reklama
enya81
Fanka BB :)
Heh ale macie piękne zdjęcia dziewczynki.... Super dzidziolki, kciukasy za to żeby pięknie i szybko rosły :-):-)No to niewiele nas zostało na placu boju!!! Jedna z moich przyjaciółek oznajmiła mi wczoraj że też jest w drugiej ciąży, ale obawiała się mi powiedzieć bo jestem po poronieniu....No i cóż cieszę się tylko uważam że życie jest niesprawiedliwe bo ona odstawiła tabsy bo stwierdziła że robi przerwę, raz nie uważali i bach - ciąża. A ja i Wy staramy się i nic....Noooo z wyjątkami oczywiście:-):-):-) Coraz liczniejszymi!!! No i załapałam wczoraj doła, dzwonię do mojego męża a on z tekstem: ty też kiedyś będziesz w ciąży i koniec tematu.Ech taka wrażliwość.....
W ogóle stwierdził że jak przyjedzie (na święta) zaprosi mnie na kolację (aż się udławiłam) i pójdziemy na zakupy. Kupi sobie kurtkę, spodnie a mnie da 50 zł żebym sobie coś u Turków kupiła na bazarze...Hehe no i od razu mnie rozbawił...
Mou a Ty nie wytrzymałaś i walnęłaś testa??? Aj Ty niegrzeczna....Przecież to znacznie za wcześnie na testowanie....
A w ogóle udało mi się po wielkich bojach dostać do gina tylko jest jedno ale...To będzie 35dc czyli albo zaraz przed @ albo już w trakcie. Ale nieważne....chcę żeby dał mi coś na owu i pękanie pęcherzyków no i umówił mnie na monitoring...Teraz tylko modlę się żeby nic mi się nie poprzestawiało bo zaburzy mi cały plan na owu Żeby tylko znowu był to 35-dniowy cykl please!!! Nie pamietam kiedy tak bardzo tego chciałam:-)
W ogóle stwierdził że jak przyjedzie (na święta) zaprosi mnie na kolację (aż się udławiłam) i pójdziemy na zakupy. Kupi sobie kurtkę, spodnie a mnie da 50 zł żebym sobie coś u Turków kupiła na bazarze...Hehe no i od razu mnie rozbawił...
Mou a Ty nie wytrzymałaś i walnęłaś testa??? Aj Ty niegrzeczna....Przecież to znacznie za wcześnie na testowanie....
A w ogóle udało mi się po wielkich bojach dostać do gina tylko jest jedno ale...To będzie 35dc czyli albo zaraz przed @ albo już w trakcie. Ale nieważne....chcę żeby dał mi coś na owu i pękanie pęcherzyków no i umówił mnie na monitoring...Teraz tylko modlę się żeby nic mi się nie poprzestawiało bo zaburzy mi cały plan na owu Żeby tylko znowu był to 35-dniowy cykl please!!! Nie pamietam kiedy tak bardzo tego chciałam:-)
Ostatnia edycja:
alebur
Mama Miłoszka i Izuni
dziewczyny , ten rok jest tak urodzajny , że hohoho , także nie ma bata , w tym roku będziecie jeszcze mieć brzucholki , udzielam się też na wątku o CLO itd... (pajka, Mou też tam kiedyś zaglądały) , była tam beznadziejna posucha jeśli chodzi o zafasolkowane , a od nowego roku tak obrodziło , że zostały tylko 3 testujące. Głowa do góry i niedługo też pokażecie nam Wasze dzidzie na USG
nie wiem czy to prawda , czy nie ale puszczę porcyjkę fluidów , a co kto wierzy temu się spełni ))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nie wiem czy to prawda , czy nie ale puszczę porcyjkę fluidów , a co kto wierzy temu się spełni ))
Moniś31
Hej dziewczyny
Dziękuję za miłe słowa i gratulacje.
Alebur, Pajka słodkości na tych zdjęciach Aż serce rośnie.
Pajka okres miałam od 10 lutego więc chyba jeszcze listopad. Nie mogę uwierzyć, że będę tam zapisana
W sumie jeszcze do piątku parę dni. Boję się głośno cieszyć, ale w sumie może już czas po tym oczekiwaniu
Dziękuję za miłe słowa i gratulacje.
Alebur, Pajka słodkości na tych zdjęciach Aż serce rośnie.
Pajka okres miałam od 10 lutego więc chyba jeszcze listopad. Nie mogę uwierzyć, że będę tam zapisana
W sumie jeszcze do piątku parę dni. Boję się głośno cieszyć, ale w sumie może już czas po tym oczekiwaniu
kariin
Pajka dzieki za wsparcie i wam tez dziekuje dobrze ze was mam
Gin mi caly czas powtarza ze mam piekna macice, ale nigdy nie pytalam o endometrium ale moze o tym on mowi jesli chodzi o macice, bo co robie usg to zawsze mi to podkresia ze mam piekna macice
ale jak bede w piatek to zapytam o endometrium czy prawidlowe
Sliczne fotki dziewczyny
alebum na ciebie czekamy z info o plci
pajka jeszcze raz gratuluje adrianka sliczne imie no i na bank bedzie zniego kiedys ciacho kazde adriana jakiego znam to niezle ciacho ;D
Bije sie zmyslami czy nie pujsc w czwartek na wizyte bo gin powiedzial bym przyszla w czwartek w 12 dniu cyklu a 12 to akurat piatek..... wiem ze powinnam czekac do piatku ale fajnie by bylo pujsc w czwartek
co o tym myslicie ??
powinno byc widac w czwartek jak rosnie moj pecherzyk
no i dziwi mnie jedno ze czuje lewy jajnik a tam nie ma pecherzyka a prawego wogule i zastanawiam sie czy hmm aby wszystko tam u mnie ok...
Mou tem widze ze slicznie rosnie oby fasolkowo, niewiem czemu ale jakos sobie powiedzialam ze zajde zaraz po tobie tak wiec do dziela bo ja tez chce fasolinke hjehehh
Gin mi caly czas powtarza ze mam piekna macice, ale nigdy nie pytalam o endometrium ale moze o tym on mowi jesli chodzi o macice, bo co robie usg to zawsze mi to podkresia ze mam piekna macice
ale jak bede w piatek to zapytam o endometrium czy prawidlowe
Sliczne fotki dziewczyny
alebum na ciebie czekamy z info o plci
pajka jeszcze raz gratuluje adrianka sliczne imie no i na bank bedzie zniego kiedys ciacho kazde adriana jakiego znam to niezle ciacho ;D
Bije sie zmyslami czy nie pujsc w czwartek na wizyte bo gin powiedzial bym przyszla w czwartek w 12 dniu cyklu a 12 to akurat piatek..... wiem ze powinnam czekac do piatku ale fajnie by bylo pujsc w czwartek
co o tym myslicie ??
powinno byc widac w czwartek jak rosnie moj pecherzyk
no i dziwi mnie jedno ze czuje lewy jajnik a tam nie ma pecherzyka a prawego wogule i zastanawiam sie czy hmm aby wszystko tam u mnie ok...
Mou tem widze ze slicznie rosnie oby fasolkowo, niewiem czemu ale jakos sobie powiedzialam ze zajde zaraz po tobie tak wiec do dziela bo ja tez chce fasolinke hjehehh
Moniś31
Dziewczyny wiecie, ze mam w piątek urodziny? Prezencicho jak się patrzy :-)
Karinn Mou po mnie testuje, kto wie, kto wie ;-)
Karinn Mou po mnie testuje, kto wie, kto wie ;-)
reklama
R
RiSiA
Gość
nasze mamusie staraczki
KAROLINA 5 marzec
MOU 12 marzec
SIWA 15 marzec
LOLCIA
KARIIN 25 marzec
FIOLETOWA 26 marzec
ENYA - 21 kwiecień