reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

katarzyna - tyle co Dotka to się nie wybzykasz! :-D co do bzyku bzyk to numer jeden! trzeba by widzieć jej zapłodniciela, każda by zaszła za pierwszym razem z romansem z jej M :-D:-D:-D jej się tak długo nie udawało, bo jest tak długo z tym że amancikiem hi hi :-D że przywykła do jego super ciałka aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
No toż to hołd dla Twego lubego Dotkaaa!!!!!!!! :tak::tak::tak: JA go bierę ! a czy on inne chce??? no wątpię Ty szczęściaro :tak::-D:tak::-D:tak: Kochana jesteś że Ci się udało... wiesz????

reklama
Dorciu ale zarąbisty ten teścik - no normalnie nie ma wątpliwości!!!:-):-):-):-)
Teraz pewnie kochana znikniesz zagościsz na amen w kwietniówkach...ech życie....
Ja jeszcze mam szanse 50/50 na maj ale i tak wątpię czy trfafimy - z moim pechem....
Kiniuś napisałam Ci na enpr to co chciałam...wiem co czujesz, naprawdę -sama to przeszłam i to nie jeden raz i wiem że żadne słowa tego nie ogarną - na to potrzeba czasu...
Mou ale fajnie że się pojawiłaś - bez Ciebie ten wątek jest taki jakiś inny;-)
Pajka ale ten czas zapiernicza....I Tobie suwaczek mknie jak oszalały!!!

I powiem Wam dziewczynki że mój mąż jutro przyjeżdża na kilka dni -ale się cieszę, i nie chodzi tu nawet o staranka bo wiadomo że teraz niepłodne ale po prostu cieszę się że Go zobaczę:-) I przytulę:-) I pocałuję:-) I może jutro na imprezę pójdziemy:-) Tzn ja napewno a On to się zobaczy.

Dotkaas GRATULUJĘ!!!!!
yaysmiles.gif

kochane,

po pierwsze dziękuję Wam, aż się popłakałam, z tego powodu, że się tak cieszycie, a Ciebie Mou to muuuuaaaa ;-) Ty wiesz...Twoje fluidki mi pomogły ;-):-) napiszę później coś więcej, teraz zasiadłam do kompa bo muszę chwilę popracować, a że akurat przed chwilą drzemałam, to mam siłe, więc korzystam zanim znów złapie mnie senność :dry:

enya, napewno Was nie opuszczę :tak:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki,

jak samopoczucie?? u nas znów gorąco, Amela wczoraj z tego wszystkiego miałam temp. 38 chłodna kąpiel, chłodzenie czoła, czopki i dziś już lepiej :tak:

gorzej ze mną, zrobiłam dziś test, druga wciąż blada, ale ciemniejsza niż w poprzednim teście (boję się, że za mały przyrost beta HCG :-(- tyle się napatrzyłam i naczytałam :-(), fakt, że ten drugi robiłam o wcześniejszej porze bo od razu po pomiarze temp, a ten piątkowy to koło 7-8 rano, więc nie minęło jeszcze 48 h, dodatkowo temperatura mi dziś spadła o prawie 0,1 st...powiedzcie co o tym sądzicie??? wiecie dla mnie to nowość, bo z Ami pierwszy test wykonałam chyba w 42 dc i krechy były identycznie ciemne :-(

a tu test z 27 i 29 czyli dziś 2012-07-27 06.04.13-1.jpg2012-07-29 05.47.22-1.jpg

miłego dnia kochane

Dorciu nie stresuj się, to dopiero 29 dc więc kreska ma prawo być słaba, ja się śmieję że wyrobiłam już statystykę nieszczęść i w sumie widocznie tak musiało być bo już się ogarnęłam:-) Tak więc życzę Ci kochana spokojnej ciąży i wiesz po cichu zazdroszczę tego kwietnia bo moja Ala jest z 07.04 i zawsze chciałam drugie dziecko mieć z kwietnia. Ale maj też jest super jeśli w sierpniu się uda zaciążyć:-)
Mój mąż zdezerterował z pracy hehehe i przyjechał do Polski do środy. Wczoraj byliśmy na urodzinach u jednej z moich psiapsiółek i nikomu nie powiedziałam że przyjechał - miny wszystkich -bezcenne:-):-D Ale było fajnie:) A dzisiaj mnie molestował od rana, aż się zastanawiałam skąd On ma w sobie tyle siły hehehe:-) Ogólnie wymiękłam. Fakt też że libido mam teraz małe, bo okres bezpłodny (a szkoda), no ale poszaleliśmy...Szkoda że musi w środę jechać....Ale 10-tego znowu przylatuje, oby owu jeszcze nie było!!!:-)
I powiem Wam że moj K. też bardzo chce mieć drugie dziecko, nie spodziewałam się że tak bardzo. I bardzo się pocieszyłam bo widzę że jesteśmy dla niego bardzo ważne i jesli tylko naprawdę tego będę bardzo, bardzo chciała to On zjedzie. Narazie po kalkulacji wszystkich kosztów i długów jakie jeszcze niestety mamy doszłam do wniosku że faktycznie do końca roku on tam musi być, tym bardziej że w firmie jego też dzieje się nie za dobrze i w sumie w każdej chwili może tej pracy nie mieć.

Ostatnia edycja:
enya, moja Ami jest majowa- fajnie by było, gdyby Wam się udało...brrr, co ja pisze- uda Wam się napewno...a co do min hehehehe- wyobrażam sobie ;-)

Dotkas ja robiłam 20 testów :-Di każdy wychodzil innej intensywności... jednej firmy mocne innej slabiutkie ... wyprobuj innej firmy

reklama
Dotka teściki śliczne.... mój to dopiero był bladzioch! widziałaś przecież. Twoje bardzo wyraźne. Ciesze się!:)

Pozdrawiam Was dziewczynki!
ostatnio wiecej pracuje ale same wiecie jak jest...

Do góry