reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

leczy leczy :) już nam przeszło, dzisiaj są początki śluzu płodnego. owu pewnie będzie za jakiś tydzień, przetrzymam go z seksem z cztery dni będzie większa ochota i lepsze doznania przy okazji trafimy w najbardziej płodne dni. lepiej mi się mierzy temp w odbycie :-) Zoi nie trzymaj nas tak, zrób betę :-)

reklama
Dzisiaj zrobilam bete a jutro w poludnie mam wyniki wiec rozwieje chociaz jedne watpliwosci,dzis zeskoczylam z drabiny i tak mnie chwycil bol podbrzusza az mi zimne poty wyszly:baffled:
Na brzuchu wywala mi jakies jakby alergiczne chrosty ktore swedza to rowniez mam do przebadania ale staram sie zrobic teraz wszystko po koleji a nie na raz.
A teraz aktualnie pije zimne piwko by zagluszyc bol i jak nigdy slucham muzyki na cala pare na 600 watowych glosnikach a co niech i tescia sie ziemia zatrzesie :-D
Co do trzesien to w poludnie mielismy male trzesienie ziemi 3,5 richtera:tak:

kasia, to dobrze :tak:

Zoi, zatem czekamy z niecierpliwością na wyniki i zaciskamy kciuki :-)
Mysle ze znow sie rozczaruje testem ale przywyklam do (-) na wyniku:-)
Przyszedl mi dobry humor i cokolwiek by sie nie stalo teraz jest ok :happy2:
Dal mi rowniez pozytyw w mysleniu tekst piosenki ktora slucham w kolko aktualnie ktory brzmi w skrocie "Gdziekolwiek znajdziesz sie zawsze za Toba bede podazal,nie moge sie oprzec temu,i gdziekolwiek pojde zawsze czuje cie obok mnie,jestes ta jedyna ktora kocham"to grecka piosenka ale dala mi dobrej energii,moze odlatuje od tematu ale chcialam sie podzielic chcociaz w czesci tym co aktualnie slucham by odleciec czasem od staranek i testowania,ktore potrafi nie jedna nas doprowadzic do zawrotow glowy w tym tez i mnie bo im wiecej mysle o starankach tym wiecej objawow odczowam :-)
Jesli zrobilam zle to mnie zlejscie przyjme to rowniez :tak:

hejjj ! a ja mam białko jajka bardzo ciągnące się. Owulacja ? czy po prostu dni płodne się zaczynają a owu na dniach... zamota jak nie wiem w końcu wyrzucę ten termometr i pójdę na żywioł co ma być to będzie:-) ZOI szybko daj nam znać !!

Ostatnia edycja:
ZOI wynik ??????????? jaki jest????
Taki jak zawsze czyli (-) wiec musze znalezc inne przyczyny plamien :-)
Ale tak czy owak dalej bede probowac zaciazyc tylko moze zrobie tak jak i lekarz mi mowil dzis ze lepiej bez mierzen tempek i oczekiwaniu owulki gdyz to stresuje i powoduje nawet wstrzymanie @ jak i uniemozliwia wrecz zajscie w ciaze :happy2:

reklama
ja nie zaciazam od marca wiec chyba przerwe mierzenie tempki i zobacze kto wie moze wowczas sie uda,bo przeciez ze mna i mezem wszystko jest oki a mimo to ciazy nie ma gdyz napalam sie za bardzo na ciaze i kazde byle zaklucie uznaje objawem ciazy,wiec teraz czas relaksu i odprezenia i dzialam na chybil trafil jak to mialo miejsce w pierwszej ciazy :happy2:

Do góry