reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Alebur Słońce myślałam ostatnio o Tobie, ze sie nie odzywasz trzymaj się tam dzielnie, myśl pozytywnie stres nie sprzyja w takiej sytuacji :/ badz dobrej mysli jestem z Toba dawaj nam znać co i jak u Ciebie

reklama
Po wizycie lekarz powiedzial ze mam sie uspokoić i nie stresować bo to tylko szkodzi. I ze z takimi dolegliwościami kobiety donoszą swoje pociechy

Nenete :-) fajnie by było. Ale szyjka już małpowa się zrobiła. Jeśli jutro będzie + to będzie cud nad cudami. Sie zobaczy :-)

Alebur - słuchaj lekarza :-) ja wiem że łatwo mówić... Częste kontrole koniecznie.

Ostatnia edycja:
A ja badalam szyjke,a teraz jej nie potrafie zbadac.Jest dziwna,nie umiem jej wogule wyczuc.Juz nawet jak wkladam palec na poczatku nie umiem sie do niej dostac bo tak ciasno,a dalej jest cos lekko twarde,troche miekkie.A czy zamknieta czy otwarta to wogule niewiem

Kasiik - no ja też mam problem z dosięgnięciem, i nie jest wcale twarda, tylko miękkawa. Na dodatek od paru dni od owu czasami czuję delikatne bolesne, w sumie to trudno bólem nazwać - pulsowanie. Przed chwilą też tak było. Piersi bolą coraz bardziej, ale to za bardzo w czasie się zbiegło, żeby nie powiązać tego z @. Bolą przy dotykaniu. Jakby zaczęły mnie boleć tydzień temu byłabym zadowolona, bo mnie rzadko bolą i muszę się wczuwać w ten ból jako jeden z objawów do szukania. Ale dziś nie - dziś bolą, wiem to na pewno. Może to hormonki ładnie działają w tym cyklu, i w końcu odczuwam zbliżającą się @. O - na przykład teraz pulsuje mi lewy jajnik - bardzo nawet.
Mogę się jeszcze doszukiwać objawów co? jeszcze dziś mogę, żeby się jeszcze łudzić no nie??? no dobra - nie będę - dam Wam spokój he he :-D:-D:-D pomęczę Was w kolejnym i jeszcze kolejnym i jeszcze kolejnym cyklu a co!!!??? :-D:-D:-D

Alebur leż leż leż!!! To jedyne teraz co możesz zrobić dla swojego dziecka....Trzymam kciuki!!
No i co dziewczynki?? Ja cały czas czekam na dobre wieści!!:-)A ja po weekendowych płaczach i lamentach jakoś pogodziłam się ze swoim słomianym wdowieństwem do Świąt;-)Muszę tylko opracować jakiś plan żeby dobrze się do tego świątecznego owu przygotować;-)
Moje dziecko też cały czas o rodzeństwie opowiada i tak się składa że u niej w przedszkolu wszyscy w grupie mają rodzeństwo. Ja tylko cały czas się pocieszam że jestem jedną z młodszych i u niej jest już drugi rzut:-) a ona jest z tego pierwszego hehhe.

alebur rób co lekarz każe :-)

a ja mam pytanie - w czwartek wyjeżdżam, wracam w piątek w nocy - męcząca podróż służbowa... mam pytanie warto mi mierzyć tempkę w hotelu? bo tak kombinuję że będzie zaburzona - po 1000 km w samochodzie, przed ważnymi rozmowami, nie wiem o której będziemy wstawać - jak mi spadnie to się będę dołować, a jak podskoczy to może niepotrzebnie cieszyć? wracamy w piątek póóóźno i też sobotnia będzie mocno zaburzona i nie wiem czy sobie odpuścić, czy może warto zmierzyć??? jak byście zrobiły?

reklama
wiesz kurcze tam będzie wiele czynników zaburzających - podróż, inny klimat, dlatego się zastanawiam... bo to jednak wysiłek dla organizmu - jednego dnia tysiąc kilometrów i drugiego dnia tysiąc...

Do góry