reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

info od fioletowej: z dzidzią ok, serducho bije, zostawili fioletową na obserwacji w szpitalu

To super - najważniejsze że z dzidzią OK- resztę jakoś wytrzyma:)

Dotka
wg Twoich obliczeń płci moja Ala się zgadzała a jesli teraz by się udało to byłby chłopczyk:) Mnie tam wszystko jedno chociaż ze względu na Alę wolałabym drugą dziewuszkę:-)

reklama
Kurcze dziewczynki u mnie się otwiera bez problemu:confused: Dobra nie bedę już kombinować musicie uwierzyć mi na słowo że kreska w sumie zciemniała:-) Dziś 36 dc -tempka 37,9 o 8:00 tak sobie zmierzyłam z ciekawości. Noc przespałam, trochę boli mnie to podbrzusze ale wytrzymać się da. No i cycochy odpowiednie. Czekamy:-)
Kurcze wymieniali mi wczoraj okna i tak wymienili że gwiździ mi wiatr po mieszkaniu. Po nocy boli mnie gardło a rozchorować się nie mogę bo co wezmę??? W drugiej ciąży dostałam takiej goraczki że lekarz podejrzewał ze ona mogła uszkodzić płód. I boję się teraz choróbska tym bardziej że pogoda się skiepsiła:no:

DSC00249.jpg
A teraz widzicie??? Robione komórką bo aparatu nie mam dobrego:?( Robiony wczoraj po południu.
A Ty Kinia jesteś w stanie coś wgrać??? Może jak masz dobry aparat to my też zobaczymy??

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-) kinga kiedy testujesz??? ja cały czas trzymam &&&&&&&&&&& fiolecik trzymaj się cieplutko i wracaj do nas jak najszybciej:tak:;-)enya coś tam widzę:tak:;-) ale wiesz jak to jest ze zdjęciem co innego mieć test przed oczyma :-) dotkass,mou,aga,mery-beth ściskam mocno i wszystkim życzę udanego weekendu:-)

Ostatnia edycja:
Cześć :)
Ja na sekund parę :tak:

Filoecik - doczytałam, i wierzę, że dotrwasz do końca. MUSISZ!!! :tak: Dbaj o siebie. Trzymam kciukasy. Buźka :tak:
Miłego dnia dziewczynki :-)

enya widać widać:) moja jest identyczna i mam słabszy aparat w tym telefonie co robiłam wiec nie wgram. Dorotka widziała bo jej mmsem wysłałam. 3mam kciuki za ciebie aby ci sciemniała w końcu.

Ja teraz chora jestem. koszmar :/ zaraziłam się od synka.
nie wiem czy bede robiła pomiary bo i tak bedzie zaburzona. odpuszcze na 3-4dni.
Poza tym jak w tym tygodniu nie dostanę okresu to w końcu zatestuję ale test kupię z apteki. paskowe jakoś mnie nie przekonują.

hej kochane,

na chwilunię wpadłam, bo dziś bardzo miło spędzamy czas, rodzinnie i tak naprawdę symatycznie, jak dawno już nie...obejrzeliśmy sobie chyba ze dwa filmy, bo wykupiliśmy sobie pakiet picture na ntv i dwa rodzinno- komediowo- romantyczne filmidła obejrzeliśmy, ja oczywiście sobie poryczałam bo się wzruszyłam...

enya, widać krechę :tak::-)

Kinia, zdrówka

fiolecik narazie się nie odzywała, mam nadzieję, ze u niej i u dzidzi wszystko ok :-(

miłego wieczoru i jutrzejszej niedzieli

Ostatnia edycja:
reklama
JabadabadUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Kinga!!!
- a czemu ja nie wiem, że masz krechę na teście??? Mam przyjechać do PL i Ci w doopę dać??? Oj Kochana - zawiodłam się hlip hlip. A to Twoje zaciążenie daje mi nadzieję... wiesz??? Jak mogłaś zdrajczyni nic mi nie powiedzieć!!! ;-):-p

Do góry