reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

wiesz na każdym wątku zżywasz się z ludźmi i nie zostawiasz ich tak, ani też nikt nikogo nie wywala
mamy na lipcowie koleżankę, której synek zmarł jak miał pół roku, została z nami, choć pewnie bardzo ją to bolało, wiesz że piszemy jak się dzieci rozwijają, pierwsze urodzinki itd. ale była i jest naszą lipcówką i wszystkie się cieszymy że z nami została
natomiast no właśnie, wiesz nie wyobrażam sobie że nie wiem wpadam do dziewczyn po poronieniu i zaczynam pisać że test mi nie wychodzi, albo cycki bolą a tu już 26 dc i czy jestem w ciąży, są odpowiednie wątki i tam sie takie rzeczy wypisuje
są laski które piszą "ech mam 3 dni do @ bardzo bym chciała zostać, ale jeszcze nie wiem" to jednak chyba coś innego niż laska która pisze kilka postów dziennie zaśmiecając prawie cały wątek i powiem ci że ona mnie swoim pisaniem zmęczyła, to była chyba pierwsza laska na forum co do której chciałam żeby dostała już @ i przestała pisać, tak jak dotąd każdej bez wyjątku kibicowałam, to tu miałam nadzieję że zmieni wątek
a majówki chyba też ją pogoniły
ja na przykład siedzę jeszcze na wspomagaczkach i tam jest sporo dziewczyn na finiszu i to jest takie fajne, że nie zostawiają ekipy bo im się już udało
a powiem ci że mi było przykro, jak dziewczyny zachodziły w ciążę i zapominały o reszcie

reklama
fiolecik dziękuję za zrozumienie, ja bym nie mogła tak o Was zapomnieć, cóż zżyłam się z Wami i nie dam się pogonić, zresztą cały czas kibicuję wszystkim i każdej z osobna, a co do tej laski to świetnie Cię rozumiem :tak:

Dotka - ja Ci dam pisać takie głupoty! Jak stąd odejdziesz to ja zupełnie przestanę zaglądać na BB. A do wątku zaciążonego na pewno się nie dopiszę.
Co do tej laski, to ok. rozumiem jej schizę, ale fakt - nie ten wątek! No i suwaczek ciążowy!!!! Toż to paranoja! Dziewczyna powinna skorzystać z porady psychologa, bo ok - czekanie na @ albo na 2 krechy to zawsze jakieś emocje, ale nie że jak się 3 dni spóźnia a testy bez śladu cienia, to tylko psychiczna sobie wmówi że jest w ciąży... no i przede wszystkim ten suwaczek, porażka. Może ja też sobie wstawię ciążowy i wywołam II z lasu :-D:-D:-D

wiesz mou, ja tę schizę też rozumiem, sama przez to przechodziłam i nawet rozumiem że udziela sie na wątku dla zaciążonych - heh sama na początku tak potrafiłam, ale napisałam jej posta że ona się tak tylko wkręca i szkody sobie narobi, że powinna zająć się czymś innym to może jej szybciej pójdzie, a z tym suwaczkiem to mnie rozwaliła na łopatki heh bo poszła do jakiejś piguły i ona jej powiedziała że skoro jej sie 2 dni spóźnia a testy nie wychodzą i to i tak może czuć się w ciąży - no masakra jakaś
a ty wstawiaj suwaczek, może wywołasz ;-)
wyobraź sobie że od początku starań "zapisujesz" się na każdy kolejny miesiąc zaciążonych... paranoja hihi

Ha haha ha ha ha ... jestem wariatką!!! :-D ale tylko przez chwilę... ciekawe kto się zmyli buhahahahha
... ale mój suwaczek kończy się 21 grudnia... zgadnijcie dlaczego :-)

Mou, bo od razu urodzi Ci się czterolatka? ;-):-D no i dziękuję :zawstydzona/y:

ja to Wam powiem, że nie sądzę by tu chodziło o nakręcanie, ale brak świadomości, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tak wiele kobiet nie ma świadomości seksualnej :szok::baffled: to przerażające

fiolecik, a z tą lekarką to jakaś niezła historia :szok:

reklama
A! a jak naprawdę - będę miała prawdziwy suwaczek, będzie taki sam... widziałyście opis pod spodem?:-D Ta lasencja z czerwcówek i wiele innych powinny mieć coś podobnego w opisie o sobie :-D

Do góry