R
RiSiA
Gość
Mou tulam z powodu @, ale co nas nie zabije to nas wzmocni... leki do Ciebie polecialy z 10000000000&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fioletowa, zdrówka...
enya, ja mierzę przed...ale w te świeta, nie dość, że siedziałam do późna, to alkoholu sobie nie żałowałam do tego zmęczenie dało się we znaki i inne przygody ...zobaczymy jak za dwa dni się tempka nie unormuje to sama już nie wiem, niby nie skacze jakoś bardzo, ale jakoś tak dziwacznie...co to Twoich piersi, sutków- w zeszłym m-cu tak miałam strasznie bolały i były jakby napuchnięte- jak się okazało było to moje urojenie na tyle silne, że rzeczywiście to widziałam, a nawet potrafiłam wmówić to R- taka dobra byłam, ale u Ciebie piękna tempka się pnie i pnie, mocno zaciskam kciuki za powodzenie :-)...przykro mi, że mąż już wyjeżdża, no i ten pogrzeb- przytulam...