reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hejka :)

Oj Kiniuś.... przykro mi bardzo bardzo bardzo!!!!! To nie tak jak u siebie jestem zawiedziona, ale u Ciebie jeszcze bardziej mi smutaśno - chlip chlip ... nie mam pojęcia, czemu "my" którym tak zajebiście zależy na dzieciątku mają tak bardzo po dupie!!???? Jest to tak niesprawiedliwe, że aż szkoda gadać! Ale żeby Cię nie dołować - to jestem z Tobą! Miałam ze dwa testy prawie że pozytywne a kilka nie pewnych, i wiem że coś coś coś się starało zagnieździć i nie dało rady... wiem, jaki to ból, wiem jak bardzo bym chciała żeby mojemu cudo-zarodkowi się udało. Ale nie udało się... Jedyny plus w tym całym bagnie to to, że mamy swoje pierwsze maleństwa. I musimy byś silne niepowodzeniami, bo są takie kobiety, które chcą mieć choć jedno...

reklama
hej laski
a ja znów wróciłam do fazy "ciąża urojona" - cycki mnie bolą, wczoraj w samochodzie prawie pawia pusciłam
pocieszam się że to jeszcze 5 dni i przyjdzie @ i będzie po urojonej
na serio wolałabym nie mieć żadnych "objawów" i z "zaskoczenia" zrobić test w 32 dc i zobaczyc dwie krechy
a tak nakręcam sie a potem jak zwykle dupa

ech proszę o mocnego kopa, bo mnie mdli znów... mam dośc

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

Fioletowa
- czyli u Ciebie 5 dni do terminu @? Jestem mniej wiecej na tym samym etapie. Trzymam wiec mocno kciuki i zycze Ci bardzo, zeby byly te upragnione II!

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

Witam się
dziś JUŻ 2d@ wiec nie jest tak źle... zaraz znowu staranka bedą;) ale puki co leje się ze mnie :/

MOU dziekuje...masz racje i musimy być silne. mamy już nasze dzieciaczki i trzeba sie cieszyć z tego:) Myślę i wierzę nadal że doczekamy się drugiego potomstwa wiesz...naprawdę. Jeszcze mam siłe! :> Buziak

Fiolecik no no czyżbyś była następną zaciążoną zaraz po Dorotce? :-) 3mam kciuki!

mary to ja też trzymam za ciebie
kinia ja się nie nastawiam, bo już nie raz to przerabiałam, tylko się wkurzam, że niepotrzebnie się wkręcam... cycki mnie pewnie od prolaktyny bolą, bo kilka dni nie brałam leku to i pewnie mi skoczyło

Kinga - a jak tam Filip? W pracy w porzadku?

Fioletowa - dziekuje slicznie! Kolo niedzieli planuje siknac, zobaczymy.

A my dzis pierwszy dzien bez taty w domku... M. mial tacierzynski i wlasnie mu sie skonczyl... Buuu! :oo: Ostatnia "porcyjka" po Wielkanocy 2013 (mial podzielony tacierzynski na 3 okresy).

Mialam isc z Mia do przedszkola otwartego, ale mi dziecko usnelo, a to od 10 do 14 jest... :sorry2:

jak nam się młody urodził to miał tylko 2 tyg tacierzyńskiego, to wykorzystał od razu po moim macierzyńskim

Fioletowa - u nas troszke inny system jest i tatusiowie maja 12 tyg. tacierzynskiego. Kurcze, tak powinno byc w wielu krajach, ale wiadomo, ze nie kazdy kraj ma na to odpowiednia ekonomie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry