reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dzięki dziewczyny :) zaraz może mi się uda przesłać fotkę. Ja się jeszcze nie cieszę za głośno, chociaż chodzę uśmiechnięta :):):) ale jutro na pewno powtórzę ten sam - clear blue :) i ciekawe czy będzie ciemniejsza, czy taka sama... a może w ogóle nie będzie? :-(
Kasiik - bardzo mnie nie boli, właśnie tak z prawej strony. Może tam właśnie się zagnieździło ? :-)
Kurczę - trzymajcie kciuki żeby się utrzymało!

Kinga - rano była długa i średnio wysoko a przed chwilą jak sprawdzałam jest wysoko i średnio twarda, spuchnięta.

20120214_083240.jpgzdj.jpg
ledwo widać, ta pionowa kreseczka przekreślająca tę poziomą. Rozebrałam test żeby było lepiej widać, ale i tak zdjęcie nie ujmuje tego jak widać w rzeczywistości. Kreseczka jest bardzo blada ale jest i jest niebieska a nie szara jak miejsce po przeciwciałach hcg :-)

Ostatnia edycja:
Mou Trzymamy,trzymamy:))) Tak długo czekalas,ze teraz musi byc ok!:-) A te bóle,jak nie sa takie mocne,to moze nie trzeba lutki,chociaz ona i tak nie szkodzi w ciazy,jak uwazasz:-)

Jest kreseczka:)) Widac:))) Moze po prostu jeszcze tak wczesnie i dlatego taka słaba.Jutro albo pojutrze bedzie napewno ciemniejsza:)

Ostatnia edycja:
Kasiik - no właśnie nie wiem. Jutro zadzwonię do lekarza jak test będzie taki sam :)
Ale widzicie tego bladziocha??? Na zdjęciu wygląda jak szara kreseczka, ale jest niebieska.
Kinga - nawet nie wiesz jak długo starałam się coś wypatrzyć na tym samym teście dwa miesiące temu, i nie było nawet śladu po cieniu. A tu nawet na zdjęciu coś widać. W rzeczywistości jest dużo wyraźniejsza. Zastanawia mnie tylko to, dlaczego na tych o czułości 10miu nic nie wychodzi.
Chociaż wczoraj trafiłam na angielską stronę, gdzie dziewczyny pisały że na tych samych 10miu co ja mam nie miały nawet cienia dopiero clear blue pokazywał.

Ostatnia edycja:
reklama
Fajna stronka,dodam do zakladek:) Moze sie przyda;-)
Mou to teraz czekamy na kolejny test:-) i na reszte dziewczyn z pozytywnymi tecikami:-)

p.s Moj sen okazal sie proroczy;-) moze mam jakis dar,hihi

Do góry