reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hehehe, enya, nie ma bata, żeby się nie udało, ja Ci wysłałam cosik z fluidkami, fiolecik też, więc podwójna dawka fluidków ciążkowych nie ma opcji, by miała możliwość ucieczki ;-):-) a co do wujka z Kanady, jak o tym pisałaś, o tym nagrywaniu to się uśmiałam jak nie wiem, bo wyobraziłam sobie czasy Samych Swoich
enya81
Fanka BB :)
hehehe, enya, nie ma bata, żeby się nie udało, ja Ci wysłałam cosik z fluidkami, fiolecik też, więc podwójna dawka fluidków ciążkowych nie ma opcji, by miała możliwość ucieczki ;-):-) a co do wujka z Kanady, jak o tym pisałaś, o tym nagrywaniu to się uśmiałam jak nie wiem, bo wyobraziłam sobie czasy Samych Swoich
No ba!!! On nas nagrywa nawet jak jjemy hehehe. I kicha się stała bo w zeszły weekend mieli mi wymieniać okna i dali plamę. Więc muszę wujka przywitać starymi oknami z pęknięta szybą (pamiątką po jakiejś wichurze). No cóż....Mam nadzieję że na balkon nie będzie chciał wychodzić:-) Bo w małym mieszkaniu balkon to totalna przechowalnia. Zaraz zabieram się pucować kuchnię, robić sałatkę bez sosu na razie i w specjalnej misce to dostoi do środy. A jutro robię zapiekankę. No i w szafie mam totalny bałagan. Jak dam radę to też się za niego zabioręAle mi się nie chce..........A cycki to mi chcą zapalić się żywym ogniem
agamemnon
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Cieszie się, że wczorajszy dzień się skonczył ale za oknem widze, że dzisiaj nie jest lepiej Kurde, już cieplej nie bedzie buuuuu
Dotka dzięki za przepis, skorzystam! Robiłam całkiem podobnie ale bez podlewania go podczas pieczenia i chyba to była przyczyna jego suchości.
Mous Twoja polędwiczka też wymiata
enya też bym chciała mieć jadłowstręt Przytyło mi się ostatnio troszkę i od wczoraj jestem na diecie
Kochana, widziałąm wykres i dzisiejszy wpis, nie myśl tak! Musi wszystko być dobrze i nie ma innej opcji, pamiętaj. Ja kciuki mocno mam zaciśnięte!
Jade dzisiaj na zakupy, zrobiłam tygodniowy spis i nie mam zamiaru się gdziekolwiek wypuszczać aż do soboty.
Rany ale mam lenia
Cieszie się, że wczorajszy dzień się skonczył ale za oknem widze, że dzisiaj nie jest lepiej Kurde, już cieplej nie bedzie buuuuu
Dotka dzięki za przepis, skorzystam! Robiłam całkiem podobnie ale bez podlewania go podczas pieczenia i chyba to była przyczyna jego suchości.
Mous Twoja polędwiczka też wymiata
enya też bym chciała mieć jadłowstręt Przytyło mi się ostatnio troszkę i od wczoraj jestem na diecie
Kochana, widziałąm wykres i dzisiejszy wpis, nie myśl tak! Musi wszystko być dobrze i nie ma innej opcji, pamiętaj. Ja kciuki mocno mam zaciśnięte!
Jade dzisiaj na zakupy, zrobiłam tygodniowy spis i nie mam zamiaru się gdziekolwiek wypuszczać aż do soboty.
Rany ale mam lenia
Dotkass
ello,
enya, zgadzam się z Mou, testa nam tu wrzucaj a lutkę mam nadzieję, że jeszcze masz i bierzesz? też Ci napisałam cosik pod wykresikiem
Kinia, a Ty????
agamemnon, tylko później już polewaj tym sosikiem, tylko raz wodą...a i napewno dlatego był suchy- powodzenia :-)
fiolecik, chyba się nam zaczytała...
Pajka, jak Twoje chłopaczki??? jak Ty się czujesz?
miłego dnia
enya, zgadzam się z Mou, testa nam tu wrzucaj a lutkę mam nadzieję, że jeszcze masz i bierzesz? też Ci napisałam cosik pod wykresikiem
Kinia, a Ty????
agamemnon, tylko później już polewaj tym sosikiem, tylko raz wodą...a i napewno dlatego był suchy- powodzenia :-)
fiolecik, chyba się nam zaczytała...
Pajka, jak Twoje chłopaczki??? jak Ty się czujesz?
miłego dnia
K
Kinga85
Gość
enya wiec plusik jednak? gratuluję Ci!!!!! szczęściaro. i myśl pozytywnie kobieto
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Dotkass
Kinia, Tobie też temp ładnie się przedstawia :-)
K
Kinga85
Gość
Kinia, Tobie też temp ładnie się przedstawia :-)
to nic nie znaczy bo w każdej chwili może temp opaść w dół to kwestia czasu
reklama
Dotka - mnie też się podoba wykresik Kini może będzie podwójnie w tym miesiącu??? :-)
A ja sobie siedzę ze świeżą byłeczką i tatarkiem (jednak) i szklanką soku pomarańczowego. Nie ma to jak misz masz na śniadanie :-)
A ja sobie siedzę ze świeżą byłeczką i tatarkiem (jednak) i szklanką soku pomarańczowego. Nie ma to jak misz masz na śniadanie :-)