reklama
R
RiSiA
Gość
czesc dziewczynki
nadal za Was trzymam kciuki bardzo mocno ja jak widać nadal się kulam...
&&&& bardzo mocne
nadal za Was trzymam kciuki bardzo mocno ja jak widać nadal się kulam...
&&&& bardzo mocne
K
Kinga85
Gość
Mou widzę że preferujesz sex poranny u nas rano to ciężko...wolę stanowczo wieczorem aby móc jeszcze poleżeć sobie na spokojnie.. wogóle rano to mnie ciężko dobudzić a seks na śpiocha to nie ma sensu hehehe dziś podziałaliśmy coprawada z rańca ale ja już od 6 nie spałam wyjątkowo heh:-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hehe myśmy popracowali wczoraj ;-)
ale to dla przyjemności, bo przecież jeszcze wcześnie ;-)
poza tym mieliśmy twórczy weekend, wymyślaliśmy logo itd. mężuś musi jeszcze porzeźbić w jakimś programiku i czekamy na regon i jazda
ale to dla przyjemności, bo przecież jeszcze wcześnie ;-)
poza tym mieliśmy twórczy weekend, wymyślaliśmy logo itd. mężuś musi jeszcze porzeźbić w jakimś programiku i czekamy na regon i jazda
Witam a więc udało sie staralismy sie o drugie potomstwo niedługo chociaz mi sie wydawało ze to wiecznosc ale w ciagu miesiaca było juz wiadomo
Jestem Kasia mam 27 lat juznie pamietam czy sie witałam czy nie ale sie przedstawie
Mamy juz jeda pocieche Martyna 17.10.2008 dzisiaj jej pierwszy dzien w przedszkolu..wczesniej nie miała okazji sie dostac
Dzisiaj równiez moja pierwsza wizyta u P.Ginekologa ..chociaz to druga ciąża wszystko jest nowe na nowo chociaz juz przez to przechodziłam
Witam was serdecznie i mam nadzieje ze sie zadomowie u was
Pozdrawiam
Jestem Kasia mam 27 lat juznie pamietam czy sie witałam czy nie ale sie przedstawie
Mamy juz jeda pocieche Martyna 17.10.2008 dzisiaj jej pierwszy dzien w przedszkolu..wczesniej nie miała okazji sie dostac
Dzisiaj równiez moja pierwsza wizyta u P.Ginekologa ..chociaz to druga ciąża wszystko jest nowe na nowo chociaz juz przez to przechodziłam
Witam was serdecznie i mam nadzieje ze sie zadomowie u was
Pozdrawiam
Fioletowa- świetne te Twoje wyroby tylko pozazdrościć cierpliwości przy dzierganiu
Wczoraj nabazgrałam całego wielkiego posta, potem chciałam coś dopisać i mi wszystko zjadło
Kinga - no my tak mamy właśnie że ... może nie tyle z rańca co w środku nocy he he ... tak 3 4 godzinka a w npeerze nie ma opcji "noc" ;-)
Wczoraj nabazgrałam całego wielkiego posta, potem chciałam coś dopisać i mi wszystko zjadło
Kinga - no my tak mamy właśnie że ... może nie tyle z rańca co w środku nocy he he ... tak 3 4 godzinka a w npeerze nie ma opcji "noc" ;-)
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
no właśnie fiolecik, torba boska...tak się zastanawiam kiedy będę mogła u Ciebie coś kupić...napewno kiedyś coś kupię, ale najpierw musi mnie być stać ;-)
aisak, witaj, a czemu chcesz się zadomowić na staraczkach, skoro już Wam się udało? abstrach.ując od mojego pytania- serdecznie GRATULUJĘ!!! teraz to raczej wątek patrząc na tydzień ciąży majowy 2013 czy jeszcze na kwiecień się łapiesz??? bo jeśli na kwiecień to witaj wśród kwietniówek ;-)
aisak, witaj, a czemu chcesz się zadomowić na staraczkach, skoro już Wam się udało? abstrach.ując od mojego pytania- serdecznie GRATULUJĘ!!! teraz to raczej wątek patrząc na tydzień ciąży majowy 2013 czy jeszcze na kwiecień się łapiesz??? bo jeśli na kwiecień to witaj wśród kwietniówek ;-)
Ostatnia edycja: