reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej dziewczyny

Nenete Wielkie Gratulacjeee :)

Mou jak samopoczucie?

Pajka? fasolinka rośnie?

Fioletowa ja tam wierze w II kreseczki :)

dziewczyny mam mega doliny i zero chęci do życia... nie dość ze nam sie nie udaje to przez to napięta atmosfera w domu i ciągle sie z D kłócimy głownie zaczyna sie od jakiś błachostek a konczy na mega wielkiej awanturze...

ja juz nie wiem co mam zrobic ;(

reklama
nasze mamusie staraczki
NENETE 23 luty (teścin 21 II kreseczki)

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

FIOLETOWA 26 luty

KARIIN 26 luty

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

SIWA 15 marzec

LOLCIA

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012

ROSEANN październik 2012

KASIIK październik 2012

siwa to chyba jakis teraz spadek przed wiosenny - mi się na maksa nic nie che, najchętniej położyłabym się w łóżku i pobeczała sobie trochę...

Siwa musicie wyluzować... innej rady nie ma... bo to nie ma sensu...ja w poprzednich staraniach wpadłam w depresje a moje małżeństwo wisiało na wlosku...a jak odpuścilam w następnym cyklu zaszłam... niestety psychika kobiety potrafi tak wszystko zablokować, ze sie w ciaże nie zajdzie...

Fioletowa będzie dobrze, zobacz mnie sie udało w 2cyklu z casta, Kasiurkowi tez głowa do gory drugi cykl przed Tobą z casta i oby owocny:)

MOU nie wariatka :tak: ciągle czuje że @ nadejdzie i nici ze wszystkiego...

Dziękuje za gratulacje, po cichu mam nadzieje, że to faktycznie fasolina;-) i znowu bym rodziła w listopadzie.. w zaduszki :shocked2:
I tej porze już leżałam w szpitalu... i modliłam sie, żeby nasz Kruszek nie urodził się 1.11 ani 2.11... ale od 3.11 błagałam o to by już wreszcie wylazł:-p eh co ja wtedy przeżywałam...

Pajkaa - test z paskami lakmusowymi :) robi się po 10 tygodniu ciąży i jak jest odczyn zasadowy to chłopiec a jak jest odczyn kwaśny to dziewczynka. ( albo odwrotnie muszę sprawdzić) ale chyba dobrze napisałam. Tak działają te wszystkie testy na płeć :tak:

Siwa
- lecę na castagnusie i clo, więc zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Witam.
Długo się nie odzywałam ale Was podczytuję na bieżąco.
Nenete gratulacje ja też widzę II kreseczki
:tak:

Pajka jak zdrówko ? Spójrz proszę na mój wykres. Ale raczej jest do du...y. Chociaż może cykl jednak nie był bezowulacyjny.
Mou :*
Alebur
odpoczywaj leń się i wszystko będzie dobrze.
Fioletowa witaj w gronie zdołowanych. Kiedyś może nam się uda ;/
Tak sobie myślę że może przeznaczone mi jest jedno dziecko. Wszystkich wkoło teraz opętało i pytają mnie ciągle kiedy drugie. Namawiają. A nikt na to nie wpadnie że może my chcemy tylko się nie udaje i takie gadanie sprawia nam przykrość. ...

Dolina jak się patrzy

Iza wydaje mi sie, ze owu mialaś, ale i tak na 100% moze to potwierdzic tylko monitoring niestety.

Mou nie slyszałam o tych paskach hmmm ciekawa jestem... a gdzie mozna je kupic?

reklama
iza trzymaj się, musimy się wspierać... niestety ludzie nie maja wyobraźni... a ty byłas na jakichs badaniach, czy się ociągasz jak ja? teraz stwierdziłam że nei ma opcji, będę czatować pod domem ginki aż mnie przyjmie...

Do góry