reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou bo ta siostra jest najmniej podoba do mnie :) bardziej podobna jestem do drugiej moje sis Asi :tak:

ja i tak myślę że teraz MOU Ty bedziesz następna zaciążona, zobaczysz.

miło mi że zdjęcia Wam się podobają.

nadal czekam na pozytywny test O. dziś zauważyłam u siebie śluz jak białko jajka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kinia, zaciskam kciukasy

Mou, jak pies u suki :-D:-D:-D (sorry za porównanie, ale wiem, że się nie obrazisz) a fluidki wysyłam Plemniki.jpg

Dotka - moje jajochcę tego co pali skręcika hehehehehe:-D

Kinga
- a ja żałuję że nie mam testów owu, bo bym sobie zrobiła z ciekawości czy to faktycznie owu u mnie:confused: ale 19dc???

Mykam za 10min po moją kruszynkę :)

Dziś jest tak słodka, że ją schrupię od razu hi hi :-)
Jak poprosiłam o buziaka kiedy ją zostawiałam, to dała mi z 15, aż się inni rodzice śmiali :-D potem pobiegła do swojej ulubionej zabawki - pojemnika z piachem i brokatem :) nagle zawraca i krzyczy, mamusiu chcę się tulać... jejku... od razu do niej przylgnęłam, a ona mnie po plecach klepała, i tak kilka minut... idę ją zjeść!!!

Jak ja bym chciała, żeby miała braciszka albo siostrzyczkę. To jest taka wariatka, że to małe to by się non stop chichrało a nie płakało.
Wczoraj moje dziecko wyzwało moją znajomą od ... miotły! hahahahaha. Rozmawiamy, a Natalka nagle "ty jesteś miotłą" i w śmiech :-D

Ostatnia edycja:
MOU jasne że możliwe z tą owu... zobacz u mnie już 16dc i testy negatywne. Dziś szału się nie spodziewam.
Niezła ta Twoja mała hehehe

mój Filip to jak się wkurzy na kogoś z grupy (przedszkole) to mówi mi potem tak " mamka a wiesz jaki On jest nienormalny normalnie!!!!" no szok!!! i krzyczy wrecz jak to do mnie mówi :-D

wiecie w sumie nic takiego, tylko jest tam jedna laska @ jej się spóźnia 3 dni, testy negatywy, a suwaczek ciążowy zrobiony no i 7 razy dziennie że ona by chciała już, że ma objawy takie śmiakie, a jak nie teraz to dopiero za rok, laska ma chyba 20 lat
ja wiem że czasem dziewczyny się zapisuja wczesniej, ale raczej tak nieśmiało no i generalnie jest to jakies takie mniej dominujące, no i napisałam lasce, że sorry ale 3 dni to nie spóźnienie, że niepotrzebnie się nakręca itp. żę powinna bardziej wyluzować, to szybciej zajdzie - nie wiem może za mocno zareagowałam, ale wiecie są wątki dla staraczek, a w sumie spośród jej maili to powoli ciężko było znaleźć jakiegoś innego, no i ona się obraziła
oprócz mnie jest jeszcze jedna laska już leżąca i mam wrażenie, że też już nam się inne problemy zaczynają, no i szczerze mówiąc zaczynało mnie już denerwować to ciągłe skupianie uwagi na kolejnym teście ciążowym który jej nie wyszedł
a laska wiecie, majówki też już "zaliczyła"
trochę mi trollem po prostu zajechało

reklama
ciut podczytałam.... no faktycznie dziwadło z niej... ech na forum to normalna że są i TAKIE TROLE a nawet jak nie trole to poprostu dziwne laski. daj na luza z nią bo nie warto, Tobie sie nie wolno denerwować moja droga Ty w przeciwieństwie do niej jesteś już w ciaży! :>

Do góry