reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hmm nie mogę edytować...

a ja byłam w US - zeznałam że nic nie wiem, nikogo nie znam i pojechałam do salad story na śniadanio-obiad
troszkę humor wrócił... idę z moim łobuzem na basen to sobie popływamy :-D
nadziei nie mam, dziś tempkę mierzyłam dwa razy i był dwa razy dokładnie ten sam pomiar, więc jutro pewnie @ jak nic
no ale pajkaa masz rację - drugi cykl ;-) no i twój wykres daje mi nadzieję ogólnie bo też miałaś takie zęby

reklama
Iza nie ma co sie poddawac :) głowa do góry.. ( i pisze to osoba ktora wiecznie ma doła ) ale co tam ;p

Fioletowa miłego odpoczynku z synkiem :)

przed chwila wrocilismy ze spacerku i na przedpokoju była woda przyniiesiona z butami a moj młody wpada do pokoju i tak " mamo chodz.. to ide za nim pokazuje mi wode i mowi CO to jest !! ja mowie woda a on do mnie to juz juz sprzataj to " no padałam ze śmiechu hahaha :D

to u nas najsmieszniejsze zdarzenie:
jechaliśmy samochodem i Adam miał włączoną jakąś aplikację w telefonie, która zapamiętuje trasę i to coś co chwilę gadało
ja: co to jest?
mąż: a co cię to?
Artur: a co cię to?
ja: no i czego uczysz dziecko?
Artur: a co cię to?

:-)

Hej
już wróciłam z sądu:shocked2:

co do tekstów to my mamy taki jeden, a mianowicie synuś właził nam co noc do naszego łóżka i nie chciał spać w swoim. M mówi, że trzeba go zachęcić, więc zagaduje małego, że jest nam już w trójkę ciasno i niewygodnie. No więc pojedziemy kupić jakieś czadowe łóżko i że on może wybrać i łóżko i miejsce gdzie będzie stało. No to synuś lata po pokoju i wskazuje na miejsce pod skosem przy oknie, ze tu będzie najlepiej. M zadowolony, ze taki z niego taktyk, że synusia z łoża małżeńskiego się pozbył, a tu nagle młody wypalił: Mama jest problem!!! no to ja na to, ze jaki... a on Tatuś się nam pod oknem przeziębi!!! :-)

hej :)

Nenete gratuluje super ciesze sie krecha widoczna ze hej :) ja bym nie wytrzymala na twoim miejscu :) i powiedziala bym mojemu hehe :) ja to w goracej wodzie kompana jestem :)

Dzis moja 5 letnia cora narysowala mi obrazek gdzie bylam ja i moj M i dzdzius bylam normalnie wszoku, dzieci sa madrzejsze czasem niz nam sie wydaja :)

do tego jeszcze zwymiotowalam nie dolecialam do wc :( bylo by cudnie gdyby na fasolke ehhhh podejzewam ze nie mialam owulki a to wymiotowanie zapalilo mi lampke czerwona w mojej glowie i pewnie @ mi ja dopiero wylaczy...
dotego doszlo ze wsumie jak liczyc pierwszy skok temp. to mogl byc moj spadek temp na implantacje a jak by sie sprawdzilo to by sie okazalo ze dzdzie zrobilismy w mojego 'M urodzin, i chodzi za mna imie Zoui niewiem czemu nawet nie umiem go poprawnie napisac hehe uslyszalam gdzies to imie i sie zakochalam hehe
boze dziewczyny kawtan konieczny dla mnie bo warjuje, mialam nie testowac w tym miesiacu ale nie dam rady pewnie... testowanie za 5 dni, jak jutro zaczne znow wymiotowac to moje szanse na II krechy urosna. choc obawiam sie ze zwymiotowalam bo popilam antybiotyk sokiem pomaraczowym ale juz sama niewiem ehhhh.

Nenete w kazdym razie podnioslas na duchu mysle wystkie tu dziewczyny :)

Pajka sliczny suwaczek :)

Fioletowa jak @ nie ma to spokojnie skok moze byc jeszcze temp bo wsumie castangus bierzesz :) to i wykres masz nizszy :) pod wzgledem temperatury ja tam za ciebie trzymam kciukasy :)

dzięki kariin, ale chyba pajkaa może spokojnie przepisać mnie na 26 marca - dziś przed basenem śluz miałam już beżowy, więc rano będzie @
dzięki castagnusowi jutro a nie za tydzień... za to mogę sobie wyleczyć gardło
zaczęłam liczyć i hehe @ nie skończy mi się raczej do soboty, więc do ginki będę szła 3, może namówię ją na usg - dowiedziałabym się czy ja mam tam jakieś jajeczka - 6 będzie 16 dc więc okolice owu... kolejny fajny datowo cykl - okolice dnia kobiet owu, okolice moich urodzin testy... ech pomarzyć o II

Pajkaa - wpisz sobie papierki lakmusowe na allegro. Grosze totalne, może nawet w chemicznym czy w aptece będą dostępne. 80szt Papierki lakmusowe wskaźnikowe pH 1-14 PASKI (2121306577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu przykład z allegro :)
Fioletowa, Moniś - teksty objechane w kosmos!!! Tak jak mojej dzisiaj - no padłam siedząc na ławce w parku!!! :-D
Ja sobie siedzę w najlepsze a to moje małe dobiega do mnie i mówi: "mamo !!! NIE CHCĘ CIĘ (śmieje się przy tym swoim śmiesznym śmieszkiem) i dodaje: ODEJDUJĘ OD CIEBIE MAMO !!!, i ucieka ze śmiechem"

reklama
Fioletowa może ten śluz to tylko zmyłka. Póki nie ma @ trzeba mieć nadzieję. Ja u gin byłam w styczniu. Powiedział że mam "leniwe jajniki" i że możemy jeszcze poczekać, połykać castagnusa. Mogę też zrobić progesteron, rezerwę jajnikową i łykać duphaston. Zostałam przy tej pierwszej opcji. Jak nie pomoże to w marcu albo w kwietniu porobię te badania

Do góry