reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Roseann - a nie zatestowałaś jeszcze? To może zatestuj jutro co? Żeby pierwsze siuśki były :)

No nie wiem, zaczynają mnia nachodzić wątpliwości że test był trefny. W razie czego wzięłam lutkę.

Kasiik - dalej nie wchodzi. Wchodzi mój stary wykres od razu na 28.

Ostatnia edycja:
reklama
Chcialabym Mou,bardzo.Tylko zastanawiam sie czy byla owulka,bo testy wychodzily negatywne.Byly 2 kreski od 3lutego do 6lutego,najciemniejsza byla 3,ale nie taka ciemna jak powinna byc.A 7 nie bylo juz zadnej kreski.I teraz mysle ze moze byla wczesniej albo jej nie bylo wogule,zobaczymy;-)

Kasiik mi też testy często nie wychodziły, a tempka szyjka i śluz pokazywały coś innego. Testy owu nie zawsze wychodzą pozytywnie. Za mało lh w danej chwili, rozcieńczone siuśki itp.
Wykres jest bardzo owulacyjny :-)

Jestem dobrej myśli Kasiik, wykres jest śliczny. Naprawdę.
Za to ja jestem cała strzępkiem nerwów. Bardzo się boję że test był zepsuty. Bo zrobiłam te taniochy 10miu 3 sztuki i na nich nie ma śladu po cieniu.

Ja jestem dobrej mysli co do Ciebie.A jak sie martwisz to moze kup sobie test w aptece i zrob jeszcze raz.Ale chyba lepiej poczekac do rana,bedzie napewno mocniejsza;-)

reklama
Kariin - jeśli kolejne trzy dni będą wyższe, znaczy że owu była. Ibuprom może zakłócać Ci tempkę, i wykres przez to jest na razie nieczytelny. Ale to się okaże za 3 dni dopiero ;-)
Kasiik - tak myślałam, żeby kupić jakiegoś teściora, ale w aptece są strasznie drodo 10 funtów dwie sztuki. A na ebayu ten sam za powiedzmy 5 funtów za 2. Więc jest różnica. Ale jeszcze zobaczę, może jakaś promocja będzie :-)

Dobra - ja uciekam do sklepu po dwie golonki zamówione he he - na zimne nóżki :)

Ostatnia edycja:
Do góry