reklama
Zoi
Fanka BB :)
Postaram sie zrobic w Polsce wyniki o ile mi sie uda dostac na greckim ubezpieczeniu do lekarza ale mysle ze az tak duzego problemu nie bedzie
Na ile bede mogla na tyle zrobie wynikow i sie dowiem co sie dzieje ze mna.
Mam ogolem zachcianki jak na @ ale jeszcze za wczesnie na @, snia mi sie niemowleta noca ale staram sie niczym nie nakrecac,a i jeszcze jedno odrzucilo mnie od alkoholu,u mojego ojca chrzestnego jak bylam w domu wypilam mala puszke 330ml piwa a poczulam sie tak zle az mi sie jesc odechcialo czegokolwiek i tak pozniej trzymala sie niestrawnosc 3 dni po czym przeszla samoistnie ale tak czy owak jak ktos pije to dla mnie to smierdzi procz wina bo to jakos ujdzie ale gora lapka winka i koniec wiecej wiem ze nie rusze.
Co do staranek to sie nie staram specjalnie o ciaze i serduszkuje wowczas kiedy mam ochote z mezem a nie wyliczanie owulacji itd. jak sie trafi serduszkowanie w owulacje oki a jak nie to nie panikuje bo bedzie co ma byc
Na ile bede mogla na tyle zrobie wynikow i sie dowiem co sie dzieje ze mna.
Mam ogolem zachcianki jak na @ ale jeszcze za wczesnie na @, snia mi sie niemowleta noca ale staram sie niczym nie nakrecac,a i jeszcze jedno odrzucilo mnie od alkoholu,u mojego ojca chrzestnego jak bylam w domu wypilam mala puszke 330ml piwa a poczulam sie tak zle az mi sie jesc odechcialo czegokolwiek i tak pozniej trzymala sie niestrawnosc 3 dni po czym przeszla samoistnie ale tak czy owak jak ktos pije to dla mnie to smierdzi procz wina bo to jakos ujdzie ale gora lapka winka i koniec wiecej wiem ze nie rusze.
Co do staranek to sie nie staram specjalnie o ciaze i serduszkuje wowczas kiedy mam ochote z mezem a nie wyliczanie owulacji itd. jak sie trafi serduszkowanie w owulacje oki a jak nie to nie panikuje bo bedzie co ma byc
enya81
Fanka BB :)
Kari21 witamy!!! Pisz o wszystkim co cię dręczy i męczy a zobaczysz że będzie Ci lepiej. W kupie raźniej:-)
K
Kinga85
Gość
Hej
ja dziś później w pracy....... ech
Kari witaj!
miłego dziewczynki..
Dotka dziekuje:***
ja dziś później w pracy....... ech
Kari witaj!
miłego dziewczynki..
Dotka dziekuje:***
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hej kochane,
Kinia, nie ma za co :-)
Zoi, zgadzam się z fiolecikiem, idź porób w Polsce badania
enya, plemniorki mogą podobno przeżyć i do 7 dni w dogodnym dla nich środowisku, czyli w śluzie prawidłowym, ale nie strikte w drogach rodnych, a już powyżej ujścia szyjki macicy, szyjka musi być otwarta przynajmniej w połowie, by mogły się przedostać tam gdzie mają czekać, jeśli szyjkę masz zamkniętą wypłyną wszystkie to jakby pędząca piłka leciała, uderzyła o ścianę i się odbija i wraca do Ciebie, plemniorki też się odbiją od zamkniętej szyjki, chyba, że jakiś będzie cwany i się spróbuje przebić przez uchyloną szyjkę, wszystko zależy czy plemnior X czy Y, bo jak wiemy, faceci są leniwi i im się nie chce, a baba wszędzie wejdzie jak się uprze ;-)...ja trzymam kciuki, żeby się przebiły :-)
fiolecik, powiedziałaś już szefowi?
reszcie życzę miłego dnia
Kinia, nie ma za co :-)
Zoi, zgadzam się z fiolecikiem, idź porób w Polsce badania
enya, plemniorki mogą podobno przeżyć i do 7 dni w dogodnym dla nich środowisku, czyli w śluzie prawidłowym, ale nie strikte w drogach rodnych, a już powyżej ujścia szyjki macicy, szyjka musi być otwarta przynajmniej w połowie, by mogły się przedostać tam gdzie mają czekać, jeśli szyjkę masz zamkniętą wypłyną wszystkie to jakby pędząca piłka leciała, uderzyła o ścianę i się odbija i wraca do Ciebie, plemniorki też się odbiją od zamkniętej szyjki, chyba, że jakiś będzie cwany i się spróbuje przebić przez uchyloną szyjkę, wszystko zależy czy plemnior X czy Y, bo jak wiemy, faceci są leniwi i im się nie chce, a baba wszędzie wejdzie jak się uprze ;-)...ja trzymam kciuki, żeby się przebiły :-)
reszcie życzę miłego dnia
alebur
Mama Miłoszka i Izuni
Mou ja za Ciebie i Fiolecika wyjątkowo mocno trzymam kciukaski czekam na dzień, kiedy zobaczę u Was pozytywne testy to normalnie schleję się do nieprzytomności centralnie nawet małego od cyca odstawię na ten czas
Fiolecik super masz tam rzeczy a udaje Ci sie sprzedać cosik?
Dotkass jak Ty się czujesz??
przyłączam sie , Fiolecik i MOU ja cały czas o Was myślę, wpadam tu od czasu do czasu poobserwować wasze znaczki na wykresach , bo cyferki już sobie odpuściłyście... co dla mnie u MOU jest szokiem pamiętam jak skrupulatnie sobie pomiary robiłaś
Hejka
O - Alebur! Widzę że Ty też już odliczasz dni co? Pamiętam dzień w którym miałam termin... i kolejnych 12 dni opóźnienia czego to ja nie robiłam żeby się rozpakować... gorące kąpiele, chodzenie po schodach, kilkugodzinne spacery, olejek rycynowy... a wyszło na to że i tam musiałam dostać oksytocynę
Enya - plemniorki nie lubią śluzu pochwowego, dlatego jak wlecą wyżej - to tam dopiero mogą przeżyć dość długo, żywią się mleczkiem macicznym (o ile dobrze pamiętam) a śluz płodny po prostu pomaga im się łatwiej prześlizgnąć, no i też je odżywia
Zoi - ja mam nadzieję że to Twoje ciążowe objawy
O - Alebur! Widzę że Ty też już odliczasz dni co? Pamiętam dzień w którym miałam termin... i kolejnych 12 dni opóźnienia czego to ja nie robiłam żeby się rozpakować... gorące kąpiele, chodzenie po schodach, kilkugodzinne spacery, olejek rycynowy... a wyszło na to że i tam musiałam dostać oksytocynę
Enya - plemniorki nie lubią śluzu pochwowego, dlatego jak wlecą wyżej - to tam dopiero mogą przeżyć dość długo, żywią się mleczkiem macicznym (o ile dobrze pamiętam) a śluz płodny po prostu pomaga im się łatwiej prześlizgnąć, no i też je odżywia
Zoi - ja mam nadzieję że to Twoje ciążowe objawy
Ostatnia edycja:
reklama
nie, córka szefa wie, a szefowi nie powiem, bo zaraz będzie pomysł, żebym mu rachunki wystawiała [a on by mi nie płacił] ;-)
czekam na targi [październik] i porzadną dietę a potem będę z nim gadać
wpadam tu od czasu do czasu poobserwować wasze znaczki na wykresach , bo cyferki już sobie odpuściłyście... co dla mnie u MOU jest szokiem pamiętam jak skrupulatnie sobie pomiary robiłaś
hehehe dla mnie tez to szok, bo obstawiałam że mou będzie jeszcze długo mierzyć temperaturę
MOU nie ukrywam , że chciałabym już być po , ale zaciskam póki co nogi , bo mój gin na urlopie do 11.09 , czyli do mojej planowanej cesarki , a mąż do czwartku na delegacji , więc ja w tym tygodniu muszę sie trzymać
trzymam kciuki za cc w terminie