reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

właśnie wróciłam od ginki i wieści mam w sumie średnie
zrobiła mi usg - jest pęcherzyk i jest zarodek, ale... pęcherzyk jest trochę nieregularny i mam krew w macicy
więc mam powtórkę z rozrywki - pierwsza ciąża leżąca od 19, druga od 5 tc :-(
znów dostałam leków trochę, chyba zacznę liczyć je :-(
no i za 2 tygodnie kontrola

reklama
Fiolecik - ja oddaję wszelkie moje staraniowe fluidki, tak jak dla Dotki kiedy zaciążyła, obyś nie musiała leżeć jak w pierwszej ciąży. A Fasolinka na bank jest mocna:tak: a że nie "regularna" to dlatego, że będzie pokręcona tak jak Ty

Dzięki mou.
Net mi umarł pisze z komórki. Kurcze a wczoraj byłam w empiku i książek sobie nie kupiłam nie wiem co będę robić. Heh filmy poogladam :D
Jakbym nie pisała to nie martwcie się, leze i dbam o siebie. Buziaki

Kinia, piękne zdjęcia :tak:

fiolecik, bidulo ja bez netu to chyba bym "umarła"- uzależniona jestem :zawstydzona/y:...chciałam napisać, żebyś zamówiła sobie książki przez net (nieźle zakręcona jestem), później uświadomiłam sobie, że przecież nie masz netu :dry:

Mou, a moje fluidki są tak silne, że starczą dla Was wszystkich...i dla fiolecika i dla Ciebie i enya i Kini i Siwej

miłego dnia

reklama
Hejka :)

Witam się :-)

Fiolecik - ja bez książki bym umarła, tak jak Dotka bez netu :-D Tyle że ja czytam nocą... jak idę spać to te dwie godziny czytam zanim zasnę, i tak dzień w dzień. Tylko że ja czytam ebooki na komórce :tak: ściągam z chomika, i nie mogę napisać że to nielegalne, bo opłacam konto chomika i za każdy transfer danych płacę. (no może ciutkę nielegalne hi hi)

Dotka - no to fluidkuj nam tu, bo ja mam chyba takie owu że szok :tak: piszę "chyba" bo to już 19dc! Ale szyjka jak wulkanos! Dopiero wczoraj bj i zaczęła się otwierać... to dlatego cykle mi się nieco wydłużyły, bo owu się przesunęła. Chyba lutkę wezmę od jutra, i ten cykl spróbuję z lutką. Ciekawe co to da???
Dobrze że M został wczoraj i dziś zmolestowany. Tzn. ja zostałam , tak jakby wyczuł u mnie owu:confused:

Enya - gdzie jesteś???

Pajeczko - jak maluszek się miewa?

Kinga - super fotki... a co do siostry to nie podobna wcale a wcale (według mnie:tak:) ;-):-)

Do góry