reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny chciała bym poznać waszą opinie, wiem że owulacje może na 100% potwierdzić tylko ciąża ale zastanawiam się czy u mnie już jest bo tak, od pierwszej @ miałam 2 cykle w pierwszym 20 i 21 dc testy Lh pozytywna dodatkowo 21 dc silny ból jajnika, ale śluzu płodnego brak, a miesiączka w 32 dc, w drugim dodatkowo zaczęłam mierzyć temp. i tak 15 i 16 dc. testy Lh pozytywne (ale jaśniejsze od tych z poprzedniego miesiąca), śluzu płodnego brak (może odrobina w 14 dc), a temp. w 16 dc. wzrosła z 36,7 na 37,0 i taka do dziś ( w sumie 3 dni), dodam że w poprzedniej ciąży opierałam się tylko na testach i śluzie widziałam go wyraźnie. Jak sądzicie czy owulacja już występuje?

reklama
łaaaa ale się nie wyspałam, budzik na aspirynkę zadzwonił mi o 15, a mi było tak fajnie cieplutko i dobrze i już nie zasnęłam drugi raz :-( a ginka kazała mi rygorystycznie pilnować co do minuty czasu brania...

DzikiBez - a tak po polskiemu, bo trochę nie kumam????

Fiolecik, Dotka - oj jak ja bym chciała zazdrościć Wam tego niwyspania itp... no ale nie mogę, bo hahahahahhaa ja tam się mogę wysypiać na maxa buhahahahaahhahahhaaaaa ... no dobra... chciałabym mieć mdłości i zmiany nastroju :-)

Ponarzekacie za kilka miesięcy przez kilkanaście miesięcy hi hi hi, dopiero maleństwa nie dadzą się wyspać... aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! I czy ja chcę z tego rezygnować? Z tego nie budzenia się po nocach? Masowania kolek? wycierania ulewań???

... no co tu dużo pisać?! pewnie że bym chciała!! A Wy się teraz cieszcie sielanką, bo surwiwal Was czeka wkrótce :tak::-D:-D:-D

Dziki Bez - bo doczytałam... OWULACJI NIE POTWIERDZA CIĄŻA, BO OWULACJĘ MOŻESZ MIEĆ CYKL W CYKL, A NIE ZACHODZIĆ W CIĄŻE... dużymi literami co by niedomówień nie było... ;-)

Mou ona przyjeżdza na 4 dni AŻ 4 dni... ja kocham swoją mamę, ale jak nie siedzi mi na glowie :-Da tak na poważnie to boję się jak cholera bo jak ona jest albo teściowa to Sebek jest agresywny w stosunku do Adrianka. Ostatnio jak moja mama tylko siedziała koło nas to Sebuś podszedł ucałował Adrianka w główkę a po chwili wbił mu zęby...potem chcial go uderzyć rączką, ale mu sie nie udało...jak jesteśmy sami tzn ja moj M i dzieci nic się nie dzieje...Boje się bo będę musiała mieć podwójnie oczy w du.pie...

Pralkę przywiozą mi dopiero we wtorek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mou ano tak jest, wiemy jak wygląda ciąża, połóg, pierwsze miesiące, ale i tak marzymy o tym, bo to cudowny czas gdy jest pierwszy uśmiech, pierwsze mamo.... zaraz się porzygam ;-)

reklama
Fioletowa :-D:-D:-D:-Dfajnie Ci to wyszlo z tym porzyganiem :-Dno moje dziecko młodsze oczywiscie ostatnio je cyca i wali w pampka ale tak, że aż mi pampek o nogę się obija :-Di przerwaca oczami tak jakby chcial powiedzieć "To nie ja" :-Da starszy puści bąka i mówi "tato... albo mamo" zwala na innych :-D

Do góry