reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

właśnie wróciłam od ginki i wieści mam w sumie średnie
zrobiła mi usg - jest pęcherzyk i jest zarodek, ale... pęcherzyk jest trochę nieregularny i mam krew w macicy
więc mam powtórkę z rozrywki - pierwsza ciąża leżąca od 19, druga od 5 tc :-(
znów dostałam leków trochę, chyba zacznę liczyć je :-(
no i za 2 tygodnie kontrola

reklama
Fiolecik - ja oddaję wszelkie moje staraniowe fluidki, tak jak dla Dotki kiedy zaciążyła, obyś nie musiała leżeć jak w pierwszej ciąży. A Fasolinka na bank jest mocna:tak: a że nie "regularna" to dlatego, że będzie pokręcona tak jak Ty

Dzięki mou.
Net mi umarł pisze z komórki. Kurcze a wczoraj byłam w empiku i książek sobie nie kupiłam nie wiem co będę robić. Heh filmy poogladam :D
Jakbym nie pisała to nie martwcie się, leze i dbam o siebie. Buziaki

Kinia, piękne zdjęcia :tak:

fiolecik, bidulo ja bez netu to chyba bym "umarła"- uzależniona jestem :zawstydzona/y:...chciałam napisać, żebyś zamówiła sobie książki przez net (nieźle zakręcona jestem), później uświadomiłam sobie, że przecież nie masz netu :dry:

Mou, a moje fluidki są tak silne, że starczą dla Was wszystkich...i dla fiolecika i dla Ciebie i enya i Kini i Siwej

miłego dnia

reklama
Hejka :)

Witam się :-)

Fiolecik - ja bez książki bym umarła, tak jak Dotka bez netu :-D Tyle że ja czytam nocą... jak idę spać to te dwie godziny czytam zanim zasnę, i tak dzień w dzień. Tylko że ja czytam ebooki na komórce :tak: ściągam z chomika, i nie mogę napisać że to nielegalne, bo opłacam konto chomika i za każdy transfer danych płacę. (no może ciutkę nielegalne hi hi)

Dotka - no to fluidkuj nam tu, bo ja mam chyba takie owu że szok :tak: piszę "chyba" bo to już 19dc! Ale szyjka jak wulkanos! Dopiero wczoraj bj i zaczęła się otwierać... to dlatego cykle mi się nieco wydłużyły, bo owu się przesunęła. Chyba lutkę wezmę od jutra, i ten cykl spróbuję z lutką. Ciekawe co to da???
Dobrze że M został wczoraj i dziś zmolestowany. Tzn. ja zostałam , tak jakby wyczuł u mnie owu:confused:

Enya - gdzie jesteś???

Pajeczko - jak maluszek się miewa?

Kinga - super fotki... a co do siostry to nie podobna wcale a wcale (według mnie:tak:) ;-):-)

Do góry