reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej dziewczynki,

Mou
, super kombinezonik :tak:

enya, jak najbardziej, te kominezony są wykonane z takiego materiału by były rewelacyjne na szaleństwa i by dziecko się nie pociło i nie przegrzało, a przy tym nie zmarzło :tak:, w kurtce masz taki suwak pod spodem, który można przypiąć do spodni i do datkowo zapiąć też na rzep, a spodnie pod tymi nogawkami, które do połowy łydki się rozpinają na suwak mają część na gumkę, którą spokojnie można wsadzić w buty narciarskie, albo naciągnąć na nie...nie wiem tylko czy znajdziesz rozmiar dla Ali, co prawda ta rozmiarówka jest dużo większa niż piszą, ale najlepiej jakbyś miała możliwość podjechać do sklepu Tchibo i przymierzyć :tak: tegoroczna kolorystyka jest taka Moda dziecięca: stylowo i ciepło jesienią

INFO OD FIOLECIKA: nic Jej nie mówią, prof tylko stwierdził, że jeszcze zostaje

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Dotka - najchętniej to bym zamówiła i ten zestaw spodnie plus kurtka, i buciki z tej stronki bez mrugnięcia okiem, bo by mnie dużo taniej wyszło. Szkoda że nie ma tu tej kawowej firmy :-D ale sanki tchibo można kupić :tak:

Pozdrów Fiolecika ok? Mam nadzieję że wszystko dobrze, i niedługo wyjdzie do domciu:tak:

Witam!

Enya - jak samopoczucie dzis?

Fioletowa - trzymam caly czas kciuki za Ciebie i fasolinke!

Dotka, Mousefish, Zoi i wszystkie babeczki - pozdrawiam wtorkowo!

Dziewczyny, super te kombinezony dla dzieci z Tchibo! :-) Ale kurcze, do mnie nie wysylaja, a akurat czegos takiego trzeba mi dla mojego babla!...
Moje wyniki badan hormonalnych ida do mnie z laboratorium poczta, wiec wreszcie dowiem sie, co w trawie piszczy!

Milego dnia!

Dotka - dzięki Ci wielkie za propozycję, ale masz rację, bo koszt może być przerażający niestety :tak:
Muszę coś u siebie znaleźć. Niestety aukcja na którą czatuję chyba odpada. Już jest prawie 50 z przesyłką, chyba pojedziemy do leeds, tam jest dużo więcej sklepów, niż w moim miasteczku turystycznym, za bilety nie płacimy, to możemy sobie pojechać. Godzinka w jedną stronę, tyle co czasami w korkach stoimy :-D

Dotka - dzięki Ci wielkie za propozycję, ale masz rację, bo koszt może być przerażający niestety :tak:
Muszę coś u siebie znaleźć. Niestety aukcja na którą czatuję chyba odpada. Już jest prawie 50 z przesyłką, chyba pojedziemy do leeds, tam jest dużo więcej sklepów, niż w moim miasteczku turystycznym, za bilety nie płacimy, to możemy sobie pojechać. Godzinka w jedną stronę, tyle co czasami w korkach stoimy :-D
tylko, że te kominezony nie idą z PL, bo pamiętam jak zamawiałam i adres nadania był zupełnie inny niż w PL, nie pamiętam jaki :tak: weź napisz do nich i zapytaj, bo może wcale nie wyjdzie tak drogo service@tchibo.pl

Cześć dziewczyny
Zanim Was nadrobię to napiszę tylko, że byłam dzisiaj u gina. Zrobiła mi cytologię i usg. Po USG powiedziała, że jajniki wyglądają na policystyczne (nie spytałam co i jak bo byłam z synem który czekał na poczekalni i ja chciałam jak najszybiecj sprawę załatwić :-( ) no i od razu jak mnie "zobaczyła" to nie spodobała jej się wydzielina której jest mega dużo i jest w kolorze mlecznym. Spytała czy nie mam jakiegoś stanu zapalnego czy cuś.....no ale nie mam nic :confused: Wyniki z cytologii mam mieć za miesiąc i do tego czasu mam się wstrzymać ze staraniami......a K będzie dzisiaj

reklama
Do góry