reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Katarzyna, wg mnie poprostu spadła Ci tempka po @ i tyle :tak: popatrz na mój wykres poprzedni zakończony z temp. 37 st, a rozpoczęłam po @ z 36.55 st (nie mierzę podczas @), no i jeszcze widzę, że nie mierzysz o stałej porze, więc tempka jest nie miarodajna, powinno mierzyć się zawsze o tej samej porze (+/- pół godziny) no i przed wstaniem z łóżka (jako pierwszą czynność) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobietki ! czy możliwa jest owulacja w 6 dniu cyklu? zobaczcie wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl . Miałam dziś ostatki krwi i troche śluzu przezroczystego, proszę o interpretacje.

Oj możliwe możliwe, co dla mnie było szokiem mimo zegarkowych cykli - proszę bardzo mój cykl Obserwacja cyklu - enpr.pl

Stres itp robią swoje.

Pajkaa - fajny fonik, ale nie do porównania co do super amoled Wave s8500. Ten dotyk tu a tu co co innego. Ja mam manię jak sama stwierdziłaś, i nie było jeszcze telefonu którego nie wypróbowałam. Nie mówię że go posiadałam, ale ja idę do salonu i każę sobie wszystkie phoniki dawać do ręki co by się pobawić. Wierz mi i Dotce, dotykowy a "dotykowy" to różnica bez porównania.

Mou, przeżyłam szok, jak zobaczyłam Twój cykl...myślałam, że nie wczytał mi się do końca, taki krótki :szok::szok::szok: ...a co do telefonu, tak samo jak Nokia (kocham samsungi odkąd parę lat temu kupiłam sobie taki 1127915281978306.jpg, za chiny nie pamiętam jaki to był model, ale zakochałam się) działa na mnie odrzucająco, tak samo nie potrafię się już posługiwać normalną klawiaturą...

Pajkaa ja w moim samsungu galaxy ace mam zmienną klawiaturę (jeżeli można nazwać to klawiaturą w dotykowych telefonach) qwerty, lub normalną jak kto woli, ale odkąd mam dotykowy zdecydowanie wolę qwerty :tak:

Ostatnia edycja:
Mousefish- jestem w szoku ! było z tego poczęcie czy to dopiero próba? stres to jedno a drugie to, że odstawiłam tabletki 2 cykle temu, teraz idzie 3 miesiąc.
Dotkass-STaram się poraz pierwszy o dziecko ale piszę tu bo widzę, że tutaj lepsza atmosfera jest ! :p i bardziej doświadczone kobiety.

Mam na imię Katarzyna i jestem z Częstochowy.

A co do dotykowych telefonów to wolę jednak klasyki:) kwestia gustu.

Katarzyna, dokładnie kwestia gustu :tak:, co do staranek, ja przy pierwszym dziecku po pół roku od odstawienia pigułek zaszłam w ciążę i dopiero po urlopie :tak: wypoczęłam, odstresowałam się, bawiłam się na maxa, szalałam jak dawno już nie i udało się, poprostu przestałam się skupiać nad tym co dla nas było takie ważne, a dodatkowo w tym cyklu w którym się udało nie kupowałam testu ciążowego, myślałam, że znów mi się cykl rozregulował...kupił mój szwagier mi i siostrze :-D, bo ja jak co m-c wierzyłam, że @ się spóźnia i jak tylko zatestuje na drugi dzień @ i tak przylezie, a tu taka niespodzianka, dodam, że nie prowadziłam żadnych obserwacji

reklama
Dotka , Kasia - ja ten krótki cykl miałam po mega stresie i wyczerpaniu psychicznym. Testy owu wychodziły tak bardzo pozytywnie jak nigdy. 5 dnia cyklu to był szok dla mnie. Testy owu tak pozytywne jak nigdy do tej pory. No i krótki że szok też.
Kasia - no niestety cykl bez powodzenia to był. Nie było możliwe dla jajeczka tak krótkie dojrzewanie. Już mam około 14 cykli za sobą bez powodzenia. I coś czuję że jeszcze długa droga przede mną. Pierwsze dziecko po 4 latach starań, bez wspomagaczy.

Do góry