reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pajkaa - zostań z nami... hlip hlip, i tak masz mało czasu dla nas. A jak jeszcze na wrześnióweczki odejdziesz to już w ogóle Cię nie będzie... hlip hlip :-(Poza tym ja jak spradzałam to Ty masz termin na 17 października hi hi hi :-D

Sylwia
- ja Ci dam, że wena Cię opuściła! Dasz radę. Ja daję to Ty też dasz, i my wszystkie.

Idę kąpać robala mojego, więc znikam na "momencik"

Ostatnia edycja:
Mou no co Ty :) jak to sprawdzasz?? mi wyszło na 16 września:):) 1 dzień krwawienia to 9 grudzień cyle średnio 28 dni:) na razie to Ciebie tutaj mało :p

aaaa zapomnialam Wam powiedzieć. Moj M mi mówi "kurde zawsze jak mam wrażenie, ze Cię zapłodniłem to tak jest:D to już drugi raz " :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mou ja po poprzednim cyklu to zużywam dwa pudełka owulacyjnych - bo nigdy nie wiem czy będzie 30 dni czy 35... więc zaczynam testować jak przy cyklu 30 dniowym... a jak widać to 3 cykl z tych długich...

pajkaa dobre :-D

Kinga - no to trochę potrwało zanim się nauczyłam, a i tak Pajkaa bardzo często służy mi radami, bo ona ma to w jednym paluszku :-) Dłużej z tym obcuje niż ja.
Ale jako weteranka - bo wszystkie już z mamusiek staraczkowych (tych najdłużej będących tu) zaszły z upragnioną ciążę - będę matroną he he i postaram się zapoznać z meandrami NPR, i będę służyć pomocą. Mam już nawet ściągnięte wszelakie lektury, i będę czytać nocami :-D

A z własnego doświadczenia powiem, że obserwacja śluzu i szyjki jest bardzo łatwa, ale trzeba byś systematycznym, i sprawdzać codziennie.
Ja mam tę przypadłość, że opisuję wszystko bardzo "wizualnie" więc w razie pytań - wal do mnie :-)
dziękuje Ci:) to jak cos... zaglądaj na mój wykresik :tak: bedziesz widziała co i jak. narazie jeszcze wiele się u mnie nie dzieje.. jeszcze troszkę :-)
Pozdrawiam

Dobrej nocy girls!

Jak tak was czytam dziewczyny to widze ze prawie wszystkie z Was to zaawansowane w staraniach tak naprawde, nie to co ja :sorry:
Obserwacje sluzu, temperatury , jakies wykresy o ktorych ja nawet nie mam pojecia , testy owulacyjne, az mi glupio. Ja jedyne co to folik zazywam i tyle:zawstydzona/y: ale to pewnie dlatego ze to dopiero pierwszy miesiac staran, a wy juz jestescie po paru nieudanych cyklach. Mnie pewnie tez to wezmie jak po paru miesiacach dalej nie bede w ciazy...ale trzeba byc dobrej mysli. Ja caly czas mysle pozytywnie i tego Wam tez zycze :-)

AsienkaPl witaj w naszym gronie:-) pierwszy raz slysze o tym zeby faceta karmic folikiem:-D ale moze serio to cos dajee???NIe wiem bo nie stosowalismy.

Mousefish, mamy ten sam dzien testowania:-)

reklama
Pajkaa - no jakoś mało mnie, bo niunia za 19 dni ma urodzinki trzecie i staram się wypróbowywać przepisy przeróżne:-) Zdecydowałam się na ciasto francuskie jako temat przewodni :-D
Asienka- no ja swojemu podawałam kwas foliowy, bo to w równym stopniu jest ważne co dla kobiety. Także popieram.
Kinga - no jaha, że będę zaglądać na wykresik :)
Fioletowa - strasznie u Ciebie z tą owu. Wy to musicie chcąc nie chcąc co drugi max trzeci dzień, czy się chce czy nie, a wtedy na bank się uda!!!:tak::tak::tak:

Do góry