reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej dziewczynki :)

dzis bylam w szkole pol dnia i zaliczylam na 4 dwa egzaminy :D jestem z siebie dumna

wczoraj dopadlam D i byl seksik :d a dzisiaj sluz lejacy przeźroczystyyy wiec jak by nie bylo to wczorajszy seksik na dziewuszke :)

strasznie mnie boli cale podbrzusze... ;/

reklama
Jak tak was czytam dziewczyny to widze ze prawie wszystkie z Was to zaawansowane w staraniach tak naprawde, nie to co ja :sorry:
Obserwacje sluzu, temperatury , jakies wykresy o ktorych ja nawet nie mam pojecia , testy owulacyjne, az mi glupio. Ja jedyne co to folik zazywam i tyle:zawstydzona/y: ale to pewnie dlatego ze to dopiero pierwszy miesiac staran, a wy juz jestescie po paru nieudanych cyklach. Mnie pewnie tez to wezmie jak po paru miesiacach dalej nie bede w ciazy...ale trzeba byc dobrej mysli. Ja caly czas mysle pozytywnie i tego Wam tez zycze :-)

AsienkaPl witaj w naszym gronie:-) pierwszy raz slysze o tym zeby faceta karmic folikiem:-D ale moze serio to cos dajee???NIe wiem bo nie stosowalismy.

Mousefish, mamy ten sam dzien testowania:-)

No to jak mamy ten sam dzień, to niech będą dwie krechy :tak::-)

I obyś nie musiała dowiadywać się tych wszystkich rzeczy - śluzu, szyjki, tempki, a udało Ci się od ręki :tak:

Siwa, mnie tez tak boli podbrzusze i jajniki to na owulacje:-)

Mou, bardzo bym chciala zeby udalo sie ot tak, no gora do polroku, zebym nie musiala sie denerwowac. Z Igorem udalo sie za 4 razem wiec nie bylo tak zle;-) Musimy wysylac dobre prady do siebie teleptycznie tego 19 stycznia zeby sie udalo:-D

Siwa - no mnie też bolało podbrzusze po sexiku jakieś dwa dni. Po sexiku w dzień szczytu śluzu, jakby pulsowało. Jeśli na dziewuchę to ja się piszę :-D

No i ja też chyba spadam spać, ale postaram się z komórki odpisywać. Może być wooooooolnoooo baaaardzoooo.... hi hi hi

Jak tak was czytam dziewczyny to widze ze prawie wszystkie z Was to zaawansowane w staraniach tak naprawde, nie to co ja :sorry:
Obserwacje sluzu, temperatury , jakies wykresy o ktorych ja nawet nie mam pojecia , testy owulacyjne, az mi glupio. Ja jedyne co to folik zazywam i tyle:zawstydzona/y: ale to pewnie dlatego ze to dopiero pierwszy miesiac staran, a wy juz jestescie po paru nieudanych cyklach. Mnie pewnie tez to wezmie jak po paru miesiacach dalej nie bede w ciazy...ale trzeba byc dobrej mysli. Ja caly czas mysle pozytywnie i tego Wam tez zycze :-)

hehe życzę ci żebyś nie musiała się zaawansowywać...

P
Fioletowa - strasznie u Ciebie z tą owu. Wy to musicie chcąc nie chcąc co drugi max trzeci dzień, czy się chce czy nie, a wtedy na bank się uda!!!:tak::tak::tak:

hehe powiedz to naszemu dziecku, żeby on nam po nocach ładnie spał, albo przynajmniej tak do 1 w nocy, to może byśmy mieli siłę i ochotę... młody zwłaszcza jak się teraz przeziębia to nam źle śpi, ma jakieś koszmary itd. przed samym sylwestrem między 20 a 24 to się 5 razy budził... no a następnego dnia na sylwka to ja dętka byłam
moim rodzicom spał w sylwestra od 22 do 24, a potem zasnął o 2 w nocy...

mam nadzieję że to ostatni cykl... a potem młody pójdzie do przedszkola na cały etat to hehe będę mogła go odwozić i wracać do domu na poranne bzykanko - mąż do pracy chodzi jak chce, więc będę go budzić... ale do tego muszę być w ciąży, żeby nie wychodzić z domu przed 7 rano :-(

a co do folika, to mój małż nie bierze, ja biorę już 5 miechów, a wcześniej brałam ciążowe witaminki, bo mi moja ginka tak przed poprzednią ciążą poleciła [bo ja jestem wegetarianką]

Ostatnia edycja:
Mou no ja tam wiem, kiedy Twoja cora ma urodzinki bo w ten sam dzień co ja :D:D

nie malo będzie bo brzuch mnie boli :/ wiec sporo muszę leżeć...

dobranoc

Fioletowa - dobre :) ale przechlapane macie z młodym. Ja bym wysiadła, szczególnie że ja to swoje diablątko budzić musiałam do karmienia. W sumie to siebie musiałam budzić, bo ona spała i jadła :)

Pajkaa - piękna ta data 26 stycznia :D

witam się
kiepska nocna oj kiepska mlody spal niespokojnie, chyba kolejne zęby mu idą:(

Mou widzę, ze u Ciebie owu byla :) no to zaciskam kciukaski:)

Fioletowa widzę, że u Ciebie też ładnie tempka rośnie:)

Pajkaa - no skok mam piękniusi. Ciekawe czy jutro taki będzie. Po przespaniu znowu dwóch godzin od tej nieszczęsnej trzeciej tempka była taka sama. Byleby tylko utrzymywała się na 37.2 a będzie dobrze.
A jak tam brzuch? Boli jeszcze?
Mnie całą noc podbrzusze bolało, ale Tobie się macica przygotowuje dla dzidziusia :)

reklama
Do góry