reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou bo ta siostra jest najmniej podoba do mnie :) bardziej podobna jestem do drugiej moje sis Asi :tak:

ja i tak myślę że teraz MOU Ty bedziesz następna zaciążona, zobaczysz.

miło mi że zdjęcia Wam się podobają.

nadal czekam na pozytywny test O. dziś zauważyłam u siebie śluz jak białko jajka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kinia, zaciskam kciukasy

Mou, jak pies u suki :-D:-D:-D (sorry za porównanie, ale wiem, że się nie obrazisz) a fluidki wysyłam Plemniki.jpg

Dotka - moje jajochcę tego co pali skręcika hehehehehe:-D

Kinga
- a ja żałuję że nie mam testów owu, bo bym sobie zrobiła z ciekawości czy to faktycznie owu u mnie:confused: ale 19dc???

Mykam za 10min po moją kruszynkę :)

Dziś jest tak słodka, że ją schrupię od razu hi hi :-)
Jak poprosiłam o buziaka kiedy ją zostawiałam, to dała mi z 15, aż się inni rodzice śmiali :-D potem pobiegła do swojej ulubionej zabawki - pojemnika z piachem i brokatem :) nagle zawraca i krzyczy, mamusiu chcę się tulać... jejku... od razu do niej przylgnęłam, a ona mnie po plecach klepała, i tak kilka minut... idę ją zjeść!!!

Jak ja bym chciała, żeby miała braciszka albo siostrzyczkę. To jest taka wariatka, że to małe to by się non stop chichrało a nie płakało.
Wczoraj moje dziecko wyzwało moją znajomą od ... miotły! hahahahaha. Rozmawiamy, a Natalka nagle "ty jesteś miotłą" i w śmiech :-D

Ostatnia edycja:
MOU jasne że możliwe z tą owu... zobacz u mnie już 16dc i testy negatywne. Dziś szału się nie spodziewam.
Niezła ta Twoja mała hehehe

mój Filip to jak się wkurzy na kogoś z grupy (przedszkole) to mówi mi potem tak " mamka a wiesz jaki On jest nienormalny normalnie!!!!" no szok!!! i krzyczy wrecz jak to do mnie mówi :-D

wiecie w sumie nic takiego, tylko jest tam jedna laska @ jej się spóźnia 3 dni, testy negatywy, a suwaczek ciążowy zrobiony no i 7 razy dziennie że ona by chciała już, że ma objawy takie śmiakie, a jak nie teraz to dopiero za rok, laska ma chyba 20 lat
ja wiem że czasem dziewczyny się zapisuja wczesniej, ale raczej tak nieśmiało no i generalnie jest to jakies takie mniej dominujące, no i napisałam lasce, że sorry ale 3 dni to nie spóźnienie, że niepotrzebnie się nakręca itp. żę powinna bardziej wyluzować, to szybciej zajdzie - nie wiem może za mocno zareagowałam, ale wiecie są wątki dla staraczek, a w sumie spośród jej maili to powoli ciężko było znaleźć jakiegoś innego, no i ona się obraziła
oprócz mnie jest jeszcze jedna laska już leżąca i mam wrażenie, że też już nam się inne problemy zaczynają, no i szczerze mówiąc zaczynało mnie już denerwować to ciągłe skupianie uwagi na kolejnym teście ciążowym który jej nie wyszedł
a laska wiecie, majówki też już "zaliczyła"
trochę mi trollem po prostu zajechało

reklama
ciut podczytałam.... no faktycznie dziwadło z niej... ech na forum to normalna że są i TAKIE TROLE a nawet jak nie trole to poprostu dziwne laski. daj na luza z nią bo nie warto, Tobie sie nie wolno denerwować moja droga Ty w przeciwieństwie do niej jesteś już w ciaży! :>

Do góry