reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou ja kupilam polecanego Wiltona barwa wyszla taka blękitna:):) ale zobaczę dopiero po rozkrojeniu ... ;-)padam już na twarz a jeszcze tyle mam do zrobienia...
Moja mama zabrala Sebcia nie ma ich juz 4 h :-D

reklama
No i jestem :)

Zoi
- a jakie były wyniki hemoglobiny z tych ogólnych badań?

Pajka
- no cóż - @ przylazła :-D ja już siebie znam na tyle, że wiedziałam o małpiszonie. Szkoda - to fakt, ale co zrobić. Ja mam odpuszczone już. Kiedyś ten moment nadejdzie albo i nie... Ja osobiście daje sobie czas do 35 r.ż. Po tym czasie daje spokój. Najważniejsze jest to, że ja już nie mam parcia, ani dołującej schizy - bo to było chorobliwie męczące. A teraz jest gicior :tak::-D

Dzien dobry!

Mousefish - najwazniejsze, ze nie masz tego parcia i podchodzisz do sprawy spokojnie. U mnie caly rok staranek o Mie byl strasznie emocjonalny i kazdy nieudany cykl to bylo okropne przezycie, zalamka itd... Zycze Ci, zeby sie udalo i zebys nie musiala zbyt dlugo na druga dzidzie czekac!

Risia - tort jest piekny! A ja Wam pokaze, co zamowilam dla mojej malej na chrzciny, ktore byly w maju. Oczywiscie, zamowilam, bo moj talent do pieczenia jest zerowy! :sorry:

DSC_0666 (2).jpg

Wszystkim Wam zycze milego dnia!
:happy:

Hejka :)

RisioPajka - czekam na zdjęcie torcika wewnątrz :tak:

Zoi
- wyniki bardzo dobre, więc nie musisz powtarzać.

Mary - no no! bardzo fajny torcik, naprawdę śliczny! Tyle że ja wolę zrobić sama, bo lubię porządnie nasączony biszkopt i bitą śmietanę zamiast kremu. Do tego zawsze muszą być u mnie jakieś owoce, przeważnie maliny w tej bitej śmietanie :tak: więc gdybym miała takie wymagania przy zamówieniu to bym na torcie zbankrutowała :-D

I fajna rzecz dziś się stała. Wczoraj zamówiłam 5 testów o czułości 10 miu. A mówię - zamówię sobie bo po co mam przepłacać w aptece. No i zamówiłam 5 - a przyszło mi 71 testów!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: jakaś lasencja zamówiła 65 he he i koperty się zlepiły tej firmie co wysyła :-D:-D:-D tej 1 test to chyba był gratis...

Jestem!

Bylismy z nasza mala u dziadka w odwiedzinkach, na malych zakupach na nasze dzisiejsze rocznicowe swietowanko i jakos nam zeszlo pol dnia...
Mia dosypia sobie, a my sie relaksujemy pzy "Przyjaciolach". :-D

Mousefish - wlasnej roboty sa najlepsze, ale ja nie umiem... :sorry:;-) No, a ten moj byl calkiem niedrogi, w srodku lekki krem i masa owocow, a na wierzchu marcepan. :tak: Jeszcze mam nawet jakis kawalek zamrozony. :-) Smiesznie z tymi testami!!! :-D

witam
padam na pyszczek, ale warto było:)

Mou specjalnie dla Ciebie na poprawę humorku Sebciu przesyła kawałeczek :D

Uploaded with ImageShack.us

Mary-beth
ja wlasnie po roczkowym torcie powiedziałam, ze już więcej nie kupię... nie dosć, że cena 60 zł to na dodatek był tak paskudny w smaku, że szok... wolę, aby tort wyglądał "gorzej " niż robiony przez fachowca, ale, żeby miał jakiś smak...

Hej dziewczyny!

Risia - masz racje! ;-) A tort wyglada super i az sie oblizalam! :-D Zazdroszcze umiejetnosci! A ja nie jestem zbyt dobra w pieczeniu ciast, a tort to juz w ogole powazne wyzwanie, wiec zamowienie to jedyne opcja dla mnie. :tak: Na szczescie udalo mi sie znalezc dostawce, ktory nie zdziera kasy, a robi dobre torty. Chyba zamowimy u niego tez na nasze wesele. :tak: Wszystkiego najlepszego dla synka na urodzinki!

U mnie juz po dniach plodnych... Teraz czekamy troche i zobaczymy, czy sie udalo. :zawstydzona/y: Od jakichs 4 dni mam okropne bole brzucha, jak na @, a dzis doszedl bol w odcinku ledzwiowym! :szok::baffled:

Milej niedzielki!

reklama
Mary-Beth ja nigdy tortów nie piekłam... ten był pierwszy :zawstydzona/y: i na pewno nie ostatni ... ciast nigdy piec nie lubiałam... ale w koncu jak sobie przeliczyłam ile zdzieraja za ciasta i torty a ile faktycznie one kosztują +ja wybieram składniki z najwyżeszzej polki a nie z najniższej to robi różnicę w smaku niestety :)

następny tort będę robiła chalwowo-wiśniowy :D

Do góry