reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

prolaktyne podobno najlepiej badać ok 3- 4 dc, ale jak nie masz możliwości to i tak zrób
jak wyjdzie za wysoka to w sumie wszystko jedno kiedy robiona...

reklama
Mou :D widzę że preferujesz sex poranny :cool2: u nas rano to ciężko...wolę stanowczo wieczorem aby móc jeszcze poleżeć sobie na spokojnie.. :) wogóle rano to mnie ciężko dobudzić a seks na śpiocha to nie ma sensu hehehe dziś podziałaliśmy coprawada z rańca ale ja już od 6 nie spałam wyjątkowo heh:-)

hej dziewczynki moje kochane, widzę, że praca wre...i dobrze, Mou na Twój wykres to aż miło popatrzeć ;-):-)

miłego dnia i macie moje kciuki i fluidki przesyłam plemniki-64797656.jpg

hehe myśmy popracowali wczoraj ;-)
ale to dla przyjemności, bo przecież jeszcze wcześnie ;-)
poza tym mieliśmy twórczy weekend, wymyślaliśmy logo itd. mężuś musi jeszcze porzeźbić w jakimś programiku i czekamy na regon i jazda

Witam a więc udało sie staralismy sie o drugie potomstwo niedługo chociaz mi sie wydawało ze to wiecznosc ale w ciagu miesiaca było juz wiadomo :)

Jestem Kasia mam 27 lat juznie pamietam czy sie witałam czy nie ale sie przedstawie :)
Mamy juz jeda pocieche Martyna 17.10.2008 :) dzisiaj jej pierwszy dzien w przedszkolu..wczesniej nie miała okazji sie dostac :)

Dzisiaj równiez moja pierwsza wizyta u P.Ginekologa ..chociaz to druga ciąża wszystko jest nowe na nowo :) chociaz juz przez to przechodziłam :)

Witam was serdecznie i mam nadzieje ze sie zadomowie u was:)

Pozdrawiam

Fioletowa- świetne te Twoje wyroby :tak: tylko pozazdrościć cierpliwości przy dzierganiu :tak:

Wczoraj nabazgrałam całego wielkiego posta, potem chciałam coś dopisać i mi wszystko zjadło :wściekła/y:

Kinga - no my tak mamy właśnie że ... może nie tyle z rańca co w środku nocy he he ... tak 3 4 godzinka :-D a w npeerze nie ma opcji "noc" ;-)

reklama
no właśnie fiolecik, torba boska...tak się zastanawiam kiedy będę mogła u Ciebie coś kupić...napewno kiedyś coś kupię, ale najpierw musi mnie być stać ;-):-D

aisak, witaj, a czemu chcesz się zadomowić na staraczkach, skoro już Wam się udało? abstrach.ując od mojego pytania- serdecznie GRATULUJĘ!!! teraz to raczej wątek patrząc na tydzień ciąży majowy 2013 czy jeszcze na kwiecień się łapiesz??? bo jeśli na kwiecień to witaj wśród kwietniówek ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry