reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
jak to mój ginekolog powiada: najłatwiej jest zajść w ciążę na dyskotece na masce samochodu nowo poznanego partnera :-) hahaha . musimy wyluzować.
o tak tu chodzi o wyluzowanie gdyz w poprzednia ciaze zaszlam za pierwszym razem i to w dniu w ktorym owulacji niby byc juz nie powinno :happy2:
ale nie myslalam o tym ze zajde akurat teraz poprostu cieszylam sie serduszkowaniem :tak:

Witam Was kochane z rana,

Wpadłam życzyć miłego dnia, dziś mam trochę roboty w domu, ale będę się mocno zmuszała, bo słońce już grzeje, a basen wczoraj przeczyściłam i napuściłam czystej wody, więc nie wiem jak dam radę się powstrzymać przed błogim lenistwem ;-)

słonecznego dnia
637.jpg

u mnie zbiera się na burzę i zaczyna kropić. wykorzystuje wolny czas bo od pierwszego idę na 17sto dniowe szkolenie, więc trzeba się nalenić ! :D właśnie przyrządzam fasolkę szparagową z bułką tartą. pycha ! prosto z ogródka najlepsza.
Miłego dnia !

97502232c69f9.jpg

Dotka ale Ty masz cierpliwość kochana z tym testem:) Ale wygląda to bardzo bardzo obiecująco:-) Trochę się podbudowałam, bo w ogóle na wątku "ciaża po poronieniu" prawie wszystkie zaciążone ponownie i aż głupio mi tam wchodzić bo ja nie;-) Właśnie gadałam z moim K, po wielkiej wczorajszej kłótni postanowił przyjechać na sobotę do środy i bilet tylko w jedną stronę musimy kupić bo w tą stronę zabierze się z Norwegii z kolegą. Dobre i to - szkoda że nie trafi na płodne dni ale co tam, ja nadal mam nadzieję że po 10.08 się może uda, o ile będę miała moją "późną" owulację:-)
Fioletowa a Ty gdzie zniknęłaś??? W ogóle dużo z nas "wywiało" tak skutecznie że jakoś ten wątek opustoszał, kurcze...
Ja się znowu kuruję bo gardło mnie boli i choróbsko łapie. Jutro ciężki dzien w pracy i mam nadzieję że jakoś przetrwam:-)

hej dziewczynki,

miłego dnia wpadłam życzyć jak co dzień i zaraz po śniadanku uciekam na ploty do znajomej, dziewczynki się pobawią, a my sobie poplotkujemy ;-)

witam was po długiej nieobecności
nawet nie miałam okazji z radością powiedzieć tu na bb o ciąży (bałam się) wiem że niektóre z was dowiedziały się o tym z mojego wykresu na enpr. W środę trafiłam do szpitala z biegunką i wymiotami. Leżałam pod kroplówką i dostawałam zasrzyki przeciwbólowe na brzuch. Przyrost bety był, ale słaby. Wczoraj późnym wieczorem poroniłam.
Jest mi bardzo źle. Mam nadzieje że rozumiecie dlaczego nie pisałam o tym na forum.

Pozdrawiam was

Dotka gratuluję Ci. niech kropeczka zdrowo rośnie w brzuszku.

Kiedyś jeszcze do was napiszę.... musze jednak ochłonąć

macie pozdrowienia od Fiolecika.....

reklama
Do góry