reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou tulam z powodu @, ale co nas nie zabije to nas wzmocni... leki do Ciebie polecialy :) z 10000000000&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
witam się dziewczynki świątecznie :-) i na chwileczkę

mou tulę :tak:

ależ jestem przejedzona, mimo zatrucia ciepłym plackiem z piątku na sobotę (wymioty do trzeciej w nocy fuuuuj)

ściskam cieplutko

Hejka :-)

My się nie przejadamy :-) bo nie szaleliśmy kulinarnie. zrobiliśmy sernik migdałowy. Wyszedł przepysznie! Nagotowaliśmy cały gar flaków ( postanowiłam się wyłamać z corocznego barszczu) i dobrze bo ja uwielbiam flaczki :-) do tego porobiliśmy zimnych nóżek z większą ilością mięsa niż galarety ale wyszły mniam!!! Do tego jakieś tam dodatki różne no i biała kiełbaska samemu robiona i wsio... he he ... i dobrze myślicie że jajek nie było :-D ale kilka dni temu gotowałam szczawiową i do tego było od groma jajek które się pałętają w lodowce. wiec nawet przez myśl nam nie przeszło żeby gotować nowe....

A jak u Was dziewczynki??? :-)

Witam Was kochane,

ja dochodzę do siebie :cool2:, postaram się napisać więcej wieczorem, albo jutro...

temperatura mi szleje, więc u mnie raczej ZNÓW nic z tego, ale bardzo się ucieszyłam, bo moja przyjaciółka jest w 3-cim m-cu ciąży, a tak bardzo chcieli i nie mogli zajść, chociaż wszystko było z nimi ok...to ich pierwsze dziecko...bardzo się cieszę, normlanie jakbym to ja zaszła :tak::-)

enya, widzę, że tempka rośnie, a test mam nadzieję, że wkrótce pokaże dwie najpiękniejsze kreseczki :-)

Dotkass - faktycznie cos nie tak z ta Twoja tempka... hmmmm moze bezowulacyjny? Niby kazda kobitka ma cykle bezowulacyjne w roku ale ja bym jednak do gina poszla na Twoim miejscu. Po co czekac i sie zastanawiac co nie gara... moze prolaktyna jak u Fioletowej? Robilas badania ostatnio?

a ja sobie kupilam mleczko pszczele. w srode powinno juz przyjsc. kolejny wspomagacz. i na owu i na plemniki. Bedziemy sie wspomagac we dwoje z M.

Pajkaa - mam przeczucie ze zakosili monitorek na poczcie. Stwierdzili ze jakas elektronika w srodku i sie polaszczyli. Cos za dlugo jak na moj gust by to szlo...

Ostatnia edycja:
mou, tempka może być ostro zakłócona przez alko, gości, stres...mam nadzieje (jednak jeszcze ją mam :zawstydzona/y:), co do owulacji raczej była patrząc po śluzie...nie wiem może jestem jakaś inna :-(...poczekam jeszcze...a co do badań ciągle mi nie po drodze :dry:

hej laski

ja sie melduje z frontu
młody w czwartek miał gorączkę, rano w piątek stan podgorączkowy, zaliczyliśmy lekarza, oczywiscie nic nie wiadomo, w sobotę i niedzielę spokój, a dziś znowu gorączka
wysypki nie ma, ale jutro znów do lekarza w sumie chyba po zwolnienie
w przedszkolu z 30 dzieci w piatek było dwoje [z moim miała być trójka] więc raczej nie ma opcji, że nie złapaliśmy
heh a chciałam go zaszczepić jak się zrobi ciepło, to teraz już nie będę musiała
oby tylko szybko minęło..

Ja też się prawie poświątecznie witam:) U mnie niestety było obżarstwo że hej...W sobotę u nas goście na II tury bo by się nie pomieścili, łącznie jakieś 20 osób. A alkohol lał się strumieniami....W niedzielę impreza u mamy - imieniny taty, no a dzisiaj wizyta u babci męża. No a jutro mam pogrzeb w rodzinie i mój mąż wyjeżdza już. :no:Tak więc nie wypoczęłam, nie schudłam:-) i na 70 % nie jestem w ciąży - tak czuję;-)Ale co mnie dziwi to mam ogroomne brodawki i te gruczoły na nich są powiększone - takie kuleczki, no i drażliwe . I albo nigdy tak przed @ nie miałam albo nigdy nie zwróciłam nato uwagi.
Dotkass a powiedz mi czy Ty tą tempkę mierzysz przed boboseksami czy po??? Bo mnie się często zdarza że po (no bo trzeba abstynencję nadrobić:p) no i zastanawiam się czy to nie obniża tempki??? Moja też w tym cyklu jest wybitnie niska i nie wiem co się dzieje...
Fioletowa zdrówka dla synka - oby choroba jak najkrócej trwała!!!

fioletowa, zdrówka...

enya, ja mierzę przed...ale w te świeta, nie dość, że siedziałam do późna, to alkoholu sobie nie żałowałam :sorry2: do tego zmęczenie dało się we znaki i inne przygody :dry: ...zobaczymy jak za dwa dni się tempka nie unormuje to sama już nie wiem, niby nie skacze jakoś bardzo, ale jakoś tak dziwacznie...co to Twoich piersi, sutków- w zeszłym m-cu tak miałam strasznie bolały i były jakby napuchnięte- jak się okazało było to moje urojenie na tyle silne, że rzeczywiście to widziałam, a nawet potrafiłam wmówić to R- taka dobra byłam, ale u Ciebie piękna tempka się pnie i pnie, mocno zaciskam kciuki za powodzenie :tak::-)...przykro mi, że mąż już wyjeżdża, no i ten pogrzeb- przytulam...

reklama
fioletowa, zdrówka...

enya, ja mierzę przed...ale w te świeta, nie dość, że siedziałam do późna, to alkoholu sobie nie żałowałam :sorry2: do tego zmęczenie dało się we znaki i inne przygody :dry: ...zobaczymy jak za dwa dni się tempka nie unormuje to sama już nie wiem, niby nie skacze jakoś bardzo, ale jakoś tak dziwacznie...co to Twoich piersi, sutków- w zeszłym m-cu tak miałam strasznie bolały i były jakby napuchnięte- jak się okazało było to moje urojenie na tyle silne, że rzeczywiście to widziałam, a nawet potrafiłam wmówić to R- taka dobra byłam, ale u Ciebie piękna tempka się pnie i pnie, mocno zaciskam kciuki za powodzenie :tak::-)...przykro mi, że mąż już wyjeżdża, no i ten pogrzeb- przytulam...

No to ja mam to samo - w sobotę muszę się przyznać że nieźle porządziłam:-) A tak to tylko pifko wieczorkiem dla towarzystwa z mężem:-). Myślę że te temperatury to takie są jakieś w kosmos i no cóż, jakoś do tego 15-tego muszę przeżyć, a to akurat urodziny mojego męża;-)Robiłam dzisiaj test owu, a co mi tam i kreska była nie taka intensywna jak kontrolna ale była i to mnie trochę na duchu podniosło, bo w fazie folikularnej LH powinno być bardzo małe. Modlę się teraz o cierpliwość:):-)

Do góry