reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

prolaktyne podobno najlepiej badać ok 3- 4 dc, ale jak nie masz możliwości to i tak zrób
jak wyjdzie za wysoka to w sumie wszystko jedno kiedy robiona...

reklama
Mou :D widzę że preferujesz sex poranny :cool2: u nas rano to ciężko...wolę stanowczo wieczorem aby móc jeszcze poleżeć sobie na spokojnie.. :) wogóle rano to mnie ciężko dobudzić a seks na śpiocha to nie ma sensu hehehe dziś podziałaliśmy coprawada z rańca ale ja już od 6 nie spałam wyjątkowo heh:-)

hej dziewczynki moje kochane, widzę, że praca wre...i dobrze, Mou na Twój wykres to aż miło popatrzeć ;-):-)

miłego dnia i macie moje kciuki i fluidki przesyłam plemniki-64797656.jpg

hehe myśmy popracowali wczoraj ;-)
ale to dla przyjemności, bo przecież jeszcze wcześnie ;-)
poza tym mieliśmy twórczy weekend, wymyślaliśmy logo itd. mężuś musi jeszcze porzeźbić w jakimś programiku i czekamy na regon i jazda

Witam a więc udało sie staralismy sie o drugie potomstwo niedługo chociaz mi sie wydawało ze to wiecznosc ale w ciagu miesiaca było juz wiadomo :)

Jestem Kasia mam 27 lat juznie pamietam czy sie witałam czy nie ale sie przedstawie :)
Mamy juz jeda pocieche Martyna 17.10.2008 :) dzisiaj jej pierwszy dzien w przedszkolu..wczesniej nie miała okazji sie dostac :)

Dzisiaj równiez moja pierwsza wizyta u P.Ginekologa ..chociaz to druga ciąża wszystko jest nowe na nowo :) chociaz juz przez to przechodziłam :)

Witam was serdecznie i mam nadzieje ze sie zadomowie u was:)

Pozdrawiam

Fioletowa- świetne te Twoje wyroby :tak: tylko pozazdrościć cierpliwości przy dzierganiu :tak:

Wczoraj nabazgrałam całego wielkiego posta, potem chciałam coś dopisać i mi wszystko zjadło :wściekła/y:

Kinga - no my tak mamy właśnie że ... może nie tyle z rańca co w środku nocy he he ... tak 3 4 godzinka :-D a w npeerze nie ma opcji "noc" ;-)

reklama
no właśnie fiolecik, torba boska...tak się zastanawiam kiedy będę mogła u Ciebie coś kupić...napewno kiedyś coś kupię, ale najpierw musi mnie być stać ;-):-D

aisak, witaj, a czemu chcesz się zadomowić na staraczkach, skoro już Wam się udało? abstrach.ując od mojego pytania- serdecznie GRATULUJĘ!!! teraz to raczej wątek patrząc na tydzień ciąży majowy 2013 czy jeszcze na kwiecień się łapiesz??? bo jeśli na kwiecień to witaj wśród kwietniówek ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry