reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mama, spróbuj za pare dni zrobic test. Mi wyszedł bladzioch z apteki dopiero 4/5 dni po @ spodziewanej. Tłusta krecha była dopiero w 6 tyg. Powodzenia:)

Kaso82 dzięki, podtrzymałaś mnie na duchu :biggrin2:

@ nadal nie ma :tak: wytrzymam do poniedziałku i jak się @ nie pojawi to zatestuję jeszcze raz, albo się wkurzę i pójdę na betę :-D

na szczęście przyjeżdża dzisiaj na weekend mój tata z siostrą najmłodszą, więc nie będę miała czasu myśleć

fioletowa daj znać jak badania

Nenete jak u Ciebie? potwierdzałaś jeszcze te dwie kreseczki?

Siwa20 ja osobiście na wózek dla ewentualnej dzidzi wydawać nie będę, zużyjemy jeszcze ten po córci, już nie korzysta ze spacerówki;
mam koleżankę w ciąży z bliźniakami i pokazywała mi jaki kupią, to tutaj dopiero są ceny nie z tej ziemi :szok:

reklama
Siwa - j nawet nie patrzyłam nigdy za nowym wózkiem bo to pieniądze w błoto. Nigdy też nie użyłam gondolki. zawsze wybierałam te rozkładane na zupełnie płasko dostosowane od 0. Np niezawodny mutsy. miałam ich trzy sztuki każdy z innymi kołami. ale ja miałam schizę jeśli chodzi o wózki, uwielbiałam zmieniać. od dłuższego czasu mam jednak spacerówkę która służy do przewożenia zakópów bardziej niż niuni, bo ona jest już samo brykająca :-)

ja musze kupic niestety nowy bo wózek po kacprze sprzedałam bo nie bylo szybkiego zamiaru kolejnej dzidzi a tu masz ci los zdecydowalismy sie i teraz wiem ze jak kupie to nie bede sprzedawac ;)

moj kacper ogolnie to mial 5 wózków w ty2 głebokie i 3 spacerówki ale niestety ze spacerówek zadna sie nie rozklada na płasko..

Witam:)
Miłosz miał tylko jeden wózek. Służył za głęboki ale jeszcze lepiej sprawdził się jako spacerówka:) Odkupiłam go od kuzynki M. Byłam z niego tak zadowolona, ze gdyby udało się jeszcze raz użyć go jako głębokiego to super. Leży owinięty na strychu:)
Zadzwoniłam już do mojego starego gina. Akurat ma dyżur w szpitalu (Poznań) ale wieczorem mam przedzwonić to mnie umówi:-)

ja musze kupic niestety nowy bo wózek po kacprze sprzedałam bo nie bylo szybkiego zamiaru kolejnej dzidzi a tu masz ci los zdecydowalismy sie i teraz wiem ze jak kupie to nie bede sprzedawac ;)

moj kacper ogolnie to mial 5 wózków w ty2 głebokie i 3 spacerówki ale niestety ze spacerówek zadna sie nie rozklada na płasko..

a ja mam spacerówkę która rozkłada się zupełnie na płasko :tak: cosatto i-spine 24/7
przeznaczona od urodzenia. Ale ja dla następnego jestem zdecydowana na kolejnego mutsy 3ridera.
Nie trzeba go zmieniać nawet do 4-5 roku życia, o ile ktoś aż tak długo wozi dziecko w wózku :-) i na pewno nie nowy, bo jak wspominałam dla mnie to strata kasy. Za używanego mutsy w perfekcyjnej kondycji zapłacę ok. 500-700zł ze zdejmowanymi wszelkimi częściami które można prać w pralce. Ale ja tu nic nie podpowiadam ani nie neguję. Po prostu pieniądze które miałabym wydać na nowy wózek wolałabym wpłacić na konto oszczędnościowe mojego dziecka (które zresztą posiada) co by na studia miała jak podrośnie. Mi by było szkoda wpakować 4000zł na nowy wózek. Ale jak kogoś stać, to droga wolna oczywiście :tak::tak:;-)

Hej :) nas też bedzie czekał zakup wózka mieliśmy funkcyjny głęboki i spacerówka jako głęboki jeszcze jeszcze ale spacerówka lipa całkowicie kupiliśmy spacerówkę osobno która jak i cena rozleciała sie :/ już kiedys patrzałam na wózek i tak tysiączek i będzie taki akurat. Ale wydanie sumy powyżej 2 tysiecy jest przesadą bo to i tak ma jeździć

Hej :) nas też bedzie czekał zakup wózka mieliśmy funkcyjny głęboki i spacerówka jako głęboki jeszcze jeszcze ale spacerówka lipa całkowicie kupiliśmy spacerówkę osobno która jak i cena rozleciała sie :/ już kiedys patrzałam na wózek i tak tysiączek i będzie taki akurat. Ale wydanie sumy powyżej 2 tysiecy jest przesadą bo to i tak ma jeździć
No właśnie - wydatek 3000-4000 tysiaków to chyba tylko dla oka rodzica :-D a nie dla wygody dziecka :rofl2:

Fioletowa - ooo doczytałam he he! Jakie badania dziś robiłaś?

Ostatnia edycja:
A wiecie co mi się marzy? Kołyska:tak: Miłosz nie miał, ale to takie moje marzenie. Nie wiem czy takowa się sprawdza, czy może niepotrzebny wydatek... Miała może któraś z Was dla pociechy?

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry