reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Fioletowa no nie wiem, mi nie zaburzyło po locie do pl. ale każdy organizm jest inny. Nie traktuj też wykresu jak wyroczni. Podróz równie dobrze może Ci przesunąć @ i nie sprawdzisz działania castagnusa. No tylko że ja mam nadzieję na dobre wieści zaraz po delegacji :-)

A ja właśnie leżakuję w bombelkach... o jak miło :)

reklama
castagnus już sprawdzony - przesunął mi owu o 5 dni... nawet jeśli podróż mi przesunie @ to pewnie dzień góra dwa... ale heh może historia lubi się powtarzać? [to byłby joke ever - oznaczałoby to że ja żeby zajśc muszę najpierw bzyknąć męża w drugi dzień, gdy persona pokazuje owu, potem być na imprezie gdzie są ciężarówki i staraczki - w sobotę były u nas dwie laski z facetami jedna w ciąży druga się stara a potem wyjechać na delegację - miałam dokładnie taki sam układ poprzednim razem, tylko że wszystko rozegrało się w trzy dni a nie w tydzień ;-)]

Fioletowa he he - jesteś starsza od tamtej pory, to i musi wszystko dużej potrwać, zamiast trzech dni to tydzień :-)

uuu a mnie już całe podbrzusze pobolewa wrrrr. piersi troche mniej po ciepłej kąpieli na szczęście. Jutro ostatnie testowanie. Chyba że mnie orangutan ubiegnie :-)

Ostatnia edycja:
hej :)

Mou widze ze malapa cie nie ubiegla i oby tak dalej :)))) trzymam kciukasy, piekny wykres i pewnie  krechy beda :)))
Moj M jest po wizycie u Urologa i o dziwo nie pobral mu jeszcze plemniczkow tylko pierwsze usg zrobil kuleczek i calosci czy dobrze zbudowany i czy krew dociera no i wszystko w najlepszym pozadku, 
Martwi mnie na tomiast moj wykres skrupulatnie zapisuje sobie wszytko a ta tem... mi skacze :(((( zabki normalnie mam 

Mou fioletowa i Pajka oraz kazda ktora zawas umnie je czysta luknijcie na moj wykres bo sama juz niewiem... czy mialam ta owu czy to cykl bedzie bez owu... 

Alebum, bedzie dobrze serduszko bije dzidzius sie poprostu wierci ;) hehe pewnie wiece miejsca chce miec, teraz to niech ci twoj M dobre kasiazki przyniesie i wciagnij sie w wir romansu lub sfi i zapomniejsz o zmartwieniach a czas zleci i bedzie dobrze :) 

Fioletowa ja bym miezyla tem na delegaci bo wsumie bedziesz widziec co w trawie piszczy nawet jak zabuzona bedzie ta tem, bo potem to bedziesz zla na siebie ze nie mozesz sie popatrzec na caly wykres :) 

Pajka jak u ciebie ???  

Trzymam kciukasy za starajace sie :) 
Odnosnie mojego obserwatora cyklu to jest pod moimi suwaczkami bede wdzieczna za info :)

Mou Tempka wysoko:) Ciążowo;-) Testy moze nie wychodza,bo sa z Allegro??Moja kolezanka je tez kupila,i wychodzily jej dodatnie,pomimo braku ciazy.Moze kup sobie jeden z apteki,albo najlepiej idz na bete.Albo owulka Ci sie przesunela.Poki tempka nie spada i @ nie ma,to dobry znak:tak:

Ostatnia edycja:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA INNYM CLEAR BLUE JEST JASNA BLADA !!!!! PRAWIE CIEŃ, ALE TEN CIEŃ MA KOLOR!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
:szok:

kASIIK - TEN BÓL PIERSI NIE DAWAŁ MI SPOKOJU I SIĘGNĘŁAM PO COŚ INNEGO CO TRZYMAŁAM NA INNE OKAZJE - CZYLI NA POTWIERDZENIE CIENIA NA TANIM TEŚCIE I ZROBIŁAM CLEAR BLUE PLUS. i JEST KRESECZKA. PODNIECAM SIĘ NIEZDROWO, ALE DWA MIESIĄCE TEMU ROBIŁAM TEN TEST W DZIEŃ SPODZIEWANEJ I PRZEZ CAŁY DZIEŃ NIE BYŁO NAWET CIENIA!!!

Ostatnia edycja:
Kasiik - właśnie nie mogę :( nie robią tu bety :(
Może powinnam wziąć lutkę na wszelki, bo mnie trochę podbrzusze boli. Jak myślicie. Jedną dziennie, tak na wszelki. Czy sobie odpuścić ??? Teraz zaczynam się bać :-D
Kurcze - mam nadzieję że ta bladziocha nie zniknie jutro na kolejnym teście :-(

Co do zdjęcia to próbowałam zrobić i nie wychodzi. Tzn. widać coś ale nie tak jak na żywo. Bardzo źle mi zdjęcie wychodzi. Ale spróbuję jeszcze w łazience przy mocniejszym świetle :)

MOU a nie mowiłam!!!!!!!! :))) wiedziałam że ta tempka to typowo ciążowa tym bardziej że tak długo juz sie utrzymuje :-) brawo!

reklama
Mou niewiem czy lutke mozesz brac tylko na bóle podbrzusza w ciazy,ja dostalam na plamienia we wczesnej ciazy.Wiem ze nospe mozna brac w ciazy.A mocno Cie boli?Bo takie lekkie to norma w ciazy,a pozatym dzis masz termin @,i duzo dziewczyn zaciążonych skarzylo sie na bóle w te dni.

Mou,nawet niewiesz jak sie ciesze:)))))))

Szkoda ze na bete nie masz gdzie isc.No,ale powtorzysz testa jutro albo za kilka dni i powinna byc juz ciemniejsza:))

Do góry