reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

JabadabadUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Kinga!!!
- a czemu ja nie wiem, że masz krechę na teście??? Mam przyjechać do PL i Ci w doopę dać??? Oj Kochana - zawiodłam się hlip hlip. A to Twoje zaciążenie daje mi nadzieję... wiesz??? Jak mogłaś zdrajczyni nic mi nie powiedzieć!!! ;-):-p

Ale ja miałam tylko cień... i to wcale nie oznacza że ciąża jest. Jeszcze nic nie wiadomo. Nic nie mówię bo po co zaraz robić z tego show? ja może wogóle w ciąży nie jestem.
Prosze nie gratulować bo nie ma czego.
Skoro się nie odzywam tz że nic sie nie dzieje albo nie chce nic mowic.
Dorotce wysłałam mmsa i ona widziała chociaż pewnie kiepsko bo jakość zdjecia jest słaba, sama może powiedzieć.
Nie dodaję na forum bo to tylkko cień jest. Jak bede wiedziała że to napewnoe TO wtedy Wam powiem i pokażę test.
Puki co czekam.

Odezwe się wkrótce. paaa

reklama
witam Was niedzielnie,

my dziś znów rodzinny dzień, bałwan w wykonaniu Amelci- podkreślę, że samodzielnym stanął na ogródku :-)

Pajeczko zdrówka dla Was, współczuję spania w czwóreczkę, ja się obawiam, że u nas może być podobnie, tymbardziej, że Ami ostatnio ma jakąś fazę na potwory i sama boi się nawet do kuchni iść :eek:

Kinia, potwerdzam, jakość zdjęcia była mega kiepska, mało ostara, ale coś tam było widać :tak::-)

Mou, u fioletowej nic nowego, poza tym, że miała znów krwawienie starą krwią, a po obchodzie dowiedziała się tyle co nic, więc czeka leżąc do poniedziałku, mając nadzieję, że nie umrze z głodu :tak:

miłego wieczorku

edit: MACIE POZDROWIENIA OD FIOLECIKA
:tak:

Ostatnia edycja:
Witam was kobitki po dlugiej nieobecnosci,nie bylo mnie bo bylam na wakacjach w Polsce po powrocie nie mialam sily nawet siedziec dostalam goraczki 39 stopni i oslabienie,z pozniejszym czasie dostalam plamy na brzuchu z ktorymi udalam sie do lekarza to mi powiedzial ze to alergia pewnie na ubranie:eek:tylko co ma alergia do wysokich temperatur to mnie dziwilo,na kolejny dzien po wizycie poczulam sie gorzej z lozka wstac nie moglam,plamy znikly ale pojawily sie bable,trafilam znow do lekarza tym razem prywatnie i sie okazalo ze mam ospe,bylam w szoku gdyz za dziecka bylam zaszczepiona jak i przeszlam rozyczke co ponoc tez uodparnia na ospe:confused: Teraz zdrowa jestem ale mam jakies inne nie wyjasnione dolegliwosci,ciagle jest mi zimno,mam bol podbrzusza jak na @ zwlaszcza po serduszkowaniu,mam rowniez wzdecia i czesto latam siusiu,mam jakby napiecia przedmiesiaczkowe bo wybucham latwo jak i czuje sie przemeczona,mozliwe ze to po leczeniu zostaly mi jakies skutki uboczne.
W dzien wyjazdu z Polski do Grecji z powrotem zaslablam,pozniej podczas oddawania moczu cos ze mnie wyszlo dziwnego jakby to okreslic bylo jajowate i miesne z jedna mala zylka:shocked2:nie mialam czasu w Polsce wowczas zglosic sie do lekarza wiec to zrobilam w Grecji ale moj wspanialy lekarz mnie wysmial mowiac ze jak znow cos wyleci to mam mu przyniesc i pokazac,nawet USG nie chcial mi zrobic mowiac ze panikuje a ja w Polsce mialam pozatym test ciazowy pozytywny druga kreska byla jasniejsza ale byla wiec mysle ze bylam w ciazy ale poronilam albo wciaz w niej jestem:confused:sama juz nie wiem co mam o tym myslec gdyz na lekarza pomoc nie mam co liczyc gdyz mnie olewa.:-(

Zoi - jeju, strasznie mi przykro! A masz mozliwosc pojsc do innego lekarza? Moze prywatnie, moze ktos Ci moze polecic kogos kompetentnego? Mocno trzymam kciuki, zebys doszla do pelnego zdrowia! Bardzo mi przykro z powodu tego, przez co przeszlas!

Do lekarza prywatnie sie wybiore ale pierw chce sie dowiedziec adres jednego lekarza ginekologa z innej miejscowosci gdyz wiem ze ten lekarz jest wporzadku i daba o pacjentow z nalezytym szacunkiem,czasem przyjezdzal w zastepstwo do szpitala stad wiem ze jest on ok,na kazde pytania zawsze ospowiada w najbardziej prosty sposob by kazdy mogl zrozumiec,ale poprostu znam jego tylko miejscowosc a nie znam adresu wiec tak sie pytam po znajomych czy nie wiedza ale bede musiala chyba w ostatecznosci meza zaangazowac do poszukiwan bo chyba znajdzie szybciej niz ja poniewaz pracuje on w szpitalu.:happy2:
Co do wszelkich moich dolegliwosci wogole nie jestem pewna gdyz sama probuje sobie ustalac co mi moze dolegac,tak jak pisalam wczesniej moglam poronic lub i nie bo rowniedobrze mogla to byc cysta bo i juz takie cos czytalam ze cysta moze sie w calosci wydostac zwlaszcza podczas duzego wysilku.
Dzis to jedynie pobolewa mnie tak klujaco prawy jajnik i jak narazie nic pozatym i oby tak juz pozostalo bo juz mam dosyc bolow jak na @.
Ja mysle ze wszystko bedzie ok jak zajmie sie mna lekarz a nie jakis tam rzeznik:tak:
Ja staram sie tym wszystkim nie przejmowac za duzo a pomaga mi w tym synek bo biega po calym domu i zwala wszystko co napotka w zasiegu reki :happy2:
Przez moj czas nieobecnosci ktoras kobitka zaciazyla? :-)

hej kochane,

Zoi
strasznie mi przyro :-( a zaciążyła fioletowa i ja (nie pamiętam, czy byłaś jeszcze jak się okazało, że mi się udało)

dziś mróz, ale jak wyglądam z ciepłego domku to miło popatrzeć na mróz, który otulił wszystkie choineczki :-) Amelcia została dziś ze mną w domku, nie chciałam Jej puszczać, bo w przedszkolu jeszcze dość zimno i nie chcę ryzykować, zresztą w tygodniu jedziemy do mojej Mamy, bo chciałam groby poodwiedzać :tak:

miłego dnia

hej kochane,

Zoi
strasznie mi przyro :-( a zaciążyła fioletowa i ja

miłego dnia

Jeszcze Enya :)

Cześć z rana :)

Zaraz ogarniam chałupkę, żeby mieć później spokój, i jedziemy po zimową wyprawkę. Jak nie znajdę żadnych bucików to się wścieknę. Dobrze że niunia ma tydzień ferii, i nie muszę jej odprowadzać tylko prosto z domu pojechać i heya.

Po 9 zadzwonię umówić się do lekarza, ciekawe kiedy termin:confused: okres zimowy to sobie mogę poczekać niestety...

Zoi - przykre co przeżywasz, ale z tego co pamiętam, odkąd z nami jesteś zawsze masz problem z lekarzami. Od tak długiego czasu nie dałaś rady znaleźć jakiegoś normalnego, porządnego lekarza? Szczególnie jak mąż pracuje w szpitalu???

Enya - jak się dziś czujesz???

Fiolecik - wracaj tu do nas cała i zdrowa! :tak:

reklama
Do góry