reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam Was cieplutko,
nie dam rady nadrobić co naskrobałyście przez weekend- przepraszam
enya, trzymam mocno kciuki
Mou, jak weekendowy seksik? myślisz, że owocny?
miłego dnia
nie dam rady nadrobić co naskrobałyście przez weekend- przepraszam
enya, trzymam mocno kciuki
Mou, jak weekendowy seksik? myślisz, że owocny?
miłego dnia
czesc dziwewczyny!
znowu dawno mnie nie było chociaż czasem Was podczytywałam. U mnie 23dc a temp pnie się w górę jak szalona. Ostatnio miałam cykle 24 dniowe więc jestem nakręcona i w ogóle jakaś napalona na ten cykl
i mam "filmowe" objawy ciąży ;-) w filmach zawsze dziewczyna mdlała i lekarz stwierdzał że jest w ciąży
W niedziele odwaliłam taką szopkę że aż wstyd... pojechałam w odwiedziny do babci do szpitala... stałam, rozmawiałam z nią, zrobiło mi się słabo i fiknełam! całe szczęscie moj tata stal obok i mnie złapał.. przyleciała pielęgniarka a wszystkie babcie na sali krzyczały żeby lekarza wezwać... no porażka.... jeszcze babcie w szpitalach stresować.. nigdy w życiu nie zemdlałam... więc wymyśliłam sobie że ciąży jestem haha temp jest piękna więć jestem strasznie nakręcona jak nie przyjdzie małpiszon i temp będzie nadal wysoka to w czwartek zrobię test
znowu dawno mnie nie było chociaż czasem Was podczytywałam. U mnie 23dc a temp pnie się w górę jak szalona. Ostatnio miałam cykle 24 dniowe więc jestem nakręcona i w ogóle jakaś napalona na ten cykl
i mam "filmowe" objawy ciąży ;-) w filmach zawsze dziewczyna mdlała i lekarz stwierdzał że jest w ciąży
W niedziele odwaliłam taką szopkę że aż wstyd... pojechałam w odwiedziny do babci do szpitala... stałam, rozmawiałam z nią, zrobiło mi się słabo i fiknełam! całe szczęscie moj tata stal obok i mnie złapał.. przyleciała pielęgniarka a wszystkie babcie na sali krzyczały żeby lekarza wezwać... no porażka.... jeszcze babcie w szpitalach stresować.. nigdy w życiu nie zemdlałam... więc wymyśliłam sobie że ciąży jestem haha temp jest piękna więć jestem strasznie nakręcona jak nie przyjdzie małpiszon i temp będzie nadal wysoka to w czwartek zrobię test
Dotkass - no ja mam nadzieję że był owocny, tyle że owu chyba nie było :-) jak jutro temka nie skoczy to będzie bardzo dziwna sprawa...
Ja już się zbieram dziś idziemy do przedszkola na godzinkę, żeby się z otoczeniem zapoznała :-)
Ja już się zbieram dziś idziemy do przedszkola na godzinkę, żeby się z otoczeniem zapoznała :-)
trzeba było korzystając z okazji poprosić o betę ;-)
trzymam kciuki
niestety, musiałam jak najszybciej postawić się na nogi i wyjść o własnych siłach bo mój tata to panikarz i jak fiknęłam to sam pewnie mało zawału nie dostał uważa że jak się do lekarza pójdzie to lekarz zawsze coś znajdzie i człowiek niedługo umiera... więc chciałam mu już oszczędzić stresów...
reklama
Witam
My już po wizycie. Jest serduszko Wszystko dobrze tylko mam już infekcję jakąś. Dr powiedział że pewnie często będe miewać bo mam nadżerkę ;/ Trzeba się doleczyć i będzie dobrze.
A to nasza dzisiejsza fotka:
A to mój synek
Mama mi dr zaleciła czosnek, herbatkę z miodem, sokiem z cytryny. Można też pić bez czarny i lipę (ale bardzo słabiutką bo rozgrzewa mocno). Mi po takim zestawie przeszło. A i septosan do płukania gardła. Jest też syropek *spam* dla ciężarnych.
My już po wizycie. Jest serduszko Wszystko dobrze tylko mam już infekcję jakąś. Dr powiedział że pewnie często będe miewać bo mam nadżerkę ;/ Trzeba się doleczyć i będzie dobrze.
A to nasza dzisiejsza fotka:
A to mój synek
enya trzymam mocno kciuki, daj znać jutro
kariin tulę
Moja córa kaszle tak, że szok. W przedszkolu jakaś zaraza hula, dzisiaj było zaledwie kilkoro dzieci. Młoda jutro też nie idzie, przetrzymam ją i zobaczymy, ewentualnie polecimy do lekarza.
Trochę się cykam, żeby też czegoś nie złapać. Bo teraz to chyba by mi syrop z cebuli został
A teraz mnie naszło i wpieprzam kiszone ogórki :-)
Życzę dobrej nocki
Mama mi dr zaleciła czosnek, herbatkę z miodem, sokiem z cytryny. Można też pić bez czarny i lipę (ale bardzo słabiutką bo rozgrzewa mocno). Mi po takim zestawie przeszło. A i septosan do płukania gardła. Jest też syropek *spam* dla ciężarnych.