reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
ana gratuluję chłopca 00020759.gif

kochane wpadłam życzyć miłej nocki i stosunkowo udanej nocy...ja jutro od rana poza domem, więc zajrzę pewnie wieczorem dopiero, na 10:00 mam wizytęu gina, ciekawe czy coś już będę wiedziała :tak:

Witajcie nowe staraczki!!! Pewnie że Was przyjmiemy bo tak to już jest że trochę u nas rotacja:-) Co napawa optymizmem bo to oznacza że wielu się udaje!!!
Dorciu nie smuć sie kochana, wiesz jak to jest....najpierw jest dół a potem analiza i przeważnie okazuje się że pewne problemy rozwiązują się same albo zawsze znajduje się jakieś wyjście z sytuacji. Wiem że to banał co powiem ale wiele z nas by sie z Tobą chętnie zamieniło więc ciesz się chwilą i dbaj o siebie i dzidka!!!:-) U mnie nieraz było finansowo bardzo źle i jakoś daliśmy radę - Wy też dacie:-)
Kinguś jak się czujesz??? Mam nadzieję że już lepiej!!! Bardzo dobrze że zaczynasz nowy biznes bo nie będziesz miała czasu na myślenie, chociaż ja i tak czuję przez skórę że twarda kobitka z Ciebie
Zoi a Ty gdzie??? Chłopa męczysz???
Siwa przykro mi....Ale dół minie i nadejdzie kolejny cykl z nowymi nadziejami. Ja stwierdziłam że im jestem starsza tym bardziej moim życiem żądzą hormony i to jest taka huśtawka której czasami nie ogarniam...

witam

enya u mnie już lepiej.... masz racje nalezę do grupy kobiet twardych. nie poddaje się... popłaczę ale wycieram twarz i wstaję żyć trzeba dalej. Buziak

hej kochane,

Siwa, przytulam...przykro mi, ale wysyłam potwierdzone fluidki dla Was wszystkich :tak:

byłam u gina, strasznie się bałam, bo wiecie pierwszy raz u tego lekarza, pierwszy raz wogóle tu w okolicach, lekarz cudny, przemiły...USG nie miałam, za wcześnie, na podstawie badania gin stwierdził ciążę, wstępny termin z OM na 3 kwietnia 2013, dostałam skierowanie na badania, we wtorek z rana na czczo i jak już będę miała wyniki, kolejna wizyta...dla świętego spokoju (bo nie dał skierowania na betę) kupiłam teścior sikany i o godz 14:00 po wypitych litrach wody są dwie grubaśne krechy, więc beta przyrasta i wreszcie uwierzyłam, że noszę pod serduszkiem naszą małą fasolinkę :-) najlepsza była rozmowa z ginem:
dr: witam, co Panią sprowadza?
ja: podejrzewam, że jestem w ciąży
dr: a na jakiej podstawie?
ja: dwa testy pozytywne, 22 dzień fazy luteralnej, plamienie 10 lipca, które podejrzewam, za plamienie implantacyjne
dr: o widzę, że dużo się czytało
ja: a no czytało, obserwowało, prowadziło wykres, dziecię planowane jest
dr: ech bo to nie czytać a seks uprawiać się powinno
ja: no seks też żeśmy uprawiali

miłej nocki kochane i stosunkowo udanej i owocnej nocki :-)

witam dziewczyny :*

Dotkas super, ze u lekarza ok :) mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, jeszcze raz

Ana Ty po dupie dostaniesz za to, ze nie ma Cię na BB i na wrześniówkach sie nie odzywasz...:angry::tak:

Siwa tulam z powodu @ i zaciskam kciuki za następny cykl

Mou
jak tam u Ciebie??

Fiolecik?

u mnie katastrofa.. w piątek idę do szpitala... wg pomiarów synek jest za mały waży tylko ponad 1600 gw ciagu miesiąca przytył 300 g :-( prosze o MOCNE KCIUKI

reklama
hej kochane,

Kinguś, hehehehe, a no jestem...ja to wiesz nie dość, że gaduła to jeszcze jak o seksie to już wogóle ;-), a że udana, no ba udała się jedyna córeczka rodzicom :-D

Risia, oczywiście, że trzymam mocno kciuki, musi być dobrze, nie wiem, czy będzie dla Ciebie to dobrym pocieszeniem, ale ja urodziłam się terminowo, a ważyłam jak wcześniak, bo 2100 kg, dostałam 10 pkt, a teraz ze mnie kawał baby, a i większych problemów ze zdrowiem nie miewam raczej, więc będzie dobrze, nie martw się, bo to najbardziej się odbija...przytulam i myślami i serduchem jestem z Wami :tak:

ja dziś humor o wiele lepszy, tak jak myślałam wizyta nastroiła mnie pozytywnie, byle tylko jeszcze do pierwszego USG i wtedy będę mogła wykrzyczeć wszystkim :-D bo już nawet nie wierzę, że coś jest nie tak :tak:

miłego dnia kochane

Do góry