enya81
Fanka BB :)
Zoi no to Ci powiem że mnie to wygląda na ciążę i to tak na serio Tym bardziej że masz już 16 dzień fl bez @. Ty najlepiej jednak zrób ten test z krwi jak tam u Ciebie jest to przyjęte, żebyś mogla w miarę wcześnie używki odstawić:-)Witam was Kobitki przyszlam sie przywitac i ide zaraz pic kawke :-)
Moj maluszek od rana mi marudzi zreszta juz od 5 dni czasem nawet nie moge wyjsc do lazienki a siusiam jak szalona,po jednym kubeczku kawki lece z 4 razy siusiu
Zobacze czy dzis do wieczora mi sie @ nie pojawi gdyz noca obudzil mnie bol podbrzusza tak jakbym @ juz miala i cieklo ze mnie tak az polecialam do lazienki myslac ze @ noca mnie nawiedzila ale jedyne co zauwazylam to cala bielizne w mlecznym sluzie i na tym koniec.
Dzięki Kinguś i Dorotka za zyczenia zdrowia - dzisiaj już lepiej bo nawet w pracy byłam ale napierdziela mnie dla odmiany brzuch i głowa boli. Jutro chciałabym zrobić tą prolaktynę z obciążeniem bo hurrraaa koleżanka załatwiła mi receptę na tabletki :-) Tylko że znowu zalezy jak jutro będę się czuła żebym po tej tabletce nie kipnęła bo do fryzjera nie dotrę...
Jakbyście chciały któraś dziewczynki kilka tableteczek tego leku do badania prolaktyny z obciążeniem to pisać adresy na priwa i chętnie podeślę bo w opakowaniu jest aż 50 tabletek a mnie jest potrzebna jedna no i zostawie sobie z 10 ewentualnie na zapas.