc i od niej spowodowane gdyz lekarz tego tez i nie wykluczyl,mam wizyte w nastepny poniedzialek i lekarz powiedzial ze moze wowczas cos sie da dojrzec chodz mowil ze nadal bedzie trudno ale mam przyjsc z pelnym pecherzem wowczas by lepiej bylo widac podczas badania USG.
Dzis rowniez i z rana zrobilam sobie tescik ciazowy domowy i 2 kreski sa bardzo wyrazne i niczym nie roznia sie od siebie w kolorystyce i wielkosci :happy2:

Fioletowa - super, że możesz coś przełknąć i tego nie zwrócić, może po malutku mdłości przechodzą co?
A ja dalej nie dostałam listu z kliniki wrrr... ciekawe ile to potrwa :confused: już nie pamiętam ile czekałam za pierwszym razem.

Mykam po niunię i na spacerek, może na placyk ją zgarnę. Zimno, ale sucho i przyjemnie odświeżająco na dworze :tak:

No to paaa na razie :-)

ja za mniej niż godzinkę spadam z netu - synek wraca z przedszkola, dość wylegiwania się
mou - no raczej bym to nazwała stabilizacją - rano haft praktycznie obowiązkowy, potem jak jem ciepłe i raczej "wytrawne" a nie słodkie, to jest znośnie - to samo napoje, chociaż teraz musiałam się napić pepsi,no musiałam ;-) ale tak to na ciepło jako tako wchodzi
chyba idę z moim organizmem na kompromis

no to zoi pakuj się na lipiec ;-) gratuluję

a staraczkom fluidkuję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no to zoi pakuj się na lipiec ;-) gratuluję

a staraczkom fluidkuję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziekuje bardzo za gratulacje :-)
Sama jeszcze nie moge uwierzyc ze wkoncu sie udalo i ze bede poraz kolejny raz mama :-)
Dzis to lekarza zameczalam pytaniami typu czy bedzie wszystko ok i czy znow nie poronie itd. moze to wyda sie dla kogos glupie ale poprostu boje sie ze znow pojdzie cos nie tak.
Do tego cos teraz zaczyna mnie pobolewac gardlo i znajac moje szczescie sie rozchoruje rowno,gdyz mamy straszne skoki temperatur na zewnatrz raz grzeje sloneczko o raz wichura z ulewami i ochlodzenie :dry:

reklama
A mnie już boli i @ idzie wstręciucha :tak: szyjka co prawda zamknięta, ale u mnie to jest tak, że w minuty przed @ się otwiera wredna bestia. Ale fakt faktem, ból małpowy taki jak zwykle. Ja jestem out znowu...

Do góry